Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 4 10
Call-Girls 27499
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Απόγευμα Σαββάτου, ζέστη αδιανόητη και ω του θαύματος και οι καύλες μου ήταν αδιανόητες... Τηλέφωνο στον "μάγο", request για Τέιλορ, ήταν διαθέσιμη και με συνοπτικές διαδικασίες μετά από μια ώρα την είδα να ξεπροβάλλει από την είσοδο της πολυκατοικίας... Πανέμορφα και σέξυ ντμένη, με άσπρο κοντό και με χρωματικές λεπτομέρειες φόρεμα, άφηνε σε κοινή θέα το υπέροχο ντεκολτέ της, τα μαλλιά της ράστα, με ροζ κοτσίδες ανάμεσα, τρομερός συνδυασμός. Υπέροχο σώμα όπως διαγραφόταν μέσα από το φόρεμα, με καταπληκτικά οπίσθια. Περιποιημένα άκρα μωβ, πάνω και κάτω. Είναι πιτσιρίκα, χαμογελαστή ευδιάθετη και το καλωσόρισμα έγινε με ένα εκπληκτικά αισθησιακό φιλί στο στόμα. Τα χείλη της είναι απίστευτα...Μου ζήτησε να κάνει ένα μπάνιο να ηρεμήσει κάτι που δεν της το αρνήθηκα. Το αιρκοντίσιον ήδη είχε αρχίσει να κάνει δουλειά αλλά η ζέστη ακόμα ήταν αισθητή.... Κάνει το ντουζάκι της και η θεά βγάινει από το μπάνιο με ένα εκπληκτικό σύνολο εσωρούχων κοκκινο και με κόκκινες κάλτσες...καλά...τα μυαλά στα κάγκελα!!

Πέσαμε στο κρεβάτι και ξεκίνησα να τη φιλάω απαλά στην πλάτη, να τη χαιδεύω, να της κάνω κοπλιμέντα και εκείνη με την γατισια φωνή της να ανταποκρίνεται ερωτικά. Μου τούρλωνε και τον εκπληκτικό κώλο της και δεν άργησα να υψώσω σημαία σε απίστευτα ύψη... Της έβγαλα εσώρουχα και ξεκίνησα να ασχολούμαι με το όμορφο φυσικό της στήθος, οι ρώγες κάγκελο, κατέβηκα χαμηλά και επικεντρώθηκα στο όμορφο, φρεσκοξυρισμένο και καθαρό μουνάκι της. Τρομερή αντίδραση στην περιποιήσή μου, πνιχτές φωνές και αναστεναγμοί, ενδιάμεσα φιλιά...Φοβερές στιγμές...Με τράβηξε κοντά της, και με πήρε στο στόμα της ακόμα φορώντας το μποξεράκι μου και με τα δόντια της το τράβηξε παιχνιδιάρικα και σαν ελατήριο το ορθωμένο μου πέος τη χτύπησε στο μάτι...την έπιασαν τα γέλια, νιαούρισε χαριτωμένα και ξεκίνησε το στοματικο της. Τρομερή περιποίηση, μπόλικο σάλιο, ενασχόληση και με τη γύρω περιοχή για ώρα....Οι σφιγμοί είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν...Γύρισμα σε 69, για να έχω την ευκαιρία να ξανασχοληθώ με το μουνάκι της κ εκείνη συνέχισε το ξεμάτιασμα του πέους μου με τα σάλια της και τα φιλιά της να με φτάνουν στα όρια μου... Τη σταμάτησα πριν έχουμε κανά ατύχημα...Λίγα δευτερόλεπτα break για νερό, πέρασμα καπότας, ενδιάμεσα έριξα λίγους παλμούς και έκανα το σταυρό μου και μπήκα στη μάχη...

Ξεκίνημα αργά και αισθησιακά ιεραποτολικά, με αργή διείσδυση, πολλά φιλιά, ήταν ήδη υγρή και με κοίταζε πονηρά και έντονα...Ανέβασμα ρυθμού σταδιακά, δυνατό κάρφωμα μέσα της, εκείνη σαν να το επιζητούσε έφερε τα πόδια της πίσω και μου έδωσε απρόσκοπτη είσοδο. Ο ιδρώτας ειχε αρχίσει να εμφανίζεται και από τα δύο μέρη παρόλο που το αιρκον βάραγε στους 22 βαθμούς. Ασχολήθηκα και με τα πατουσάκια της, της έβγαλα τις κάλτσες και πραγματικά ήταν απίστευτη η καμάρα τους, τα δαχτυλάκια της...μου έκανε και μια αισθησιακή footjob επειδή πάλι ένιωθα ότι η καρδιά μου θα κάψει φλάντζα...Γύρισμα στα 4, με θέα την κωλάρα της, τρομερό στήσιμο και μπήκα μέσα της με ένταση, σφαλιαρίζοντας τα κωλομάγουλά της και εκείνη να αντιδράει τόσο σέξυ...oohh my god...Αδύνατο να μείνω σε χαμηλές εντάσεις, ανέβασμα ρυθμού εκείνη να κάνει κίνηση προς το μέρος μου, πλέον κ εκείνη την είδα να έχει αρχίσει να...γυαλίζει και από τον ιδρώτα αλλά και την ερωτική έξαψη καθώς επιζητούσε κάτι που όπως και με την Σοφία ουδέποτε κατάλαβα τι ήταν αυτό... Βγάλσιμο καπότας γιατί η καρδιά μου πάλι νόμιζα θα ξεριζωθεί από το στήθος μου, στα 4 ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει, να με γλείφει παντού, να φιλιόμαστε...Τρομερές μεταπτώσεις και συγκινήσεις...Μου ζήτησε νεράκι πίνει λίγο, και το υπόλοιπο το χύνει πάνω της....ΩΝΣΓ...Τρομερή είκονα στα γέρικα μάτια μου...Έπεσα πάνω της ξεκίνησα να την πίνω όσο προλάβαινα...και μετά...τον ήπια εγώ...και τι εννοώ,,,με το στόμα της μου περνάει καπότα, με ακινητοποιεί από κάτω της και με καβαλάει βάναυσα. ξεκινάει να καρφώνεται πάνω μου με ένταση, να ακούω αυτόν τον απίστευτο ήχο από χαμηλά "πλατς πλουτς", εκείνη να μου ψιθυρίζει στο αυτί διάφορα...Γύρισμα σε reverse cowgirl να με παροτρύνει να χουφτώνω την κωλάρα της κ κείνη να συνεχίζει ασταμάτητα....Την πετάω ξανά στο κρεβάτι, και ξεκινάμε πλαγιαστό ιεραποστολικό και πλέον είπα στον εαυτό μου ...στα αρχίδια μου ας πεθάνω εδώ έτσι...πρέπει να βάρεσα παλμούς απίστευτους, ιδρώτας ολούθε, εκεινη το ίδιο, να μου πετάει και κάτι σέξυ ισπανικά...γαμώ την πουτάνα μου δηλαδή η φάση...και λίγο πριν το έμφραγμα βγάζω προφυλακτικό και τελείωσα στο στοματάκι της ηδονικά και εξαντλητικά...

Τέιλορ λοιπόν...Αστέρι μοναχό, εκπληκτικό asset για τον μάγο, καλό παιδί, χαμογελαστό, ευγενικό, κορμάρα, με τρομερές υπηρεσίες, αρκετά υποτακτική και υπάκουη, ακολουθεί σε όλα τα γούστα και μπορεί να υποκαταστήσει κάλλιστα τον καρδιολόγο σου...Γιατί τέτοια εργομετρική και καρδιαγγειακή άσκηση δεν κάνεις πουθενά...και εκτός από τη σιγουριά που σου προσφέρει ότι θα περάσεις εκπληκτικά σου προσφέρει και τσεκ απ και ξέρεις που βαδίζεις ο πορνόγερος...

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 02, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
255€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Kylian mbappe, Elganador, doc_lin και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2022
Ἀφοῦ ἔχυσες στό στόμα της, μετά, τί τά'κανε;
review reaction 1 tasos.p
04 Ιουλίου, 2022
Το υπερμουνο του μάγου Έρωτας
review reaction 2 review reaction 1 lagonisian, hornyasfuck
04 Ιουλίου, 2022
Γιατί ρε μεγάλε λες ότι είσαι μεγάλος σε ηλικία? Αυτή είναι 22-23 και 28 εαν είναι κάποιος μεγαλύτερος της είναι......
review reaction 1 hornyasfuck, lagonisian
04 Ιουλίου, 2022
Προφανως είμαι και πάνω απο 28...
review reaction 3 hornyasfuck, james034
04 Ιουλίου, 2022
Λογικά ο συναγωνιστής είναι άνω των 50...με τέτοιο τεστ κοπώσεως που έκανε μάλλον ξανανιώσει και αυτός και η καρδιά του.
review reaction 3 hornyasfuck
04 Ιουλίου, 2022
εν τω μεταξυ τρομακτικη η κριτικη σου,λεω τωρα θα παθει καρδια,οχι τωρα θα παθει καρδια.με αγχωσες ρε φιλε.
review reaction 1 review reaction 3 argyrotoxos, hornyasfuck, lagonisian και 1 ακόμα μέλος
04 Ιουλίου, 2022
@chris drs κακος λαγος ψοδο δεν εχει
G
geroksouras
review reaction 3 hornyasfuck, lagonisian, chris drs
05 Ιουλίου, 2022
ευχαριστώ τους φίλους συναγωνιστές που νοιάστηκαν για την υγεία μου και την καρδιά μου...παρά τρίχα τη γλύτωσα λόγω του πρότερου γυμναστηριακού βίου μου και των ισοτονικών ποτών που μου έδωσε μετά ο @geroksouras
review reaction 3 geroksouras, hornyasfuck
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8