Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 40 10
Call-Girls 103496
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έκανε την εμφάνιση της στην ώρα που είχαμε αφήσει με το γραφείο. Το απευθείας γλωσσοφιλο με έκανε να τα χάσω και παρόλο που η κουβεντούλα που ακολούθησε ήταν ωραία δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου τον τρόπο που φιλάει και ζήτησα να με φιλήσει ξανά. Δεν αντιστάθηκε, κατάλαβε ότι μου άρεσε, έχει ωραίο πρόσωπο και το ξέρει. Τα χέρια μου εξερεύνησαν το κορμί της και τα δικα της το δικο μου.
Τα φιλιά στο στόμα γίνανε φιλιά παντού και αισθησιακό γλείψιμο και απο τους δυο μας. Οι ρώγες της στο κατά τα άλλα σκληρό βυζί ηταν να τις πιπιλάς όλη μερα. Με τρόπο έκανα κίνηση να βάλω δάχτυλο στο μουνί και αντέδρασε ωραία αλλά πολυ σύντομα δεν μπορούσε να κρατηθεί, έπεσε στα γόνατα και άρχισε το στοματικό. Με τα αρχίδια, όπως γράψανε και άλλοι δεν έχει τις καλύτερες σχεσεις αλλά με τον πούτσο είναι ακριβώς το αντίθετο.
Το παιχνίδι με την γλώσσα στο καυλι και το γλείψιμο σε όλο τον κορμό ήταν μόνο η αρχή, μετά άρχισε να τον παίρνει ολον μέχρι το λαρύγγι που είναι και αυτό που με τρέλανε στην καύλα.
Οι τρύπες της ήταν περιποιημένες και μυρίζανε οπως και το υπόλοιπο σώμα πολύ ωραια. Έπεσε πολύ σπατουλάρισμα και στις δυο και την είδα που της άρεσε η τολμηρότητα μου. Άρχισαν οι πρώτοι αναστεναγμοί οπότε έβαλα καπότα και μπήκα μέσα της. Άξιζε το ιεραποστολικό στην αρχή αλλά είχε πολύ ενεργεια να βγάλει και εγώ πολλές καύλες. Εξελίχθηκε σε πλάγιο γαμήσι και μετά καβάλημα με τέλος πισωκολλητό.
Στο ντουζάκι ανάμεσα συνέχισε να είναι ζωηρη, με τσιμπουκωσε ξανά και φεσωθήκαμε πολύ καυλιάρικα, λίγο έλειψε να την γαμήσω και χωρις καποτα…
Στο κρεβάτι παίχτηκε επαναληπτικος μετά το καλό ζέσταμα της μηχανης. Στήθηκε καλά στα τέσσερα και το μουνι της τερμάτισε τα ζουμια. Οι αναστεναγμοί και τα βογκητά στην συνεχεια ήταν σκέτη καυλα...
Αποχαιρετιστήκαμε πλήρως ικανοποιημένοι, και οι δυο πιστευω, ειδικά μετά απο τα λεφτά που πηρε…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 16, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
L
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, hornyasfuck, redb και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού