Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 16 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 78919
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ο τίτλος τα λέει ολα...
Οταν ειδα οτι εχει 4αρι βυζι κι οταν συναγωνιστης μου ειπε οτι ειναι αδερφη της Λουντμιλα, ΔΕΝ γινοταν να μην της πεταξω τα ματια οξω...

Ταχυτατη συνεννοηση, κατευθειαν στην πορτα μου..
Παροτι κουρασμενος, με το που την ειδα, ο πουτσος σκιρτησς..
Καυλιαρικες γοβες, φορεμα το μισο βυζι εξω κ λιγο πανω απο τον κωλο..

Ψηλη, οσο λεει, της εριχνα λιγο κ τα μασταρια να ειναι ετοιμα να εκραγουν..
Κατευθειαν της πεταω τα πραγματα στον καναπε κ την αρχιζω στα γλωσσοφιλα κ τα χερια μου ζουλαγαν αυτες τις ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΒΥΖΟΓΚΕΣ...
4,5 αρια μπορει κ μεγαλυτερα..

Γλυκυτατο προσωπο, ωραιο χαμογελο με λακκακια, μοσχομυριστη, χαμογελαστη, φαινεται οτι ειναι σχετικα καινουργια αφου ηταν αμηχανη κ διστακτικη κ δεν εδινε απο την πλευρα της βαθεια γλωσσοφιλα..

Κωλος με φλοιο αλλα πεταχτος για spanking, ωραιες ψηλες ποδαρες, ομορφα γατισια ακρα, ειδικα στα πατουσακια, μεση ωραια κ σχετικα flat κοιλια, εχει μερικα κοιλακια παραπανω αλλα της πανε..

Τη στελνω γρηγορα για μπανιο κι ετοιμαζομαι στον καναπε να την υποδεχθω..
Ερχεται κ κρατουσε τα βυζια με τα χερια....
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ???
Αστα ελευθερα να τα βλεπει ονκοσμος κ να παθαινει εγκεφαλικο...

Με τα πολλα τη βαζω στα γονατα για τσιμπουκι κι αλληθωρισαν τα ματια της οταν η ψωλη εγινε πετρα..
Το τσιμπουκι εγινε εντονο κ καθε φορα πριν τον βγαλει απο το στομα εδινε μια ρουφηξια κ τον αφηνε βγαζοντας καυλωτικους ηχους.

Βιαιο mouthfuck δεν αντεχει, δεν εχει κ μεγαλο στομα, οποτε δεν την πιεσα..

Καποτα κ καθεται πανω...Χωρις gel, κυρια.
Σιγα σιγα τον πηρε ολον μεσα κ η μαπα μου ηταν μεσα στα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΥΖΙΑ της...
Αρχισε σιγα σιγα να χοροπηδαει κ τα μασταρια επεφταν πανω στο προσωπο μου.....
ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ????????
Απο το χοροπηδημα το γυρισε στο riding, αρχισε να γινεται μουσκεμα, τη βοηθουσα κι εγω να κανει πιο γρηγορο κ βιαιο riding εχοντας τα χερια μου στη λεκανη της κ σπρωχνοντας αντιθετα απο αυτην..
Εδινε μουνιες προς τα μενα, αμεσως την πηγαινα πισω, ξαναεδινε μουνιες, μεχρι που αρχισε να φωναζει απο καυλα, ειχε κλεισει τα ματια κι εγω ημουν σε εκσταση...Φιλια βαθεια κι υγρα απογειωνοντας τηκ καυλα.
Επειδη θα τελειωνα, σταματησα γιατι ηθελα να τη γαμησω κι upright doggy για να δω εννοειται τις ΒΥΖΑΡΟΓΚΕΣ της να χοροπηδανε..

Τη γυρισα, μπηκα μεσα, της κλειδωσα τα χερια πισω για να μην κραταει τα βυζια της ,
ξεκινησα σιγα τις διεισδυσεις κ βλεποντας στον καθρεφτη τις εκφρασεις του προσωπου της οπου γουσταρε, αρχισα να μπαινω πιο γρηγορα, μεχρι που εκανα βαθεια καρφωματα γρηγορα τερμα μεσα στο μουνι με τις ΒΥΖΑΡΑΡΟΓΚΕΣ της να παλλονται οπως καμιας γυναικας που εχω γαμησει στη ζωη μου..
Δεν αντεξα κ κατεθεσα..

