Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 68 10
Call-Girls
241647
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν και συνάντησα τη Dasha 2 μέρες πριν ότι πρόταση και να μου έκανε το γραφείο το μυαλό μου ήταν κολλημένο στο συγκεκριμένο κορίτσι.
Με το που άνοιξα την πόρτα έδειξε τη χαρά της με ένα βαθύ γλωσσόφιλο.
Πέρασε για φρεσκάρισμα και αμέσως ξεκίνησε την καταπληκτική της πίπα, εγώ όρθιος κι αυτή στα γόνατα Της γαμούσα το στόμα κι ένιωθα τον πούτσο μου βαθιά στο λαιμό της όπως την κρατούσα. Τη στήνω στο γραφείο και ξεκινώ το σφυροκόπημα κάποια στιγμή φοβήθηκα πως θα έρθουν οι καμαριέρες από τις φωνές της. Τελείωμα στο λάστιχο και διάλειμμα για φρεσκάρισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε μόνο mouthfucking, ξαπλωμένη ανάσκελα στο κρεβάτι με το κεφάλι της στην άκρη. Το κορίτσι ζει γι' αυτό για να σε ευχαριστήσει. Κοβόταν η ανάσα της και συνέχιζε να τον ρουφά.
Τελείωμα στο στόμα της, τα ήπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας και ήρθε το τέλος της συνάντησης.
Αν μου επέτρεπε το σύστημα όλη η βαθμολογία της θα ήταν 10άρια.
Αξίζει τα χρήματα μέχρι το τελευταίο Ευρώ.
Με το που άνοιξα την πόρτα έδειξε τη χαρά της με ένα βαθύ γλωσσόφιλο.
Πέρασε για φρεσκάρισμα και αμέσως ξεκίνησε την καταπληκτική της πίπα, εγώ όρθιος κι αυτή στα γόνατα Της γαμούσα το στόμα κι ένιωθα τον πούτσο μου βαθιά στο λαιμό της όπως την κρατούσα. Τη στήνω στο γραφείο και ξεκινώ το σφυροκόπημα κάποια στιγμή φοβήθηκα πως θα έρθουν οι καμαριέρες από τις φωνές της. Τελείωμα στο λάστιχο και διάλειμμα για φρεσκάρισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε μόνο mouthfucking, ξαπλωμένη ανάσκελα στο κρεβάτι με το κεφάλι της στην άκρη. Το κορίτσι ζει γι' αυτό για να σε ευχαριστήσει. Κοβόταν η ανάσα της και συνέχιζε να τον ρουφά.
Τελείωμα στο στόμα της, τα ήπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας και ήρθε το τέλος της συνάντησης.
Αν μου επέτρεπε το σύστημα όλη η βαθμολογία της θα ήταν 10άρια.
Αξίζει τα χρήματα μέχρι το τελευταίο Ευρώ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 28, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή