Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 47 10
Call-Girls
114726
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά από 3 χρόνια έκανα ξανά συνάντηση με την Στέλλα. Βασικά την θυμόμουν ότι την είχα ξαναπάρει αλλά μιας που ήμουν στο κέντρο και ήταν ευκαιρία να συναντήσω κάποια κορίτσια. Το ένα ήταν η Έμιλι που ήταν πραγματικά αποκάλυψη. Το άλλο ήταν η Στέλλα που από ότι διάβασα δεν ήμουν σε φόρμα όταν την συνάντησα. Οπότε έπρεπε να πάρω το σπέρμα μου πίσω. Μπαίνω στο δωμάτιο και μου λέει i remember you. Τι διάολο ρε πουστη μου τόσο χαρακτηριστική φάτσα έχω που δεν με ξεχνάνε τα εσκορτακια;;;; Το σώμα της είναι όπως πάντα καλό και το πρόσωπο της είναι όμορφο. Ξανθιά τώρα η Στέλλα μας. Δεν θα γίνω κουραστικός γιατί τα έχω ξαναγράψει δεν φιλάω τουλάχιστον για μερικές μέρες από δικιά μου επιλογή.
Η Στέλλα έχει μια κασέτα που παίζει για να κάνει τον πελάτη να φύγει ευχαριστημένος. Μια κασέτα τοπ χιτς. Πίπα που είναι το ζητούμενο μου ακόμα πιο καλή και έμπειρη και σεξ αυτό που πρέπει όπως πρέπει. Είναι πολύ καλή επαγγελματίας. Και από τα πιο καλά και ευγενικά κορίτσια στο χώρο . Έκανα το δεύτερο του κλέφτη το ραντεβού μαζί της και όλα πήγαν όπως πρέπει.
Η Στέλλα έχει μια κασέτα που παίζει για να κάνει τον πελάτη να φύγει ευχαριστημένος. Μια κασέτα τοπ χιτς. Πίπα που είναι το ζητούμενο μου ακόμα πιο καλή και έμπειρη και σεξ αυτό που πρέπει όπως πρέπει. Είναι πολύ καλή επαγγελματίας. Και από τα πιο καλά και ευγενικά κορίτσια στο χώρο . Έκανα το δεύτερο του κλέφτη το ραντεβού μαζί της και όλα πήγαν όπως πρέπει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
geroksouras
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2022
Σε θυμαται ρε γιατι εισαι καλος στο κρεβατι ειμαι σιγουρος ρε σου λεω...
J
Johnykk
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1