Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 50 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 142153
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δευτεριάτικες καύλες και δύσκολη μέρα στη δουλειά, συν το ότι την είχα σταμπάρει από προηγούμενες φορές, με ώθησαν για μια ακόμα φορά να φάω τα λεφτά μου στις γυναίκες. Κλείσιμο ραντεβού με 2 μηνύματα, η κοπέλα ακριβής στην ώρα της, πιο όμορφη στο πρόσωπο από κοντά με γκριζοπράσινα μάτια, ψηλή στο 1,70, 35άρα εύκολα (που μου αρέσει), στο σώμα λεπτή (αν και με εμφανή σημάδια γέννας όταν κάναμε ντουζ στο τέλος), βυζιά δυνατά πολύ 3,5 με πολύ καλή αφή και κώλος ωραίος στα 4 (δλδ κώλος όχι κάτι τρελό). Της έδειξα τα λεφτά και είπα θα της τα δώσω στο τέλος πράγμα που δέχτηκε. Αυτό είναι καλό σημάδι γιατί αν η άλλη τσινάει και της τα δώσεις μπροστά το ραντεβού έχει πάει φόλα καρατσεκαρισμένο. Σεξάκι τίμιο, αν και μου είπε δεν κάνει ούτε cif ούτε cim (που ήθελα ένα από τα 2) παρότι αναγράφεται, το οποίο προσπέρασα. Στο διάλειμμα πολύ κουβεντολόι και να μου λέει "οι γυναίκες είναι κούκου, εγώ είχα τον άλλον 15 χρόνια στο περίμενε να με παντρευτεί και κάνω σεξ για μία ώρα " και κάτι τέτοια ανάλογα.... Παρότι με άναψε και τα πήγαμε καλά και γενικά ήταν πετυχημένο το ραντεβού, δεν ξύπνησα την άλλη μέρα με εκείνο το χαμόγελο ως τα αυτιά που μου έδωσαν άλλες (πχ helen). Για αυτό και δεν θα την ξαναέπαιρνα δεύτερη φορά, παρότι το ραντεβού πήγε τίμια. Να αναφέρω βέβαια για υποψιασμένους συναγωνιστές ότι πήγε με έμμεσο τρόπο να μου πάρει 150 αντί 140 (γιατί τα 160 τα είχα σε 3 50αρικα και ενα 10ρικο και ζήτησα να τα χαλάσει) αλλά το αρνήθηκα ακριβώς επειδή μου είπε όχι στα extras... Να πω επίσης ότι δέχεται όχι πολύ δυνατές μπάτσες στον κώλο στο σεξ και καυλώνει και το απολαμβάνει χωρίς fake φωνές Κατσικογάμης Ασάλιωτα κλπ. Αξίζει μια φορά πάντως για τα βυζγιάα :smiling-face-with-heart-eyes:

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
222
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, gpd, elpotero και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2022
Αυτό πάλι με τα γραφεία, να γράφει στη σελίδα του κοριτσιού ότι κάνει CIM ή και CIF κι η ίδια από κοντά να σου λέει άλλα, τι κοροϊδία;
Ακριβώς το ίδιο μου συνέβη προχθές, με άλλο γραφείο. Επιλέγω μια πιτσιρίκα αφού πρώτα τσεκάρω ότι κάνει CIM - που πάντα το θέλω - και στο δωμάτιο η μικρή μου λέει όχι.
Μια-δυο άλλες μου έχουν πει όχι σε 69, ενώ το έχουν στις στάνταρ υπηρεσίες.
Οι πληροφορίες στη σελίδα των κοριτσιών είναι λίγο στο περίπου. Τα χρήματα όμως δεν τα δίνουμε στο περίπου...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1