Μετα γυρισε κ με αρχισα στα υγρα βαθεια γλωσσοφιλα πληρως ευχαριστημενη απο την πουτσα που εφαγε...

Το ολο σκηνικο κρατησε κανενα 45 λεπτο οποτε δεν παιχτηκε 2ος γυρος..

Αγγλικα ουτα τα βασικα...
Ουτε το google translate δεν καταλαβαινε..

Απο τα ωραια μουνια εμφανισιακα, με ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΒΥΖΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΟΓΚΕΣ, καλυτερες κι απο της Olia του glamour...
Συγγνωμη αγαπητη, σε εκθρονισε !!!!!
Επαναληψη ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ, θα κατσει μεχρι αρχες Αυγουστου..

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗ και ΖΟΥΛΗΞΤΕ ΤΗΣ ΤΑ ΒΥΖΙΑ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
144
Πόντοι:
25.186
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, das379, George_1969 και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2022
Χρηματα στο τελος, τη δασκαλεψε καλα η Λουντμιλα..
Φοβερο μωρο με βυζια-θαυμα της φυσης....
Αρχιδογλειψιμο ισα που ακουμπουσε γλωσσα, λες κ την εβαλαν να γλειψει κοπρια...
Αμα ρουφηξει αρχιδια, κανει γλειφοκωλι κ στην πορεια βελτιωσει το τσιμπουκι, θα ειναι ΚΟΡΥΦΗ
review reaction 1 monstercock greece, hornyasfuck, Athens
09 Ιουνίου, 2022
"ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ????????"
Κλαίω!
review reaction 1 review reaction 3 maradona7, james034, monstercock greece και 3 άλλα μέλη
09 Ιουνίου, 2022
Ναι είναι τρελή βυζογκα...το θέλει το ξέσκισμα η μούνα της..!!!
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, roughfucker
09 Ιουνίου, 2022
Μετα γαμησα κ Λουντμιλα η οποια μου ειπε οτι οι ΒΥΖΑΡΕΣ της Κατιας ειναι 5αρια...
Αρμεξτε την
review reaction 1 hornyasfuck
09 Ιουνίου, 2022
Ψηνόμουν τρελα να χαθώ μες στον βυζουβιο αλλά κολλαω γιατί φοβάμαι οτι θα είναι σε πτώση το βυζι εως το υπόγειο. Δώσε διαστάσεις άμεσα Rough σε θέλω απικο στο δίλημμα μου να κλείσω άμεσα Πλατύ χαμόγελο
review reaction 1 hornyasfuck
09 Ιουνίου, 2022
περι ορεξεος Βυζοπιτα ?? Την πηρα κι εγω (*δυστυχως γ τα γουστα μου) το βυζι κ τ ενα κ το αλλο αν ηταν 10 π. πιο κοντη μπορει κ να μπουρδουκλωνοταν κ να τα σκαγε καμπουμ...Οντως μετρια προς καλη πιπα...eye contact ok...ηθελε γλωσσοφιλα...πολλα...αλλ εμενα κατι με χαλασε απ την αρχη ..λιγο τα παραπανισια κιλα...λιγο η καπως ασχημη αναπνοη...εξαρχης δεν επρεπ να το ρισκαρω αφου σε γκλαμουρ κ τ αγγελακια οταν καποια απο τις φωτ μοιαζει τσουποτη ..πρεπει να βαζουμ πλας 5 κιλα μινιμουμ
review reaction 1 andronikos3, hornyasfuck
09 Ιουνίου, 2022
@andronikos3
ειναι 5αρια....καταλαβαινεις οτι προκειται για τεραστια βυζια που υποκεινται στους νομους της φυσικης.
Αν εισαι βυζοφαν εφυγες...
09 Ιουνίου, 2022
Ποια ειναι η Λουντμιλα?Λινκ?
09 Ιουνίου, 2022
@Observerbou
https://www.bourdela.com/call-girls/ludmila-yourangels/
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9