Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 23 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Δεύτερη συνάντηση με τη Ζωή, μετά τον Οκτώβριο που τη γνώρισα και ήδη είμαι στενοχωρημένος που δεν έχω χρόνο να κάνω και τρίτη πριν φύγει από Αθήνα.
Η βαθμολογία μου (σε ΟΛΑ 10) προφανώς και δεν είναι αντικειμενική. Και δεν μπορεί να είναι. Η γυναίκα είναι συνειδητοποιημένη, είναι θηλυκή, είναι καθαρή, φουλ ερωτική. Το σώμα της βάζει κάτω 25αρες. Η επιδερμίδα της είναι το κάτι άλλο! Τόσο λεία... Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα!! Τα μάτια της εκπέμπουν αισθησιασμό! Υπάρχει χημεία μαζί της που το ένοιωσα από το πρώτο ραντεβού και απλά το επιβεβαίωσα χθες. Και νομίζω ότι αυτό είναι και το ζητούμενο σε ένα ραντεβού.
Η Ζωή κινείται σε ρυθμούς GFE ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Φιλάει κα-τα-πλη-κτι-κά ! Και δεν μπορώ να καταλάβω προσωπικά ρε παιδιά, ούτε τις κοπέλες που δε φιλάνε, ούτε εσάς που πληρώνετε μόνο για ένα κομμάτι κρέας! Υπάρχει πιο ερωτικό πράγμα από το φιλί? Χωρίς φιλί καλύτερα με την παλάμη μου 1000 φορές!! (προσωπική άποψη βέβαια).
Εδώ να προσθέσω ότι οι "αγαπούληδες" σαν και μένα, όπως κοροιδευτικά μας αποκαλούν οι "μάτσο" , πρέπει να προσέξουν πολύ γιατί υπάρχει κίνδυνος εξάρτησης! Ευτυχώς (!!??) μένει Θεσσαλονίκη και μου πέφτει μακριά. Ειδάλλως η προσωπική και οικονομική μου εξόντωση θα ήταν σίγουρη!! Money Mouth
Λεπτομέρειες για το κρεβάτι δε θα ειπωθούν, δεν ενδιαφέρουν και κανέναν εξάλλου. Απλά θα πω ότι οι σχεδόν 2 ώρες μου φάνηκαν πολύ λίγες με αυτό το πλάσμα πλάι μου!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 13, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
erethis72
Σεβαστός
Εγγραφή:
31 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
7.063
Πόντοι:
1.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 TOMCRUISE, paparotriftoulas, elpotero και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2022
Συμφωνώ 100% σε όλα όσα γράφεις. "Ευτυχώς" που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, θα είχαμε ξοδέψει "θησαυροφυλάκια" για πάρτη της....
review reaction 1 erethis72
14 Ιουνίου, 2022
Επειδή είσαι καψουρης δεν θα πρέπει να την πάρω ως αντικειμενική την κριτική σου,αλλά επειδή είσαι φίλος, την πιάνω ως αντικειμενική!!!
review reaction 3 erethis72
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2