Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 70 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Όλες οι μεγάλες θρησκείες έχουν μία ιστορία εξωτερική και μία εσωτερική, τη μία φανερή και την άλλη κρυφή. Με την εξωτερική ιστορία εννοούμε τους μύθους και τα δόγματα που διδάσκονται δημόσια στα σχολεία και στους ναούς, και που τα αναγνωρίζουμε στη λατρεία και στις λαϊκές προλήψεις. Με την εσωτερική διδασκαλία εννοούμε την βαθιά επιστήμη, την μυστική διδασκαλία, την απόκρυφη δράση των μεγάλων μυημένων που δημιούργησαν, υποστήριξαν και διέδωσαν τις ίδιες τις θρησκείες. Η πρώτη, η επίσημη ιστορία, εκείνη που διαβάζεται παντού, είναι γνωστή σε όλους, όμως αυτό δεν την καθιστά αυτομάτως και λιγότερο σκοτεινή, μπερδεμένη ή αντιφατική. Η δεύτερη, που οι μυημένοι ονομάζουν εσωτερική παράδοση ή διδασκαλία των Μυστηρίων, είναι πολύ δύσκολο να διευκρινιστεί – πρέπει να την μαντέψουμε. Γιατί λαμβάνει χώρα μέσα στο βάθος των ναών και στις μυστικές αδελφότητες, ενώ τα πιο συγκινητικά δράματά της ξετυλίγονται ολόκληρα μέσα στην ψυχή των μεγάλων προφητών, οι οποίοι δεν εμπιστεύθηκαν σε καμία μεμβράνη ούτε σε κανένα μαθητή τις υπέρτατες κρίσεις τους και τις θείες εκστάσεις τους.
Στο προκείμενο, λοιπόν, που είναι η Γιολάντα. Από τις, σχετικά, νέες προσθήκες του γραφείου και δεν την είχα συναντήσει. Για να είμαι ειλικρινής, δεν την είχα προσέξει καν δηλαδή, μέχρι που πριν από 10 περίπου μέρες ο γνωστός οπαδός της αυτοϊκανοποίησης, με σήμα τον βάτραχο, που έπαιρνε σβάρνα τα νήματα και μας ζάλιζε τον έρωτα (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε – όλοι καταλάβατε για πιο παρατράγουδο μιλάω), με ταγκάρισε σε ένα ποστ προς την κοπέλα. Όταν είδα λοιπόν την φωτογραφία της, κατευθείαν είπα «αυτόν τον κώλο πρέπει να τον συναντήσω». Προς αποφυγή περαιτέρω αναλύσεων, πάμε στα καθέκαστα.
1.ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Η κοπέλα ήρθε ακριβώς στην ώρα της, δείγμα επαγγελματισμού και σεβασμού προς τον πελάτη και τον χρόνο του. Μπήκε μέσα χαμογελαστή και φιλική.
2.ΗΛΙΚΙΑ : 25 λέει το γραφείο, 26-27 την έκανα. ΟΚ, στα όρια του στατιστικού λάθους είμαστε.
3.ΕΜΦΑΝΙΣΗ:
(α) σώμα : Έχουν ανεβεί τόσες φωτογραφίες στο νήμα του γραφείου, που θεωρώ πως δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ύψος 1.70 με 1.71, στήθος 1.5 + (το οποίο έρχεται σε ελαφρά δυσαρμονία με το υπόλοιπο σώμα αλλά δεν δημιουργεί καμία άσχημη εντύπωση), ανοιχτή, μεσογειακή, λεκάνη κώλος σχετικά μεγάλος και μπούτια. Δεν είναι χοντρή, δεν έχει κυτταρίτιδα, αντιθέτως είναι σφιχτή. Θα μπορούσα ίσως να την παρομοιάσω με την Αρτέμιδα 90.
(β) πρόσωπο : Έχει λακκάκια στο πρόσωπο που της δίνουν μια παιδική χάρη, μαύρα μακριά μαλλιά, κάτω από τους ώμους, και δυο υπέροχα πράσινα μάτια.
4. ΣΕΞ : Πίπα υπέροχη, άλλοτε βαθιά σε σημείο πνιγμού, άλλοτε με παίξιμο της γλώσσας στην βάλανο, άλλοτε αργή και βασανιστική, άλλοτε γρήγορη.
