Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 70 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εχω βρεθεί με αρκετές κοπέλες esquorts ανά τον κόσμο, λόγω του ότι εμένα στο εξωτερικό αρκετά χρόνια. Τους τελευταίους μήνες βρίσκομαι Αθήνα και εχω δοκιμάσει από το γραφείο αρκετά ονόματα όπως ( Βανέσα., Δάφνη, πεγκυ) , με τις οποιες οι συναντήσεις ήταν από κακές έως μέτριες.

Στο δια ταύτα τώρα, τη Γιολαντα την παρακολουθουσα.στο νημα και ήθελα πολύ να τη γνωρίσω

Εμφάνιση: .η κοπέλα είναι γύρω στα 25, με πρόσωπο έκφυλα ( προσωπικά μου θυμίζει την Κ. Γαρμπή) , με πολύ ωραία μάτια και βλέμμα άκρως σεξουαλικό.
Σώμα δεν είναι μοντέλο, είναι ψιλή με ψιλά πόδια, μπουτι και κωλο λατινας στυλ, μελαμψο δέρμα απαλό και σφιχτό, στήθος μικρό αλλά με έντονες θηλές και μεγάλη στυτή ρόγα
Μαλλιά μαυρα σχετικά μακριά, και.σε.αυνδιασμο με το πράσινο μάτι και το μελαμψό δέρμα σου θυμίζει κάτι εξοτικο!! Την κοπέλα την είδα δύο φορές, και τις δυο φορές.ηρθε ντυμένη chic, σεξι, φτιαγμένο μαλλι μακιγιάζ και άνω- κατω άκρα.

Υπηρεσίες: Η νεαρή μπαίνει μέσα με αέρα αυτοπεποίθηση με χαιρετάει, μου χαϊδεύει το πρπαωπο καθώς με φιλούσε και κατευθείαν μου σηκώθηκε.
Έχει αέρα μπαίνει μέσα και γεμίζει το δωμάτιο!!
Η κοπέλα πήγε στο μπάνιο φρεσκαριστηκε, εγώ καθόμουνα στην πολυθρόνα. Βγήκε έξω, βάζει αισθησιακή μουσική με καρφώνει με το βλέμμα της πετάει τη πετσέτα με στυλ πέφτει στα γόνατα και ξεκινάει! Νταξει το ταιμπουκι της δεν υπάρχει! Στην αρχή το πήγε αισθησιακά και έπαιζε με τη γλώσσα της το κεφάλι και όλη την γύρω περιοχή, όταν άρχισε να σηκώνεται άρχισε τα dt , η κοπέλα απλώς ΔΕΝ ΠΝΙΓΟΤΑΝ, της πιέζω το κεφάλι και καθόταν, με όλο το καυλι μέσα στο στόμα. Σταματαγε με κοίταζε έφτυνε αισθησιακά σάλια έτριβε το καυλι μου στο πρόσωπο της και μου λέει θέλω να τα ρίξεις στο προαωπο. Τρελάθηκα και εννοείται ο πρώτος γύρος έφυγε στην πιπα και στο προαωπο της. Τα καλυτερα ταιμπουκια που έχω δεχθεί. Στο διιαλλειμα κάναμε πολύ ωραία συζήτηση είναι επικοινωνιακη έχει γνώσεις πολλές , γουστάρεις να μιλάς μαζί της αλλά θα σου ορμηξει για δεύτερο γύρο με τρόπο, δεν θα φάει χρόνια στό μπλα μπλα.
Με.αηκωσε κατευθείαν με την ταιμπουκαρα της και το βλέμμα της .
Στα του σεξ η κοπέλα.ξερει να γαμιεται αντεχειι το γαμήσι αρκετά, στάζει υγρά . Κάναμε πολλές στάσεις. . Οι καλύτερες θεωρώ είναι: στα τέσσερα , στήνεται τελεια , στήθος τέρμα κάτω και η κωλαρα της στον Θεό.
Καθώς και όταν ανεβαίνει από πάνω γαμιεται με διάφορους τρόπους και πολλές εντάσεις σε κοιτάζει καθ' όλη την ώρα λάγνο και οι φωνές της σε απογειώνουν.

Συνοψίζοντας: Η κοπέλα είναι έκφυλη ξέρει τι κάνει και πως το κάνει, εντυπωσιακή παρουσία, με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συμπεριφορά και τρόπους. . Της αρέσει να υπηρετεί τον άντρα και να τον ικανοποιεί. Ορισμός eaquort.

Επόμενη συνάντηση με Σοφία και διπλό μαζί της.

Ελπίζω να σας βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 14, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
255€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου