Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 13 10
Call-Girls
26788
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Θα προσπαθήσω να είμαι απλός και περιληπτικος. Λοιπόν μέχρι τωρα για εμένα ήταν η καλύτερη κοπέλα που έχω συναντήσει.Πανεμορφη,απλή,με φοβερή διάθεση, πεντακάθαρη,περιποιημενη και πάνω από όλα διάθεση για ερωτα-sex.Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αν και τις γνωρίζετε.Ειναι όπως τα είπατε (μόνο τα θετικα)γιατι δεν υπάρχουν αρνητικά. Αυτά.Μπραβο στο γραφείο που βοήθησε στην επιλογή και μπραβο στο κορίτσι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουλίου, 2022
Απορω ρε λεβέντες οσοι την εγκωμιαζετε…πετσι και κοκαλλο και αβυζη ειναι στις φωτο…η εχει παρει κιλα και δεν το λετε η εχετε υπερβαρες γκομενες/γυναικες και εχετε βιτσια για σκελετικες καταστασεις…χωρις να θελω να θειξω-γουστα ειναι αυτα αλλα γαμω την τρελλα μου ..απορω δηλαδη…
Letsgobrandon2
13 Ιουλίου, 2022
Πάντως όλοι μιλάνε για Μιλένα και για μισλευ και λένε όλοι τα καλύτερα. Θέλω να πάω και δεν ξέρω ποια να διαλέξω !??
N
Noem_22
13 Ιουλίου, 2022
Φιλε ειναι θέμα επιλογής γούστου και το VFM.Αν θες να τα συνδυάσεις αυτά τότε θα τα βρεις εκεί.Σημειωση η ολοκληρωμένη γνωμη θα ολοκληρωθεί μετα την Μίλωνας καθώς διαβάζω εξαιρετικά σχόλια.
D
dimakismakis25
13 Ιουλίου, 2022
Πετσί κ κόκκαλο στις φωτό λες!!διαβασε τις κριτικές και βγάλε τα συμπεράσματα σου!!και κανένας δεν έγραψε για σκελετικες καταστάσεις
Kounel@
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4