Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 83 10
Call-Girls
251748
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Σημερίνη συνάντηση με Νάταλι από AGN. Η κοπέλα είναι πανέμορφη. Οι φωτό στην ιστοσελίδα του γραφείου την αδικούν αλλά η ίδια επιμένει ότι καλύτερο να τη γνωρίζει κάποιος από κοντά και μάλλον έχει δίκιο. Είναι πολύ πιο γλυκιά σαν παρουσία και έχει θηλυκότητα.. Έχει ένα αθώο πρόσωπο και είναι ήρεμη αλλα στο κρεββάτι αν της φερθείς σωστά μεταμορφώνεται.
Έχει φανταστική λεία επιδερμίδα και το ντύσιμο της είναι κομψό και ντελικάτο, σε καμία περίπτωση δεν προσδίδει το επάγγελμα της’ το αναφέρω για αυτούς που θέλουν να τη καλέσουν στο σπίτι τους. Εμείς ξεκίνησαμε τη μάχη από τα αποδυτήρια, με το καλησπέρα σας δυναμικά. Στο διάλειμμα τα είπαμε λίγο με συνοδεία κρασιού και φρούτων, είπαμε καλοκαίρι είναι :) και σε λιγότερο από δέκαλεπτο είχαμε ξανα-ξεκινήσει κάτι που δεν το περίμενα από τον εαυτό μου καθώς χρειάζομαι λίγο χρόνο για να γεμίσω στα ενδιάμεσα. Στοματικό βαθύ με ωραία κόλπα της γλώσσας στον κόρμό και βάλανο και ένα ισπανικό που δεν έχω ξανακάνει όμοιο του, χάθηκα εκεί μέσα.
Στα του σεξ τα έχουνε πεί και οι παρακάτω και τα κρατάω για μένα. Το σώμα της το βρήκα πολύ όμορφο καθώς και το πρόσωπο της και έχει όμορφα μελαχρινά μαλλιά. Μου φάνηκε ότι ταιριάξαμε στο κρεββάτι, είχαμε πιάσει ωραίο ρυθμό και έπαιρνε μόνη της πρωτοβουλίες το οποίο με φτιάχνει σε μια συνέυρεση.
Το στήθος της όπως τόσα έγκωμια έχουν γραφτεί είναι όντως καταπληκτικό και εννοείται φυσικότατο όπως όλα επάνω της.
Η Ελίνα και η Μελίνα στο τηλεφωνικό κέντρο άψογες και εξυπηρετικότατες. Πρώτη μου φορά από το γραφείο αλλά μετά την εμπειρία μου με Νάταλι, σίγουρα θα ξαναπάρω. Αν το διαβάζεις Νάταλι, σε ευχαριστώ!
Έχει φανταστική λεία επιδερμίδα και το ντύσιμο της είναι κομψό και ντελικάτο, σε καμία περίπτωση δεν προσδίδει το επάγγελμα της’ το αναφέρω για αυτούς που θέλουν να τη καλέσουν στο σπίτι τους. Εμείς ξεκίνησαμε τη μάχη από τα αποδυτήρια, με το καλησπέρα σας δυναμικά. Στο διάλειμμα τα είπαμε λίγο με συνοδεία κρασιού και φρούτων, είπαμε καλοκαίρι είναι :) και σε λιγότερο από δέκαλεπτο είχαμε ξανα-ξεκινήσει κάτι που δεν το περίμενα από τον εαυτό μου καθώς χρειάζομαι λίγο χρόνο για να γεμίσω στα ενδιάμεσα. Στοματικό βαθύ με ωραία κόλπα της γλώσσας στον κόρμό και βάλανο και ένα ισπανικό που δεν έχω ξανακάνει όμοιο του, χάθηκα εκεί μέσα.
Στα του σεξ τα έχουνε πεί και οι παρακάτω και τα κρατάω για μένα. Το σώμα της το βρήκα πολύ όμορφο καθώς και το πρόσωπο της και έχει όμορφα μελαχρινά μαλλιά. Μου φάνηκε ότι ταιριάξαμε στο κρεββάτι, είχαμε πιάσει ωραίο ρυθμό και έπαιρνε μόνη της πρωτοβουλίες το οποίο με φτιάχνει σε μια συνέυρεση.
Το στήθος της όπως τόσα έγκωμια έχουν γραφτεί είναι όντως καταπληκτικό και εννοείται φυσικότατο όπως όλα επάνω της.
Η Ελίνα και η Μελίνα στο τηλεφωνικό κέντρο άψογες και εξυπηρετικότατες. Πρώτη μου φορά από το γραφείο αλλά μετά την εμπειρία μου με Νάταλι, σίγουρα θα ξαναπάρω. Αν το διαβάζεις Νάταλι, σε ευχαριστώ!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 30, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2022
Όλα τα λεφτά ειναι η έκφραση του προσώπου της οταν κανει squirt ?
mastakounidis
01 Ιουλίου, 2022
@mastakounidis: δυστυχώς δεν φτάσαμε μέχρι εκεί αλλά μπορώ να το φανταστώ ! Τροφή για την επόμενη φορά!
Katz
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2