Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 6 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ήθελα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου για τα γενέθλια μου και ενώ σκεφτόμουν κάποια κοπέλα που θα την γνώριζα, κάτι με έσπρωξε να στείλω μνμ στη Βενετία παρότι δεν ήξερα σχεδόν τίποτα για το κοριτσι...μου βγήκε λίρα εκατό..μου έστειλε το τηλέφωνο της και κανονίσαμε εύκολα .Για τα δικά μου γούστα είναι μια όμορφη γυναικα,φενεται νομίζω κ από τις φωτό, και όλο το σύνολο σώμα, πρόσωπο ταίριαξε πάρα πολύ με αυτό που μου αρέσει σε μια γυναίκα , πανέμορφα και περιποιημένα άκρα ιδανικά για τους λάτρεις ....θα μου επιτρέψετε να μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν το έχω και πολύ, θα πω μόνο ότι ήταν πεντακάθαρη και γευστικη τόσο πολύ που αναγκάστηκα να σταματήσω να την περιποιούμαι γιατί δεν θα κάναμε τίποτα άλλο όλη την ωρα..φιλιά παντου και με διάρκεια, περιποίηση από την πλευρά της με όρεξη και πάθος ,πολύ καλή συμμετοχή ,ούτε κόλπα ούτε πονηριές...δίνει μεγάλη σημασία στη καθαριότητα του άντρα και το κατάλαβα όχι μόνο γιατί μου το είπε αλλά και στο τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε κατά τη διάρκεια .....άψογη σε όλα. Ευγενικοτατη,σοβαρή ,κάναμε χαλαρή και άνετη κουβέντα στο ενδιάμεσο των δύο γύρων ήταν πολύ ωραία συνάντηση και σίγουρα θα επαναληφθεί και όχι για μια ωρα. Αν και πρώτο ραντεβού νομίζω ότι το κορίτσι είναι διαμαντακι,που αν ασχοληθείς μαζί του με ωραίο τρόπο θα βγάλει όλη την ομορφιά του ... Βενετία σε ευχαριστώ! Ευχαριστώ και το site για τις επιλογές που μου δίνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
GIORGIO222
Σεβαστός
16
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, company of heroes tho, Διαγραμμένο μέλος 177357 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουλίου, 2022
Χρόνια πολλά καί καλά φίλε... Ἔστω καί μέ καθυστέρηση...
review reaction 1 GIORGIO222
07 Ιουλίου, 2022
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε,να είσαι πάντα καλά.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2