Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 73 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Hello boys
Ε λοιπόν εδώ πάνω είναι καταπληκτικά. Ο κόσμος είναι γαμάτος, προβλήματα δεν υπάρχουν, όλοι είναι χαμογελαστοί, κανένα κόμπλεξ, ωραίοι άνθρωποι, ερωτική ατμόσφαιρα.
Αφού, λοιπόν, πέρασα το face control από έναν μουσάτο που δεν μου γέμιζε το μάτι για πορτιέρης - κάποιος νομίζω τον αποκάλεσε Πέτρο, που με πληροφόρησε ότι δεν υπήρχαν δωμάτια με θέα διαθέσιμα και θα έπρεπε να βολευτώ σε ένα απλό (πούτσες μπλε – του έριξα ένα πεντακοσάρικο στην απέξω και με πήγαν κατευθείαν σε σουίτα, πρώτο τραπέζι πίστα), το πρώτο βράδυ έπεσα πάνω στον Μόρρισον και στον Λέμμυ και πήγαμε να πλακωθούμε στα μπέρμπον. Στο διπλανό τραπέζι τα έπιναν ο Γιαννάκης ο Λέννον, ο Μπουκόφσκι και η Ρίτα η Χέιγουορθ. Γίναμε όλοι μια παρέα και μιλήσαμε για ροκ, σινεμά και ποίηση. Γίνανε όμως όλοι τους λιώμα γρήγορα, και βρήκα παρηγοριά στην αγκαλιά της Μέριλυν, που μου χάρισε μια υπέροχη βραδιά και με βοήθησε να εγκλιματιστώ.
A propos να σας πω ότι εδώ το αλκοόλ είναι σαφώς πιο ωραίο, τα ναρκωτικά νόμιμα και ο πανηδονισμός νόρμα.
Στο θέμα μας, λοιπόν, που είναι η Έλενα. Πρώτη φορά την συνάντησα πριν 3 χρόνια περίπου, αν θυμάμαι καλά, γιατί είχα όρεξη για ώριμη γυναίκα. Κλείσιμο ραντεβού σχετικά εύκολο, με ένα τηλεφώνημα. Από την αρχή μου έκανε εντύπωση η παιχνιδιάρικη φωνή της και η διάθεση που έδειχνε, παρότι ήταν η πρώτη φορά που επικοινωνούσαμε. «Καλά θα φας σήμερα», είπα από μέσα μου, και δεν έπεσα έξω. Ραντεβού μεσημεράκι προς απογευματάκι στο γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής του Μεταξουργείου (όχι το Bill, το απέναντι), και η Έλενα κατέφθασε στην ώρα της.
Από εμφάνιση και υπηρεσίες, τα περισσότερα έχουν ειπωθεί για την Έλενα, οπότε δεν θα προσθέσω κάτι καινούριο. Πίπα αρκετά καλή, με πολύ καλή περιποίηση και των γύρω περιοχών, και σεξ σε σχετικά ήρεμους ρυθμούς, καθότι τα ζοριλίκια στο κρεββάτι δεν είναι το φόρτε μου, αλλά και δεν μου έβγαλε hardcore διάθεση η κοπέλα. Αυτό πάντως που μου έκανε εντύπωση ήταν αφενός μεν η καθαριότητά της, αφετέρου δε η χαρούμενη διάθεσή της. Ενώ οι περισσότερες ώριμες κοπέλες του χώρου, λόγω ίσως και της ηλικίας, φαίνονται ελαφρώς βαριεστημένες, για να μην πω καμένες, η Έλενα έχει μια όρεξη για σεξ που, δεν μπορεί παρά να σε συνεπάρει.
Σύμφωνοι, έχει σπάσει κάπως στο πρόσωπο και τα βυζιά/κώλος έχουν πάρει κάπως την κατηφόρα, αλλά με το χαμόγελό της και την διάθεσή της αναπληρώνει τα κενά αυτά.
Overall που λένε και στο χωριό μου, είναι μια τιμιότατη πρόταση για το αντίτιμο που ζητάει, δεδομένου ότι κυκλοφορούν στο κουρμπέτι κάτι απίστευτα σαπάκια που ζητάνε περισσότερα, χωρίς να προσφέρουν στο ελάχιστο όσα η Έλενα.
Ένα μείον, κατ’ εμέ, είναι το ότι δεν κάνει επισκέψεις κατ’ οίκον, αλλά ούτε και σε άλλα ξενοδοχεία, πλην Bill και Prive (στο οποίο και διατηρεί δωμάτιο κάθε φορά που έρχεται στην Αθήνα).
