Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 23 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα dear τύποι Καπέλο , πληροφορουμενος την επιστροφή της Ζωής στην πρωτεύουσα (για περιορισμένες παραστάσεις) σκέφτηκα ότι είναι καλή ευκαιρία να την γνωρίσω από κοντά.
Πέρυσι που πρωτοεπισκεφτηκα το νήμα της μου άρεσαν πολύ τα βιντεακια που ανέβαζε και γενικά η παρουσία της στο σαι έδειχνε να είναι καλό τυπακι. Μου είχε μείνει και λίγο απωθημένο λόγω του ότι την πρώτη φορά που κατέβηκε Αθήνα δεν κατάφερα να την συναντήσω.
Με φώτισε λοιπόν το άγιον φως να έρθω σε επικοινωνία για συνάντηση. Το κλείσιμο του ραντεβού θα το χαρακτήριζα λίγο περιπετειώδες καθώς παρόλο που μου έδωσε σύντομα το πράσινο φως για την ώρα που ζήτησα (και αντιλαμβάνομαι ότι ήμουν τυχερός που έκλεισα γιατί υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και θα μπορούσε άνετα να με Με ελαφρά για χάρη κάποιου που έχει ξανασυναντήσει), το μήνυμα με τη διεύθυνση άργησε κάποιες ώρες με αποτέλεσμα να με ζωσουν ολίγον τα φίδια με τη σκέψη ότι θα μείνω με το πουλί στο χέρι. Ντροπή Μετά από υπενθύμιση μου, έστειλε διεύθυνση περίπου μια ώρα πριν το ραντεβού και τσακιστηκα να κατέβω στην φωλιτσα της.


Σημειώνω ότι το πιθανότερο να δυσκολευτητε να παρκάρετε εκεί, οπότε ίσως χρειαστεί να επιβαρυνθείτε με έξοδα παρκιν, εγώ πάντως κατάφερα και χώθηκα σε ένα στενό κοντά.

Άφιξη στο δωμάτιο της μετά από λίγη περιπέτεια, με υποδέχτηκε με ένα ζεστό χαμόγελο και σπάσαμε τον πάγο μιλώντας για το ευτράπελα που μου έτυχε, μπήκα και την έψαχνα σε παρακείμενο οίκημα, το οποίο παρεμπιπτόνως ήταν θεοβρώμικο, μέτρησα 3 ψόφιες κατσαρίδες στις σκάλες Money Mouth, ευτυχώς το κτίριο που είναι η Ζωή είναι καθαρό, το δωμάτιο μικρό, καθαρό, με τα απολύτως απαραίτητα, αλλά έχει διακοσμήθει με την πινελιά της Ζωής, χαμηλός φωτισμός, κεράκια και ότι άλλο έχετε δει στα βίντεο.

Η Ζωή είχε πάρει τη θέση της στο κρεβάτι του "πόνου" με ένα μόνιμο πονηρό χαμόγελο στα χείλη και τις ΤΟΡΠΙΛΕΣ της να έχουν ξεχειλίσει έξω από το baby doll δήθεν τυχαία :drooling-face: Αφού επισκέφτηκα το ντουζ για να πλυθω( μαλάκες προσοχή με το που το άνοιξα άρχισε να βρέχει από πάνω και λούστηκα Θυμός γιατί τα φτίαχνουν έτσι οι σπασαρχίδες??) βουρ στο κρεβατάκι οπου με περίμενε υπομονετικά. Με ψιλοχαλασε που δεν αφαίρεσε το bb doll όταν το ζήτησα καθότι παρόλο που μου αρέσουν τα ωραία εσώρουχα κτλ έχω λοξα να καταλήγουμε τελείως γυμνοί και οι δύο αλλά οκ λεπτομέρειες...
Στο ψητό, ξέρει να σε διαβάσει και όσο περνάει η ώρα βρίσκει τα κουμπιά σου και τα πατάει με όρεξη. Δεν είναι καθόλου βιαστική, μου έδωσε την εντύπωση ότι θέλει χαμηλούς ρυθμούς πράγμα που δεν με ενοχλεί γιατί κι εγώ προς τα εκεί συνήθως κινούμαι. Προτιμάει να κάνεις εσύ παιχνίδι αλλά δεν είναι παθητική, ειδικά όταν σε "ζυγίσει" έχει ιδέες να σου προτείνει για παιχνίδι (ξέχασα να την ρωτήσω πως κατάλαβε ότι μου αρέσουν τα πατουσάκια)
Στα φιλιά μου φάνηκε λίγο φειδωλή, γλωσσοφιλα γιοκ, δεν ξέρω αν γενικά τα αποφεύγει ή δεν ήθελε με μένα, υπάρχει και η περίπτωση να το έκανε επειδή καπνίζει. Πάντως σε φιλιά και γλείψιμο στο σώμα ανταποκριθηκε θετικά ή τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση αποκόμισα. Έκανα μια-δυο περαντζαδες σχεδόν από παντού.

Μιας και αναφέρθηκα στο σώμα, αν και γενικά θα έλεγα είναι ότι βλέπετε στα βίντεο, τρομερές βυζαρες που κινδυνεύεις να χαθείς εκεί μέσα, ωραία μπούτια-πόδια, ίσως τα πιο ωραία στην αφή που έχω πιάσει, τέρμα λεία, πλούσιο κωλαράκι να χορτάσεις χούφτωμα, μουνάκι όμορφο κατά τη γνώμη μου, κατεβάζει υγρά και δεν έγινε χρήση gel. Από πρόσωπο μου άρεσαν τα μάτια της, αλλά γενικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Πάντως 51 δεν θα την έκανα. (σε έπαιρνε να κρύψεις χρόνια, τι πηγές και κότσαρες το 50 στο nick?? Χαχαχα!) )

Μια στάση σε πολύ αγαπουλησιάρικους ρυθμούς ΈρωταςΈρωτας με μένα από πάνω και την Ζωή να ανοίγει τις ποδάρες της ωραία προσφέροντας μου πλούσιο θέαμα, λίγα γλυκόλογα έτσι για το αλατοπίπερο (είσαι μια εσύ... Έτσι! ), ωραία ψεύτικα βογγητά, το τέλος δεν άργησε να έρθει εντός προφυλακτικού και ωραίο στράγγιγμα.
Μπανάκι πάλι και καθήσαμε πάλι στο κρεβάτι να τα πούμε(πολύ ωραίο τυπάκι και με χιούμορ), χαδάκια εκατέρωθεν, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να "φορτίσω μπαταρίες" γα Β' γυρο :undecided-old: με ξέκοψε ευγενικά, σωστά έπραξε γιατί μάλλον θα μας έβρισκε ο επόμενος στο κρεβάτι Έρχεται ροπαλιά

Συνολική παραμονή λίγο πάνω από 1 ώρα.

Αν ήταν μόνιμα στην Αθήνα θα την ξανασυναντούσα, τώρα δύσκολα, αν και πέρασα πολύ καλά δεν θεωρώ ότι ειναι VFM, την συστήνω σε fellow Αθηνέζους που γουστάρουν ότι έχει γραφτεί εδώ και θέλουν να εμπλουτίσουν το παλμαρέ τους.

Συνοψίζοντας η κοπέλα είναι αυτό που πλασάρει και εδώ, δηλαδή δεν πλασάρει κάτι, είναι αυτό που βλέπεις και διαβάζεις εδώ, αν σου κάνει όρμα, αν όχι άστο, η Ζωή είναι η Ζωή. Εξ ου και ο τίτλος, get it? Ματάκι

Υ.Γ. Βαθμολογία καθαρά υποκειμενική, πρώτη φορά μου επιτρέπεται να βαθμολογίσω με άριστα το 10.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 13, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
woopsie
Σεβαστός
Εγγραφή:
1 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
2.449
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, company of heroes tho, anthotypos και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού