Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 45848
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ειχα διαβασει για την Vera και αρκετες φορες ειχε κολλησει το μυαλο μου κοιταζοντας τις φωτογραφιες της. Ραντεβουδακι δεν ειχα κλεισει για διαφορετικο λογο καθε φορα. Στο τελευταιο τηλεφωνημα στο γραφειο την βρηκα διαθεσιμη και μαλιστα στην ωρα που ταιριαζε περισσοτερο στο δικο μου προγραμμα.
Ηρθε στην ωρα που ειχαμε συμφωνησει, σχεδον ιδια με τις φωτογραφιες σε πιο ζωντανη εκδοση με τις μικρες ατελειες. Εκτος του ομορφου προσωπου ειχε και ενα χαμογελο καλης διαθεσης και αμεσως αρχισαμε διαλογο στα αγγλικα. Με κοιταζε στα ματια οταν μου μιλαγε, ειναι απο τις καλυτερες στην επικοινωνια με καλο επιπεδο στα αγγλικα. Εκανε ενα συντομο διαλειμμα στην τουαλετα για προετοιμασια και εκανε την εκπληξη επιστρεφοντας ολογυμνη.Το σωμα της αγγιζει την τελειοτητα, σαν σχημα, σαν χρωμα το δερμα της, τα κιλα της ειναι ενα μοντελο μειων το υψος που εκει χανει αρκετα.
Στυλ γκομενας το σεξ, με χαδια, φιλακια αδιακοπα στο στομα και στο κορμι, κανει μια καλη επιδειξη της λατρειας της για το αντρικο σωμα με λιγα λογια. Το τσιμπουκι με περισσοτερη πουτανιστικη διαθεση. Γλειψιμο χωρις να αφησει τιποτα εκτος, απο αρχιδια μεχρι κορυφη, υγρη και παλι κοιταζοντας στα ματια. Εβαλα την καποτα και πριν την γαμησω εγλειψα και το μουνι της οχι για πολυ αλλα το σαλιωσα καλα. Πρωτη σταση ιεραποστολικο, της αρεσε που συνεχιζαμε την στενη επαφη με φιλια, οι καυλες της ολο και πιο εμφανεις και το κορμι λικνιζοταν ολο και περισσοτερο ρυθμικα, παρακαλαγε για περισσοτερη δραση. Αποτομα την γυρισα στα τεσσερα και της εδωσα αυτο που χρειαζοταν. Εχυσα πανω στην ομορφη κωλαρα, θα δειτε τι εννοω. Συντομο μπανακι και επιστροφη στο κρεβατι. Σχεδον με την ιδια ορεξη ξεκινησε δευτερο γυρο αλλα αυτην την φορα περασαμε κατευθειαν στο πισωκολλητο. Δεν ειναι ευκολο αλλα μαζι της εχυσα και δευτερη φορα.
Οσοι την παρετε μια φορα σιγουρα θα σας παει το μυαλο για μια επαναληψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή