Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 26 10
Call-Girls 64883
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σωμα και προστυχοφατσα με ερεθιζαν και είπα να την πάρω παρόλο που κάποιες κριτικές την απομυθοποιουσαν.Στελνω στο γραφείο παραδόξως με την μία διαθέσιμη.Την παινευαν λέω δεν είμαι χθεσινός θα σας πω στο τέλος αν είναι καλή.Ερχεται με μαύρο φόρεμα και τακούνια όπως είχα ζητήσει.
Πρόσωπο σπασμένο όντως αλλά πρόστυχο κορμί λαμπάδα στήθος μέτρια δουλειά.Μπηκε φορτσατη μάλλον την δασκαλεψαν ότι είναι γνωστός πελάτης και γράφω κριτικές.Φιλια αμέσως αλλά χωρίς χωρίς γλώσσα.Πιπα 69 όχι κάτι το ιδιαίτερο συμμετοχή στο σεξ καλή πάμε τώρα στα αρνητικά- κοφτες.
Όπως προείπα φιλί χωρίς γλώσσα δεύτερον της ζήτησα να βάλει τα τακούνια να κάνουμε μια στάση που ήθελα αρνήθηκε,Τρίτον δεν ήθελε πολλά με το στήθος της γιατί πονούσε(τι τα βάζετε αφού δεν μας αφήνετε να τα χαρούμε;)και κλασικά στο παρα δεκα άρχισε να πιέζει να τελειώσω και ενώ μου βγήκε η ψυχή εφυγε στο μπάνιο και ύστερα ετοιμαζόταν ανέμελη και ενώ έφυγε είχε χρόνο για να ξανάρθει να πάρει το λιπαντικό της που το ξέχασε.Της έκανα ένα δωράκι που της αρεσε στην αρχή αλλά τελικά δεν το άξιζε.Το γραφείο έστειλε να με ρωτήσει εντυπώσεις μετά μόλις τους είπα ότι είχε κοφτες με ρώτησαν τι δεν έκανε και όταν απάντησα αυτά που γράφω κιεδω απλά δεν απάντησαν με έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
steveman7
Γλομπεάρχης
206
Πόντοι:
30.573
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, TOMCRUISE, FIDEL Sk και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουνίου, 2022
Κρίμα! Τουλάχιστον πέρασες μὲ τίς ἄλλες καλά!
review reaction 1 steveman7
03 Ιουλίου, 2022
Έχω περασει και χειρότερα απλα με τις άλλες πιο καλά.Τελη Μάη το ραντεβού επίσης ένα παράξενο στην μέση της πιπας σηκώθηκε απτο κρεβατι να αλλάξει την μουσική που έπαιζε το κινητό μου για να βάλει τα δικά της.
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2