Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 115 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντησα την Ιωάννα σχεδόν κατά τύχη την Ιωάννα και λέω κατά τύχη γιατί το sms που της έστειλα ήθελα να το στείλω σε άλλο κορίτσι.

Διαβάζοντας διάφορα πίστευα ότι δεν θα απαντούσε, εντούτοις απάντησε και μάλιστα αμέσως και φυσικά κλείσαμε ημέρα και ώρα που με βόλευε.

Το λοιπόν η Ιωάννα είναι μια πετίτ χαμογελαστή κοπέλα (όπως τις θέλω), με ωραίο πρόσωπο, πανέμορφα μάτια, λεπτό σώμα και πολύ καλή σχεδόν βελούδινη επιδερμίδα.

Το κορίτσι είναι δυναμίτης αμέσως αρχίσαμε δυνατά. Τι γλωσσόφιλα, τι σφικτές αγκαλιές, τι χάδια , τι σκαμπιλάκια και να κοιτάς κι αυτά τα πανέμορφα ματάκια και να φτιάχνεσαι ακόμη περισσότερο.

Από την αρχή με τον τρόπο της σου δείχνει ότι γουστάρει να την παίρνουν από πίσω. Στο σεξ συμμετέχει , κυριολεκτικά σου δίνεται και σε παροτρύνει να την παίρνεις δυνατά, πολύ δυνατά από πίσω. Εγώ την πήρα πολύ λίγο από το μουνάκι της και πάρα πολύ από πίσω. Η αίσθηση ήταν καλή μου έκανε εντύπωση το πόσο πολύ το ευχαριστιόταν.

Έχω πάει με πολλά κορίτσια του συγκεκριμένου χώρου, έχω κάνει μ’ αυτά πολλά πρωκτικά αλλά κορίτσι σαν την Ιωάννα να γουστάρει το πρωκτικό τόσο πολύ, μα τόσο πολύ πρώτη φορά. Πραγματικά το ευχαριστιέται και χύνει συνεχώς. Καθαρά hardcore κατάσταση.

Αν χρήζει κάτι βελτίωσης θα έλεγα λίγο το στοματικό κυρίως ως προς την τεχνική αν και με τον τρόπο της (συνεχώς deep throat, κι όταν λέμε deep throat το εννοούμε ) ικανοποιούνται οι περισσότεροι.

Στο τέλος το κορίτσι μας τα πήρε στο στόμα τα κατάπιε όλα και μου τον γυάλισε, με λίγωσε η ‘’ρουφιάνα ‘’.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο μόνο ότι πέρασα υπέροχα, στο social τη γνώρισα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι το επόμενο ραντεβού μας θα είναι ακόμη καλύτερο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.218
Πόντοι:
3.910
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, doc_lin, TOMCRUISE και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουνίου, 2022
Φίλε μου είναι έτσι όπως τα λες, το κορίτσι είναι τέρμα μητρομανης. Εχω πάρει και εγώ γκόμενες και εκδιδομενες πολλές στην καριέρα μου που γουστάρουν το πρωκτικο, σαν την Ιωάννα καμία. Είμαι 47 χρόνων και από τα 19 με εκδιδομενες και μη. Την ένταση στο ξεκωλιασμα με αυτή ούτε στις τσόντες δεν το βλέπεις. Άλλο πράγμα. Μπράβο σου Ιωάννα, συνέχισε να μας χαρίζεις στιγμές ικανοποίησης που μόνο μαζί σου μπορούμε να ζήσουμε εμείς που λατρεύουμε την πίσω πόρτα ?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1