Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 87 10
Call-Girls
327755
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση σε ξενοδοχείο στο κέντρο Σάββατο μεσημεράκι. Πρώτη μου φορά με call-girl και το έψαξα πολύ (για αυτό και τα 7ρια και όχι 10ρια). Κατέληξα στην Άρτεμις. Μερικά από τα στοιχεία που με "τράβηξαν" πάνω της ήταν η εγεύνεια, ο σεβασμός στο πελάτη, η καθαριότητα της και ο τρόπος που μιλάει εδώ στο forum. Επικοινωνία με την κοπέλα πολύ εύκολη και γρήγορη. Ένα pm για το τηλέφωνο και μετά μέσω viber. Το ραντεβού κλείστηκε με 2 μηνύματα. Ήρθε στην ώρα της, ανοίγω τη πόρτα και αντικρίζω ότι ακριβώς έχω δει και στις φωτογραφίες που ανεβάζει συνέχεια. Πανέμορφη μελαχρινή καλλονή με υπέροχη φωνή που σε φτιάχνει αμέσως και ένα χαμόγελο ως τα αυτιά. Μετά από 5 λεπτά κουβέντας πήγε για ντους και ξεκινήσαμε. Είναι νταρτνάνα, μεσογειακή γυναίκα με βυζάρες. Απίστευτη πίπα με ελάχιστο χέρι, έγλειφε και τις μπάλες και το μουνί της είχε απίστευτη γεύση και φυσικά πεντακάθαρο και μυρωδάτο. Δεν ήθελα να σταματήσω να τη γλύφω. Σε ρωτάει τι σου αρέσει και σε καθοδηγεί. Στο γλυφωμούνι όντως σου κάνει κεφαλοκλείδωμα όταν χύνει. Απίστευμα μουνόχειλα για φάγωμα μα ακόμα ποιο απίστευτη ήταν η θέα του κώλου της. Έχει μια απίστευτη κωλάρα. Τόσο το μουνί της όσο και ο κώλος της έχουν απίστευτη αίσθηση. Στάσεις ότι θες. Η κοπέλα θέλει να σε κάνει να χύσεις, το ευχαριστίεται και η ίδια. Σύνοψη: για τους αρχάριους σε τέτοιου είδους υπηρεσίες σαν και εμένα να πάτε με κλειστά μάτια, θα το ευχαριστηθείτε 100%, η καλύτερη πρώτη εμπειρία και για τους παλιούς στο τομέα, η Άρτεμις σέβεται το χρόνο σου και το χρόνο της, θα κάνει τα πάντα να περάσουν και οι δύο καλά. Vfm είτε με είτε χωρίς την προσφορά για το δίωρο.
Να σέβεστε για να σας σεβαστούν!!!
Να σέβεστε για να σας σεβαστούν!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 11, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2022
και να ηθελες να βαλεις παραπανω απο 7 δεν σε αφηνει το συστημα φιλε επειδη εισαι νεος μελος, σαν 10αρι ειναι μην αγχωνεσαι!!!
gymaster
11 Ιουνίου, 2022
Έχεις δίκιο και δεν το έγραψα και καλά. Ήθελα να γράψω ότι θα έβαζα παντού 10 αντί για 7 αλλά λόγω της πρώτης κριτικής δεν μπορούσα.
A
Atux
11 Ιουνίου, 2022
Kαλησπερα φιλε, πως μπορω να επικοινωνησω μαζι της(μηνυμα) ;; δεν το χω με τα ηλεκτρονικα καθολου..
Y
Yvellow
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3