Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 184 10
Call-Girls 753906
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μπορεί να εχει μπει ξανα τέτοιος τίτλος αλλά αυτό μου έβγαλε. Είναι η δεύτερη φορα που τη συναντώ και θα την έχω ως εναλλακτική επιλογή γιατί προτιμώ γυναίκες νεαρής ηλικίας η κοντά στην δική μου. Έτσι και τώρα επειδή δεν κατάφερα να κλείσω με κάποιες που ήθελα (ανεξάρτητες), ήξερα ότι η Αντριαννα είναι η ιδανική, με ένα σωμα γυμνασμένο και σφιχτό, είναι κοντά σε αυτό που μου αρέσει και όντως θα το ζήλευαν και 20χρονα. Βυζαρες που ξεχνάς ότι είναι φτιαχτες μόλις ξεκινήσει η μάχη και με έναν υπέροχο κωλο ειδικά όταν στήνεται τα τέσσερα. Πρόσωπο όμορφο, πειραγμένο μεν αλλα όχι αντιαισθητικό όπως έχουν πει. Αυτη η γυναικα ειναι γεννημένη πορνοσταρ, αυτή τη δουλειά έπρεπε να κανει, όχι επειδή έχει το ιδανικο σωμα γι' αυτή τη δουλειά αλλά κυρίως από υπηρεσίες. Μπορεί κάποιος να βγάλει τις φαντασιώσεις του και να κάνει τα πάντα. Να τη γαμησει όπως θέλει κανεις. Η πίπα της νομίζω η καλύτερη μέχρι στιγμής για εμένα, για σεμινάριο! Είναι δασκάλα του σεξ τέλος! Μου έκανε εντύπωση που παρόλο που κανει πολλά ραντεβού, είναι σφιχτη και ειδικά από κωλο που την έχουν ξεκωλιασει ολοι. Μου εξήγησε το λογο γιατί πάντως. Στα αρνητικα η επικοινωνία λίγο δύσκολη για το κλείσιμο ραντεβού αλλά οκ. Επίσης το ότι κανει πολλά ραντεβού από κάθε άλλο call girl αλλά δεν τίθεται θέμα καθαριότητας- υγιεινής, αφού προσέχει πολύ και εχει πάντα μαζί της τα απαραίτητα γι' αυτό. Απλα το ανέφερα σε περίπτωση που κάποιος εχει θέμα με αυτό και είναι ψείρας. Νομίζω εχει ολο το πακέτο και αξίζει μια εμπειρία μαζί της. Αυτά από εμένα, είχα καιρο να γράψω κριτική αλλά το τελευταίο καιρο ψωνίζω ανεξάρτητες και οικονομικές γατί τα γραφεια το έχουν πάει στο Θεο. Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 23, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
makao
Σεβαστός
16
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TurboLover, anthotypos και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουνίου, 2022
Αρε Κιαρατάδες Κεφάλι σε τοίχο!
ΝΟΤΙΟΙ τι Γαμήτε
review reaction 3 hornyasfuck, gymaster
22 Ιουνίου, 2022
Τον λόγο θέλουμε να μάθουμε γιατί ο κωλος της είναι σφικτός
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, gortsia, gymaster και 1 ακόμα μέλος
23 Ιουνίου, 2022
Αυτό καλύτερα να στο εξηγήσει η ιδια θεωρητικά και πρακτικά, ήταν σαν ιδιαίτερο μάθημα σε εμένα
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, gymaster
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3