Στην καθαυτή πράξη όλα κύλισαν μια χαρά. Ακροβατικά, λόγω σωματοδομής, δεν είχαμε αλλά ότι θέλεις να κάνεις, θα το κάνεις. Όχι δεν θα πει σε τίποτα και δεν θα κωλώσει πουθενά. Το άναλ μαζί της, φυσικά, είναι όλα τα λεφτά. Κάναμε άναλ δε σε μια στάση που δεν το είχα ξαναεπιχειρήσει ποτέ στο παρελθόν και οφείλω να ομολογήσω πως - σε αυτή την ηλικία, και μετά από 30 και πλέον χρόνια από την πρώτη φορά που γνώρισα τον πληρωμένο έρωτα – όσο ζω μαθαίνω. Ξέρει να στήνεται πολύ καλά, σε όποια στάση της ζητηθεί, και είναι, σχετικά, σφιχτή, γεγονός που σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα όταν είναι στα 4, πολλαπλασιάζει την ευχαρίστηση. Είναι δοτική και ενδείκνυται για GFE καταστάσεις, αν όμως ανεβάσεις ρυθμούς και ένταση θα ακολουθήσει και θα σου προσφέρει hardcore εμπειρίες.
5. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ : Με το σεξ είναι , ίσως, το πιο δυνατό της χαρτί. Άνετη και ευδιάθετη , σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι σε ραντεβού με την κοπέλα σου, ή, ακόμα καλύτερα, τον, παράνομο, δεσμό σου, και σου δημιουργεί την προδιάθεση πως θα περάσεις καλά. Έχει μια μόνιμη ευχάριστη διάθεση και ένα μόνιμο χαμόγελο – αλλά όχι χαζοχαρούμενο - που σε κερδίζουν από την αρχή.
6. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : Δεδομένου ότι είναι Ελληνίδα, η επικοινωνία είναι εύκολη. Δεδομένου ότι είναι και έξυπνη, η επικοινωνία είναι πολύ καλή. Δεν μιλήσαμε βέβαια για την θεωρία της κύρτωσης του σύμπαντος, αλλά στο διάλλειμα μιλήσαμε για διάφορα θέματα, όπου και διαπίστωσα πως , εκτός από εμφάνιση, έχει και μυαλό.
7. ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ/ΤΙΜΗΣ : 180 ευρώ (150 βασικό πρόγραμμα + 30 άναλ) δεν τα λες και λίγα, αλλά αφενός μεν ότι δίνεις παίρνεις, αφετέρου δε η ενασχόληση αυτή δεν είναι για όλους.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Είπαμε στην αρχή πως όλες οι μεγάλες θρησκείες έχουν μία ιστορία εξωτερική και μία εσωτερική. Την εξωτερική ιστορία την ήξερα. Η Γιολάντα, κάθε μέρα στο νήμα του γραφείου κάνει ότι περνάει από το χέρι της, με φωτογραφίες και βιντεάκια, για να εξάψει την φαντασία του φιλοθεάμονος κοινού. Στο ραντεβού μας γνώρισα και την εσωτερική.
Ο Συρρέ στο βιβλίο του «Οι Μεγάλοι Μύστες» λέει πως : « Ο άνθρωπος γεννήθηκε μέσα στην κοιλότητα του κύματος και δεν ξέρει τίποτα για τον απέραντο ωκεανό που εκτείνεται μπροστά και πίσω του.» Αυτό είναι αληθές. Αλλά αυτός ο υπερβατικός μυστηριασμός σπρώχνει τη βάρκα μας επάνω στην κορυφή ενός κύματος, και εκεί, ενώ μας δέρνει πάντα η μανία της θύελλας, αντιλαμβανόμαστε το μεγαλειώδη ρυθμό της και το μάτι, μετρώντας τον ουράνιο θόλο, αναπαύεται στη γαλήνη του γαλάζιου.
Διατελών εν τιμή
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ.:
ΥΓ. Δεν συναντήθηκα με την κοπέλα αναζητώντας PSE. Μια φορά το έκανα, και έφαγα τα μούτρα μου (βλ προηγούμενη κριτική για έτερη κοπέλα του αυτού γραφείου). Άλλωστε, δεν τον έχω 25 πόντους, ούτε μπορώ να κάνω σεξ επί τρίωρο συνεχόμενα, ούτε και να κάνω την κοπέλα να χύνει νταμιτζάνες, όπως τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα. Συνεπώς το πήγα χαλαρά. Αυτό, όμως, που ήθελα αυτό και πήρα, και με το παραπάνω.
