Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 72 10
Call-Girls
294293
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπερα σε ολους....συναντηθηκα και εγω επιτελους με την αννουλα μετα απο καιρο αναμονης...
Η αννουλα ειναι μια ωραια κοπελα γυρω στα 25 με ωραιο σωμα πολλα τατου πραγμα που δεν με πειραζει καθολου... συμπεριφορα αψογη πληρες GFE...μεσα στην καυλα το κοριτσι παντα....
Κανει τα παντα πραγματικα...φιλια παθιασμενα με γλωσσα ...πιπαμε φτησιματα ....τον περνει ολον μεσα στο στομα της...η πρωτη σταση λοιπον ηταν στα 4 πολυ ωραιο στησιμο για κανα λεπτο καναμε την σταση αυτη...μετα αλλαξαμε σε cowgirl για κανα 3 λεπτο παλι....διαλειμμα στο ενδιαμεσο και ωραια κουβεντα για διαφορα θεματα...στο δευτερο γυρο της εκανα και εγω γλυφομουνι της αρεσε εβγαζε κραυγουλες ευχαριστης... το τελος ηρθε στο στοματακι παιζοντας τον μου... οπου τα καταπιε ολα και δεν αφησε σταγονα...να προσθεσω επισης οτι δεν εχω δει ποιο στενο μουνακι και ετσι δεν τολμησα να βαλω δαχτυλο για να μην πονεσει!!!αννουλα ευχαριστω πολυ περασα πολυ ωραια μαζι σου θα τα πουμε παλι συντομα!!!
Η αννουλα ειναι μια ωραια κοπελα γυρω στα 25 με ωραιο σωμα πολλα τατου πραγμα που δεν με πειραζει καθολου... συμπεριφορα αψογη πληρες GFE...μεσα στην καυλα το κοριτσι παντα....
Κανει τα παντα πραγματικα...φιλια παθιασμενα με γλωσσα ...πιπαμε φτησιματα ....τον περνει ολον μεσα στο στομα της...η πρωτη σταση λοιπον ηταν στα 4 πολυ ωραιο στησιμο για κανα λεπτο καναμε την σταση αυτη...μετα αλλαξαμε σε cowgirl για κανα 3 λεπτο παλι....διαλειμμα στο ενδιαμεσο και ωραια κουβεντα για διαφορα θεματα...στο δευτερο γυρο της εκανα και εγω γλυφομουνι της αρεσε εβγαζε κραυγουλες ευχαριστης... το τελος ηρθε στο στοματακι παιζοντας τον μου... οπου τα καταπιε ολα και δεν αφησε σταγονα...να προσθεσω επισης οτι δεν εχω δει ποιο στενο μουνακι και ετσι δεν τολμησα να βαλω δαχτυλο για να μην πονεσει!!!αννουλα ευχαριστω πολυ περασα πολυ ωραια μαζι σου θα τα πουμε παλι συντομα!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
wtf re man... ποιο ενδιαμεσο δηλαδη... ΣΤΟ 2ο ΛΕΠΤΟ ?
ολο αυτο ο 1ος γυρος????
οκ.
και παμε στο 2ο γυρο (τζιζααας δηλαδη) φοβηθηκες μην πονεσει και δεν της εβαλες δαχτυλο
μαλιστα.
ερωτηση 1)
ποσο τον εχεις δηλαδη, μικροτερο απο τα δαχτυλα σου?
ερωτηση 2)
επειδη με μπερδεψες
γαμησες καθολου και αν ναι, ποσα λεπτα ?