Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 17 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
με το γραφείο όλα καλά , εύκολη συνεννόηση και το κορίτσι στην ώρα του.
Έρχεται λοιπόν χαιρετούρες , φιλί ρωτά το όνομα μου και το πρώτο που γιατί δεν με έχεις ξαναδεί και περιμένεις τελευταία ώρα πριν αναχωρήσω ; γιατί υπάρχουν και άλλες κοπέλες πριν από σένα λέω.
περνάει μέσα, πάει προς κουζίνα και πλένει χέρια στον νεροχύτη. Καλά άντε γεια , υπάρχει στοσπίτι και μπάνιο , όχι ένα αλλά δυο λέω άντε πάρε πετσέτα να τα σκουπίσεις μην μου γεμίσεις το σπίτι νερολαδιές.
λέει τώρα εκείνη, δεν θέλω να με γλύψεις, ούτε δάκτυλα , ούτε τίποτα άλλο κοντά στο μουνί μου γιατί έχω θέμα και πονάω μια βδομάδα και ο γιατρός είπε εκείνο και το άλλο κτλ. ΟΚ απαντάω άντε προχωράμε.
Ζήτησε να πιει κόκα κόλα αλλά δεν είχα οπότε της πρόσφερα χυμό. Περάσαμε στον καναπέ για τσιγάρο και χαζοκουβέντα, ωραίο αυτό , ωραίο εκείνο αλλά θα μπορούσες να βάλεις αυτό εκεί , τηλεόραση μεγαλύτερη πχ θα έπρεπε να είχες , 50 έχω ρε παιδιά. Το σπίτι σου έτσι και αλλιώς , το παράλλο κτλ . Αρχίζω τα φιλιά για να αλλάξω θέμα , έβγαλε γλώσσα όσο - όσο αλλά μίλαγε πάλι , πως φιλάτε εσείς οι Έλληνες , πετάτε την γλώσσα και ψάχνεται κάτι, εσύ φιλάς αισθησιακά , δεν είσαι απότομος. Ρε φίλα της λέω και άσε τα λόγια, ωρέ τί θα τραβήξω.
Γδυθήκαμε κορμάκι αδύνατο , βυζιά πειραγμένα σκληρά , περιποιημένη , καθαρή , Πρόσωπο ομορφούλικο . καλό οπτικό σύνολο δλδ.
Βγάζω βερμούδα , ο τί σεξυ βρακί φοράς , βγάζω μπλούζα, ο τι κορμί έχεις , βγάζω βρακί ο τί πουλί έχεις και της τον δίνω στο στόμα μπας και σταματήσει τα ο και ο. καλή πίπα με μπόλικο σάλιο, πέρασε και λίγο από τα δίδυμα , ο μεγαλώνει και άλλο ρωτάει, ναι μεγαλώνει εάν θες, άντε πάλι πίπα, ντιπ δεν το έχει, α λέει (αλλάξαμε φωνήεν τώρα ) μεγάλωσε το πουλί , μεγαλώνει και άλλο της λέω εάν δεν σταματήσεις να μιλάς. πάλι πίπα και της λέω πάμε για καπότα.
Την φόρεσα μόνος, ξέρεις να βάζεις μου λέει , ναι απαντώ και την στήνω για ιεραποστολικά , σιγά - σιγά γιατί πονάω , μπαίνω αχ βαχ πονάω να βάλω τζελ, άντε και έβαλε τζελ , μέσα πάλι και να κρατάει κόντρα με τα πόδια της , τους μηρούς έκλεινε , της πιάνω τα γόνατα και προσπαθώ να της τα ανοίξω μπας και μπω στα ενδότερα, κάτι κάναμε , απότομες κινήσεις ή πιο βαθειά , τιναζότανε και πάλι από την αρχή , άλλαξε της λέω στα πλάγια , εκεί κάτι έγινε καλύτερη αίσθηση λιγότερες υπεκφυγές και λίγο βαθύτερα.
Άντε τελείωσα επιτέλους μετά κόπων και βασάνων.
μπανάκι ξεχωριστά και άντε της λέω ο οδηγός είναι από κάτω και σε περιμένει. Έχουμε χρόνο απαντά , αρχίζω εγώ από μέσα μου τα ο και α , γαμώ την καταδίκη μου.
κάναμε τσιγάρο κάτι χαζά ωραία η Ελλάδα και θέλω να μείνω εδώ , πόσα πάνε τα σπίτια εδώ και πόσο πάνε στην Μόσχα , έχω μαζέψει πολλά λεφτά κτλ κτλ .
ντριν το κινητό της για την λήξη του ραντεβού μας.
Θέλω να σε ξαναδώ όταν με το καλό επιστρέψω στην Ελλάδα , πέρασα όμορφα μαζί σου και παπαριές.
Πάρε τα λεφτά που σου χρωστάω της λέω και θα τα ξαναπούμε , να είσαι πολύ σίγουρη!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
gpd
Γλομπεάρχης
332
Πόντοι:
34.717
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, chaoserevos, hornyasfuck και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουνίου, 2022
Χαρα στο κουραγιο σου..

Οκκκ..
Η φαση ειναι εδω:"" παρακαλω πολυ θα μπορω να εχω 140 ευρω αλλα αν ειναι δυνατον (ιδανικα)παιξτον μονος σου εσυ απεναντι στον καναπε ,τελειωσε( κ 2φορες αν μπορεις κανενα θεμα) κ εγω θα σου χαμογελω μην ανησυχεις....εδω ειμαι για εσενα...
αλλα μην τυχον ζητησεις sex...η γλυψιμο η αλλα που κατα λαθος γραφηκαν στο προφιλ μου"""

See you next time...οντως απο μακρια και αγαπημενοι !!!! τα λεμε ελληνιστι....

Ομορφη κοπελα,υπεροχο σωμα παμε παρακατω παρακαλω πολυ.....
review reaction 1 review reaction 3 andronikos3, hornyasfuck, piko και 1 ακόμα μέλος
12 Ιουνίου, 2022
Respect!!!
review reaction 1 hornyasfuck
12 Ιουνίου, 2022
ιιι και εεε δεν ειχε;
μονο α και ο;
G
geroksouras
review reaction 3 hornyasfuck
12 Ιουνίου, 2022
τα υπόλοιπα φωνήεν είναι του πανεπιστημίου
gpd