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Επειδή σίγουρα κάποιοι από εσάς το σκεφτήκατε, δε με χέζετε ρε παπάρες που θα στενοχωρηθώ που άφησα την μίρλα, την γκρίνια και την ντεκαντάνς που είχε καταντήσει πια η ζωή; Σας βαρέθηκα όλους και όλα ρε κοπρίτες. Και τώρα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, από σύννεφο σε σύννεφο, γιατί έχω καβατζώσει πρόσκληση για ένα παρτάκι που κάνουν απόψε ο Ντέιβιντ ο Μπάουι με τον Φρέντυ τον Μέρκιουρι. Όλα τα ωραία μουνάκια εκεί θα είναι.
Ελπίζω, για το δικό σας το καλό, να αργήσω να σας ξαναδώ.
So long, bitches…
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ.:
ΥΓ. Ο χρόνος συνάντησης είναι παλιός. Πρώτη φορά την είδα τέλη καλοκαιριού του 2019, και η τελευταία ήταν πέρυσι τον Σεπτέμβριο.
ΥΓ2. Όλα τα παραπάνω, πλην των εντυπώσεών μου από την Έλενα, φυσικά, είναι αποκύημα της (νοσηρής και αχαλίνωτης) φαντασίας μου. Σκοπεύω να ζήσω για πολύ ακόμη, οπότε θα με τρώτε στη μάπα για πολλά χρόνια ακόμη…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
70€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Λ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, anthotypos, elpotero και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2022
7 στο προσωπο.... χμμμμ.... Όσο υποκειμενικος κι αν εισαι αυτή η βαθμολογία δεν βγαίνει...!
Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ.
01 Ιουλίου, 2022
Που εισαι παλικαρι ....Αμα δεις πουθενα εκει γύρω και τον Rory ..πεστου να ριξει ενα moon child να ανέβουμε λιγάκι ...
review reaction 3 review reaction 1 Ωρίων, ioannisdebu, ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
01 Ιουλίου, 2022
@Διανοούμενος
Τι ακριβώς δεν σου βγαίνει αδερφε; Πολύ ή λίγο έβαλα; Κι αν έχεις ιδία άποψη, δεν είδα κριτική σου για την κοπέλα. Πλην της Αντριάννας, μόνο για μπουρδελα έχεις γράψει κριτικές…
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
review reaction 1 TOMCRUISE, Διανοούμενος, billgun
01 Ιουλίου, 2022
Άσε ρε Διανοούμενε,όλο χολή βγάζεις για μια ΚΥΡΙΑ που προσφέρει χαρά,ηδονή,ΚΑΒΛΑ σε υπερθετικό βαθμό!
review reaction 1 visitor2017, greekarmy
01 Ιουλίου, 2022
Αδερφε Ληξιαρχε άτοπο το συμπέρασμα σου για τις κριτικές μου. Με το σκεπτικό σου δηλαδή έχω παει ΜΟΝΟ με τις κοπέλες που έχω γράψει κριτικές! Πρώτο λάθος σου!
Δευτερο λάθος σου φυσικά το ότι έδωσες ΤΟΣΟ ψηλή βαθμολογία στο προσωπο. Μάλλον ή είχες θολώσει από κάπου ή σπρώχνεις καταστάσεις!
Με κάτι βαθμολογίες σαν τη δική σου (στην εμφάνιση εννοώ) κι εγώ είχα κλήσει ραντεβού με την Κυρία (όντως Κυρία με Κ κεφάλαιο) και όταν την είδα κατάλαβα ότι έχει πολλους προμοτορες! Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί η κοπέλα όντως είναι πολυ θετική στην καθαριότητα της και τις υπηρεσίες της. Αλλά από προσωπο δεν!
01 Ιουλίου, 2022
Οκ Διανοουμενε ,ότι πεις!
Κανεις πέντε και δεν κανουμε καμμια !
Κόψε λίγο τη χολή,θα δηλητηριαστεις!!
review reaction 1 visitor2017, greekarmy
04 Ιουλίου, 2022
Δεν βγάζω καθόλου χολή. Αντιθέτως λέω ότι είναι κυρία με Κ κεφαλαίο με θετικές υπηρεσίες. Αλλά όχι και να μου την βγάζετε Scarlett Johansson στο προσωπο!
Το σπρώξιμο έχει κάποια όρια!
10 Ιουλίου, 2022
Δεν έχω καμμια πρόθεση για σπρωξιμο(promotion)
Φυσικά δεν είναι scarlett(που δεν γουστάρω αλλωστε)
Έχει όμως πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο με υπέροχα εκφραστικά ματια!
review reaction 1 visitor2017
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8