Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 2 10
Call-Girls 13434
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνενόηση με πολλά γραφεία και καμία διαθέση, τελικά πήγαινα για Lilit αλλά μου έκατσε Lucy από ακύρωση. Ευχαριστώ το συνάδελφο, ότι και αν του έτυχε. Επικοινωνία καλή και γρήγορη την έκλεισα στο γνωστό μέρος στις ώρες που προτιμώ.

Ακούω ντάπα-ντούπα στις σκάλες, ένα γδούπο, κάτι λέξεις στα ρώσικα και σκέφτομαι δεν γίνεται να είναι η Lucy... και χτυπάει η πόρτα. Ανοίγω και αυτό που λέω... Ω ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. Nτυμένη ιέρεια στην αρχαία Ελλάδα σε see-through άσπρο φόρεμα και ένα ρόζ καυλωτικό στρινγκάκι... όπου φυσικά δεν έλειπε το χρυσό στέμα από φύλλα ελιάς. Αεράτη, λίγο πολύ το χαβά της...έχει ένα αέρα οδοστρωτήρα... και ναι ισοπεδώνει τα πάντα στο διάβα της. Αγγλικά μέτρια, μπορείς να συνενοηθείς αλλά όχι πολύπλοκες συζητήσεις, γούσταρα οπότε μιλήσαμε και 5-10 λεπτά παραπάνω στο τέλος.

Φιλιά χαλαρά, γλωσσόφιλα και πέρνει μπροστά σιγά σιγά.  Ο ορισμός του αματούρι, γλυκήτατη και ευγενική μέσα στη καλή χαρά να μας γεμίσει για λίγες μέρες το καλοκαίρι μας. Τέτοιο γέλιο και χαμόγελο σου φτιάχνει τη διάθεση, εφόσον δεν είσαι μίζερος...
Ότι βλέπετε στις φωτό, πρόσωπο πιο απλό και γλυκό... σώμα 22χρονης ακριβώς σε αναλογίες όπως μου αρέσει... αγύμναστο αλλά σφιχτό ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΒΛΑ, καλύτερο το σώμα της από κοντά σε σχέση με φωτό. Το δέρμα της κατάλευκο χωρίς τίποτα πάνω του και σημαδεύεται εύκολα. Όσο πέρναγε η ώρα, ήταν και καλύτερη στα πάντα. Τέτοιο χαβαλέ και γέλιο δεν έχω ρίξει για πολύ καιρό με γυναίκα. Στα του σεξ δίνει τον καλύτερο της εαυτό και σε ακολουθεί στα όρια της. Μύριζε υπέροχα όπως πρέπει κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της.

Δεν πρόκειται να πω λεπτομέρειες γιατί απλά τα κρατάω για τη πάρτυ μου. Από τα πιο κουλ τυπάκια που έχω γνωρίσει. Δεν έχει εμπειρίες αρκετές και να πάτε με γνώμονα αυτό. Γουστάρει χαλαρά πράγματα και θα σας πεί ακριβώς τι, που και πως.

Της έδωσα έδωσα μία συμβουλή και μου ανταπέδωε το ίδιο, ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο στη πόρτα και ένα μπατσάκι στο δεξί της κωλομέρι....πάει και αυτή από το άντρο της ακολασίας μου.
Την έκλεισα ήδη ξανά... Καλή τύχη να πετύχετε τέτοιο κελεπούρι για ελάχιστες μέρες που θα μείνει ακόμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 06, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ggalatsi, THV και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού