Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 13 10
Call-Girls
35972
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Λάνα γνήσια εκπρόσωπος της ρωσικής σχολής, πάθος και γαμήσι στο έπακρο δηλαδή.Πεντακάθαρη χωρίς τατού και πλαστικές μαλακίες.Έχει ξάνθο μακρύ μαλλί περπήμενο και ωραίο μακιγιάζ.Είναι γυναίκα έμπειρη που διαβάζει τον πελάτη και προσαρμόζεται στο στιλ του άλλου.Εχει πολλή ενέργεια όπως και χιούμορ και θέλει να περάσει και ο άλλος καλά.Στα του αγώνα,παίχτηκαν δύο γύροι.Στην αρχή που πρωτομπήκα στο δωμάτιο,χαιρετηθηκαμε και μου είπε να πάω για μπάνιο, χωρίς δεύτερη κουβέντα.Βγαίνοντας από το μπάνιο μου λέει ότι θέλει να την γαμήσω άγρια γιατί έχει πολύ καιρό να γαμηθει άγρια και ότι είναι καυλωμένη.Εκεί έβαλα τα γέλια,και είπα από μέσα μου,ναι καλά!Ξαπλώνω στο κρεβάτι και μου αρχίζει μια τσιμπούκλα σεμιναριακού επιπέδου,στιλ λιωμένο παγωτό με συχνά βογγητά που με έκανε τούρμπο να θέλω να την σχίσω!!.Πέρασμα λάστιχου και κάθισε αργά στην πουτσαρά μου μέχρι τον πάτο της.Αυτό ήταν την κλείδωσα με τα χέρια μου στη λεκάνη της,και άρχισα να την σφυροκοπώ αλύπητα και να της δίνω το γαμήσι που ήθελε!Αλλάξαμε στάσεις και την έχυσα στην μάπα,που την πήραν τα φλοκια στα ματάκια της.Μπανάκι δεύτερου γύρου και τσιμπούκι μετά μουσικής lounge από το κινητό της.Της έβαλα από κάτω και άρχισα να την πηδάω με γρήγορες και δυνατές πουτσιές μέχρι την μήτρα της.Τα βογγητά της και η φωνές πρέπει να ακούστηκαν μέχρι χαμηλά την Συγγρού γιατί είχε ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό και ήμασταν στο ημιώροφο.Αλλαγή στάσεων στα τέσσερα όπου την ξεμούνιασα κανονικά και τελείωμα στο κωλαράκι της και στην πλατούλα της.Θεώρω ότι κινείται περισσότερο σε PSE επίπεδα γιατί μου έβγαλε πολύ άγρια ένστικτα.Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε νέες ηλικίες που θέλουν να ευχαριστήθουν γαμήσι και όχι μάτι,και γυμνασμενους τύπους cleancut με μεγάλες και ακούραστες ψωλες,όπου και λατρεύει!,όπως επίσης και σε advanced γαμιάδες.Αυτά από μένα. Καλά γαμήσια!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή