Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 57 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 128157
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καθώς έβαζα στην καρτέλα της κριτικής το Φιλί με γλώσσα, σκέφτηκα να προτείνω να μπει το φιλί με ρούφηγμα ή το φιλί με πνίξιμο. Χαχαχα
Όποιος γουστάρει γλωσσόφιλα φουλ πάει στη ΝΟΝΑ! Τέλος !

Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα. Όχι απλά τα έδινε απλόχερα τα ζητούσε κιόλας.

Όσον αφορά το τίτλο θα σας πω στη συνέχεια....
Λοιπόν στοχευμένη συνάντηση στη Νόνα. Φαίνεται ότι είναι μουνάρα και όταν το ξέρεις αυτό από πριν ο πήχεις πάει ψηλά.
Ότι έχουν πει σχεδόν όλοι στις κριτικές ! Μουνάρα κοπέλα με προσωπαρα και κωλάρα.
Στο βυζί θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο από το γιατρό και πιστεύω θα το φτιάξει , αν και δεν είχα κανένα πρόβλημα , ούτε είναι κάτι αντιαισθητικό. Απλά λίγο σκληρό, οι ρώγες όμως ανταποκρίνονται μια χαρά . Τατουαζ αρκετά και όμορφα.

Με υποδέχτηκε με ένα καυτό συνολακι με κόκκινα εσώρουχα και ένα φοβερό χαμόγελο. Μιλάει σιγά και ήρεμα . Πήγα για μπάνιο που έκανα 1 λεπτο μπαμ μπαμ γιατί δεν ήθελα να χάσω ούτε λεπτό από το να έχω αυτό το πλάσμα στα χέρια μου.

Δεν με άφησε σε ησυχία καθόλου. Ξαναλέω γλωσσόφιλα φουλ! Πίπα πολύ καλή και γλυψιμο αρχίδια με γλώσσα non stop . Πήγε και λίγο παρακάτω και δεν συνεχίζω άλλο.... Ναι!

Στο σεξ είναι φωτιά. Παίρνει πρωτοβουλίες για 24 χρόνων στα τέσσερα , γυρνά έτσι , πάρε με από μπροστά , εγώ από κάτω , κόλλαμε στο τοίχο.
Κάναμε 2 δυνατούς γύρους σε 45 λεπτά με σφυροκόπημα μιας και ήμουν προετοιμασμένος και ξεκούραστος. ΑσάλιωταΑσάλιωτα

Να πω και ένα μυστικό που στις τελευταίες κριτικές δεν το είδα , μπορεί να το έχει γράψει κάποιος συναγωνιστής. Λοιπόν, τρελένεται να παίζεις με την κλειτορίδα της σιγά σιγά. Νομίζω μόνο έτσι πρέπει να χύνει. Αφού τελειώσαμε τον δεύτερο γύρο, πήγα για μπάνιο ( ντρέπεται να πάει με.τον.πελατη για μπάνιο) και είχαν μείνει 15 λεπτά . Λέω άντε να κάτσουμε αγκαλίτσα να πούμε καμία μαλακία .

Όμως το καυλάκι με πείραζε συνέχεια. Μου είχε πει και από πριν ότι τις αρέσει το παίξιμο στην κλειτορίδα.
Εγώ ξεκίνησα χαλαρά και τελικά μετά από κανένα 10 λεπτο καθοδήγησης δικής της στο παίξιμο και με γλωσσόφιλα σπαρταρούσε μπροστά μου.
Φοβερή καύλα ένιωσα και εγώ γιατί γέμισαν τα χέρια μου από το θεϊκό νέκταρ, είναι και μουνάρα !!! Την κοιτούσα να χύνει και μου άρεσε πάρα πολύ.

Προσπαθούσα 2 βδομάδες να την κλεισω και δεν την έβρισκα διαθέσιμη. Φοβήθηκα μην φύγει αλλά έμαθα ότι θα κάτσει καιρό ακόμα ΕυλόγησονΕυλόγησον

Νομίζω μαζί με Ρουσλάνα και Ζάρα αυτή την στιγμή είναι ότι πιο τοπ έχει το γραφείο.
Και με τις τρεις πέρασα τέλεια και ας είναι διαφορετικό στυλ.

Έκλεισα γρήγορα το ραντεβού. Το γραφείο πάντα είναι εξυπηρετικότατο και τα κορίτσια στα τηλέφωνα είναι φουλ ευγενικές !

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
109
Πόντοι:
24.806
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, TOMCRUISE, chaoserevos και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2022
Ο ενας γραφει οτι αποφευγει τα φιλια, ο αλλος οτι συννενοηση μπουζουκι και βαρετη και αλλοι δυο το εντελως αντιθετο. Τι να πω, αν ισχυει ειναι ρισκο.
review reaction 1 piko
17 Ιουνίου, 2022
Όχι και ρίσκο η Νόνα. Τόσες κριτικές έχει. Μπορείς να καταλάβεις τι παίζεται.
Τόσα φιλιά σε 1 ώρα δεν έχω δώσει ούτε με γκόμενα .
Το κάθε ραντεβού είναι διαφορετικό. Πάντως η κοπέλα μου φάνηκε επαγγελματίας.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2