ΥΓ2. Αν κάποιοι δεν κινείστε εκ του πονηρού, τότε δεν μπορώ να αντιληφθώ το νόημα να αποκαλύπτετε τα νικ σας στις κοπέλες. Τα νικ τα έχουμε για κάποιοι συγκεκριμένο λόγο, για να προστατεύουμε την ανωνυμία μας. Αλλιώς, ας μπαίνει ο καθένας με το ονοματεπώνυμό του εδώ μέσα και ας γράφει…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Λ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 info@123, Ωρίων, HardcoreS3 και 43 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2022
Τὴν ἑπόμενη φορά ἄσε τοὺς μύστες καί τοὺς βατράχους καί γράψε γιά τὴ συνεδρία.... Στὴ μισή κριτική μ' αὐτά ἀσχολεῖσαι...
review reaction 1 review reaction 3 Pol Pan, srek7, Colibri και 3 άλλα μέλη
16 Ιουνίου, 2022
Μιας και ανεφερες τον Συρρέ , αντι για 8ο μεγαλο μυστη της ανθρωποτητας ...εσενα θα σε ονομάσουμε σαν τον 1ο μεγάλο μυστη του νηματος ....
Roger Rabit:.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
16 Ιουνίου, 2022
και εχεις την εντυπωση μαυρα αν θα τα γραψεις
ευθης πως εισαι ποιητης
ο μεγιστος καβαφης


εχω κι αλλο

Σαν βγεις στο πηγαιμο για την Ιθακη
εισαι τοσο ηλιθιος
που θα βρεθεις στη Θρακη
G
geroksouras
review reaction 3 srek7, hornyasfuck, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
16 Ιουνίου, 2022
NTαξει,εδωσες ρεστα παλι!
πολυ κατατοπιστικη κριτικη!
για τα νικ που ανεφερες εχω την υποψια οτι τα δινουν τα γραφεια στα κοριτσια,αφου ξερουν ποιοι ειμαστε,ωστε να διαβασουν καμια κριτικη μας για να ξερουνε τι θελουμε,μου εχει τυχει κανα δυο φορες τα μωρα να ξερουν ακριβως τι θελω κ δεν νομιζω να εχουνε μαντικες ικανοτητεςΧαχαχα!Χαχαχα!
" ο γνωστός οπαδός της αυτοϊκανοποίησης, με σήμα τον βάτραχο, που έπαιρνε σβάρνα τα νήματα και μας ζάλιζε τον έρωτα (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε – όλοι καταλάβατε για πιο παρατράγουδο μιλάω",ολα τα λεφτα το σχολιοΧαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
« Ο άνθρωπος γεννήθηκε μέσα στην κοιλότητα του κύματος και δεν ξέρει τίποτα για τον απέραντο ωκεανό που εκτείνεται μπροστά και πίσω του.» ,νταξει ρισπεκτ κ στον τυπο που το εγραψε και σε σενα που το αναφερεις,πολυ μεγαλη κουβεντα,ηθελα να ξερα ολοι αυτοι οι ηλιθιοι που κραζουνε το σαιτ,αν θα το εκραζαν αμα ηξεραν οτι γραφουνε τοσο καλλιεργημενοι ανθρωποι εδω μεσα κ τι μπορει να μαθει κανεις!Ουάου καρδιές!
review reaction 1 Ωρίων, Leviathan, kassler και 1 ακόμα μέλος
16 Ιουνίου, 2022
@hornyasfuck
Ντάξει ρε σύντροφε, εσύ διάβασε την άλλη μισή...
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
review reaction 1 Ωρίων, TOMCRUISE, hornyasfuck
16 Ιουνίου, 2022
Αγαπητέ ο λόγος που δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί κάποιοι αποκαλύπτουν το νικ τους στις κοπέλες είναι ότι δεν κινείσαι εκ του πονηρού...
You get my point...

Καπέλο
review reaction 1 Ωρίων, TOMCRUISE, Leviathan και 3 άλλα μέλη
16 Ιουνίου, 2022
Εξαιρετική και ουσιαστική κριτική.
review reaction 1 review reaction 2 Ωρίων, TOMCRUISE, ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7