Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 4 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στη προηγούμενη κριτική είχα πει τα λέμε απο Σεπτέμβρη. Καθώς το έγραφα κάτι μέσα μου γέλασε, γιατί αυτό γνώριζε καλύτερα...
Την Filicia την χαζευα και απο την καρτέλα της στην Αθήνα (κόμπρες Αθηναίοι τα καλύτερα κοριτσια έχετε) και πάντα σκεφτομουν αν θα ανέβει και σε εμας ποτε. Σμρ με μεγάλη μου χαρά την είδα Σαλονίκη και εριξα αναγνωριστικό μηνυμα. Αφού παιρνω επιβεβαίωση ότι θα δουλεψει κλείνω 1ο ραντεβού.
Παρότι το κορίτσι έφτασε ουσιαστικά τελευταία στιγμή κ μετά απο λιγο πηγα εγω(καλα καλα δν ειχε τακτοποιηθεί) ηταν αρκετά ευδιαθετη και ορεξατη και είναι προς τιμήν της.
Ας περάσουμε σε αυτα που απασχολούν τους παντες. Με μια φράση, οτι βλέπετε στις φωτογραφίες. Μαλλακι καρε, baby face για μενα απίστευτα γλυκο, υπέροχο χαμογελο. Τελειο σώμα , υπέροχη επιδερμίδα, το στήθος δένει αρμονικά με το σωμα.Γενικα ολα πανω της φυσικα και να μην τα πειραξει ποτε.
Στα του αγώνα ,δινει φιλια με γλωσσα, παίρνει πρωτοβουλίες, δυνατή πίπα οπου εκανε κατι κολπα με την γλωσσα ,σε αφήνει να την περιποιηθεις κ συ και το απολαμβάνει (οχι δαχτυλα ομως) και τελικα σε οποια στάση και να την έχετε η εικονα ειναι φανταστική. Ειχαμε μια δυσκολια με τα προφυλακτικά γτ κ γω παω με τα δικα μου κ αυτη χρησιμοποιεί τα δικα της μονο,αλλα τελος καλο ολα καλα.
Στο τέλος έχοντας επίγνωση οτι δν θα προλαβω να τελειωσω 2η φορα στο λίγο χρόνο π εμενε, καθησαμε κ μιλησαμε. Οσο μιλουσε εγω σκεφτομουν ποσα λεφτά εχω μαζι μου μπας κ εκανα επεκταση αλλα δεν βγαιναν τα κουκια.
Συμπερασματικά, πολύ καλός χαρακτήρας, πολυ όμορφη κοπέλα και εχει διάθεση να σε ευχαριστήσει.

Υ.Γ ίσως να έπρεπε να γραψω κακή κριτική γτ με εκανε μεγαλύτερο απο οτι ειμαι,αλλα είμεθα μεγαλοκαρδοι.
Υ.Γ2 α ρε ελλεεινιδες δν ξερετε να εκτιματε ωραία αρώματα. Μονο τα κορίτσια έχουν καλο γούστο.
Υ.Γ.3 Πειτε της να σας τραγουδησει Νικο Βέρτη Χαχαχα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν