Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 25 10
Call-Girls
59119
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ωραιο μωρο ! Ομορφη, ματαρες τιγρης , χειλη να μην ξεκολας, οι φερομονες της το ιδιο, τρελλοθετικη αυρα που εφτιαξε εμενα και γω αυτη, οποτε ταιριαξαμε....
Σωμα γαματο, βυζοι φυσικοι με ρωγα ματς μουτς αχχ, καλα για το κολαρακι παιδια δεν υπαρχει , να την εχεις πανω σου κσι να βλεπεις αυτο το κολαρακι, σαν της Μαρινας παλια απο το ΑGN..
Πολυ γλωσσοφιλο , κρασακι , λουστηκαμε με το κρασι καναμε τα σεντονια μουσκεμα και γλυφομασταν, 69, γλυφομουνι, φιλια παλι, μετα καβσλα , μετα απο πισω, πιπα ωραια την ειχα ωρα , της αρεσε, μετα χαλαρωση , λιγο social , απο τις λιγες φορες που μου αρεσε το λιγο pause στο κρεβατι με κρασακι και χαδια..μετα πιπαρα παλι , το πηγα μεχρι το 60 καγκελο οπου ηθελα cim και μου εκανε ενα φανταστικο cim.
Καλη συνάντηση, ειχαμε χημεια.Η Victoria ειναι μωρο που αν ενας αντρας ειναι σωστος, καθαρος και gentleman και της φερθει οπως πρεπει θα ξεκλειδωσει και θα σου δωσει ολο της το ειναι...
Στην αντιθετη περιπτωση θα παρετε τον ΠΟΥΛΟ! Κυριολεκτικα..χαχα.
Περασαμε καλα! Καυλα μωρο, για αυτο τον κωλο μπορω να γραψω βιβλιο !!!!
Μαυρο μαλι μακρι , εγω την βρηκα πανεμορφη, και τα βυζια της μια χαρα με ρωγες αχχ βαχχ, .....
Με εκανε revive η Ζουζουνα...
George out
Σωμα γαματο, βυζοι φυσικοι με ρωγα ματς μουτς αχχ, καλα για το κολαρακι παιδια δεν υπαρχει , να την εχεις πανω σου κσι να βλεπεις αυτο το κολαρακι, σαν της Μαρινας παλια απο το ΑGN..
Πολυ γλωσσοφιλο , κρασακι , λουστηκαμε με το κρασι καναμε τα σεντονια μουσκεμα και γλυφομασταν, 69, γλυφομουνι, φιλια παλι, μετα καβσλα , μετα απο πισω, πιπα ωραια την ειχα ωρα , της αρεσε, μετα χαλαρωση , λιγο social , απο τις λιγες φορες που μου αρεσε το λιγο pause στο κρεβατι με κρασακι και χαδια..μετα πιπαρα παλι , το πηγα μεχρι το 60 καγκελο οπου ηθελα cim και μου εκανε ενα φανταστικο cim.
Καλη συνάντηση, ειχαμε χημεια.Η Victoria ειναι μωρο που αν ενας αντρας ειναι σωστος, καθαρος και gentleman και της φερθει οπως πρεπει θα ξεκλειδωσει και θα σου δωσει ολο της το ειναι...
Στην αντιθετη περιπτωση θα παρετε τον ΠΟΥΛΟ! Κυριολεκτικα..χαχα.
Περασαμε καλα! Καυλα μωρο, για αυτο τον κωλο μπορω να γραψω βιβλιο !!!!
Μαυρο μαλι μακρι , εγω την βρηκα πανεμορφη, και τα βυζια της μια χαρα με ρωγες αχχ βαχχ, .....
Με εκανε revive η Ζουζουνα...
George out
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Απλα περασα οκ καλα....
Εχω φιλους εδω μεσα με Lilian και chloe απο glamour, που περασαν γαματα, και αλλους που τις πειραν πιο μετα καμενες....
Ετσι ειναι αυτα, σιγα μην καθετε το ιδιο σε ολους και τα ιδια γουστα....
Δεν εβαλα και 10 ρε...το 8 ηταν οκ μια απλα καλη συναντηση..
Και εχω βαλει 10ρια αλλου χαχα...
Οπως εχω φαει φολα, με γκομενα που ειχε 10αρια...
Αυτα φιλος , cy