Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 7 10
Call-Girls
13787
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Συναντηση με τη λιγια μεσα στην προηγουμενη βδομαδα. Ειχα μια αισθηση πως επειδη η κοπελα ειναι σχεδον ενα μηνα εδω μηπως θα ειναι κουρασμενη , το γραφειο οπως κανει παντα με διαβεβαιωσε οτι η κοπελα ξεκουραζεται επαρκως. Δεν ξερω πως γινεται ενω οι κοπελες στο τηλεφωνικο δεν εχουν δει ποτε τις κοπελες πως γινεται παντα να λενε οτι οι φωτο ειναι προσφατες. οποιος καταλαβε καταλαβε. Παμε στο δια ταυτα. Ειχα διαβασει τις κριτικες γυρω στις 12 και ολοι λεγαν το ιδιο , οτι θα συναντησω μια κοπελα chubby. Για τα δικα μου δεδομενα το chubby ειναι understatement.Nαι μολις την αντικρισα επαθα ενα κοκομπλοκο γιατι μου εμφανιστηκε ενα κομοδινο ( στα κυβικα) Γιατι δεν εφυγα? γιατι ηξερα οτι εχει παρα πολυ διαθεση πραγμα που επιβεβαιωθηκε. Το προσωπο ειναι ιδιο με των φωτο απλα καντε το ολοστρογγυλο λογω των πολλων παραπανω κιλων της κοπελας, παραμενει ομως ενα γλυκο προσωπο. Η κοιλια ειναι πολυ τεραστια ενω ο κωλος ειναι ο κωλος που περιεγραψαν οι φιλοι σφιχτος και ανοιχτος για πολλες μπατσες. Δινει αρκετα φιλια παθιαρικα με γλωσσα ναι εχει απιστευτη διαθεση δεν λεει πουθενα οχι σε περιποιειται συνεχως. Η πιπα που βρηκατε ολοι διαστημικη, ξεχασατε να αναφερετε το δοντι που βαζει οταν αυξανει το ρυθμο και κανει dt. Nαι γλυφει αρχιδια και κωλοτρυπιδα σαν να μην υπαρχει αυριο. Παμε τωρα στον πραγματικο λογο της κριτικης μου . Το γραφειο. Οπως ειδατε εσεις ποτ γραψατε κριτικη ( εσεις που δεν γραψατε δεν ξερω πως περασατε) οτι λιγο πολυ ολοι περασατε παρα πολυ καλα. Πηγατε ομως και συναντησατε την εν λογω δεσποινις βασει των φωτογραφιων πουυ ειτε ειναι παλιες ειτε επεξεργασμενες. Αν βλεπατε τις πραγματικες φωτο στο σαιτ παρα τισ κριτικες θα συναντουσατε μια κοπελα σε αυτα τα κυβικα? απαντηστε εσεις στον εαυτο σας. Αρα μηπως το συγκεκριμενο γραφειο θα επρεπε να μας βλεπει λιγοτερο σαν χαπατα και μας συμπεριφερεται λιγο πιο ανθρωπινα? γιατι ενταξει δεν ειμαστε ολοι τοσο ληγουρια.βαλτε πραγματικες φωτο . Μην φουσκωνετε στις φωτο τους κωλους και τα στηθη και μην αφαιρειται ποντους απο την μεση . δεν ξερετε οτι στην συναντηση θα διαπιστωσουμε την αληθεια. ΕΛΕΟΣ πια
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 16, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Ούτε στα στούντιο τα πράγματα είναι ιδανικά. Αρκετές φορές μου έχει συμβεί οι φωτογραφίες να σε προϊδεάζουν λανθασμένα για την κοπέλα. Το θετικό βέβαια εκεί είναι ότι βλέπεις την κοπέλα στο σαλόνι κι αν δεν σου αρέσει δεν μπαίνεις.
Αλλά και το σαλόνι από το δωμάτιο μπορεί να απέχει παρασάγγας κάποιες φορές.
θα το γραψεις πιο ομορφα
τωρα αν δεν καταλαβεις εσυ οτι η χ ψ κοπελα που σχολιαζουν οτι εχει πχ βαλκανικο/ελληνικο κωλο, εχει ανοιχτη περιφερεια, λιγα/αρκετα παραπανησια κιλα εννοουν ευμεγεθη κοπελα τι να σου πω
ΥΓ δεν την εχω συναντησει ποτε και δεν εχω καλες εμπειριες με τα κεντρικα τους στην Αθηνα
αφου στις φωτο φαινεται οτι εχει κωλο τεραστιο κ η κοιλια φαινεται.
απο οτι καταλαβα εσυ λες οτι ειναι χειροτερη απο τις φωτο,αλλα παντα οι γκομενες δεν βαζουν φωτο καλυτερες απο τις πραγματικες;