Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 31 10
Call-Girls
74814
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πραγματικά όμορφη γυναίκα με πολύ ερωτικά γαλάζια μάτια, ήταν η πρώτη σκέψη που έκανα μόλις την είδα. Κομψή, φόραγε ένα πολύ ωραίο μπλέ - γκρί φόρεμα, πολύχρωμα πέδιλα, τα μαύρα ίσια μαλλιά της έκαναν τρομερή αντίθεση με τα γαλάζια ματάκια της. Μαζεμένη και σοβαρή ενώ η ομιλία έγινε με χρήση της Αγγλικής σε πολύ καλό επίπεδο. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της κοπέλας είναι αυτά που αναγράφονται στην καρτέλα του γραφείου με μόνη εξαίρεση θα έλεγα η ηλικία της που θα την έκανα στα 30. Διαβάζοντας την πολύ καλή κριτική του lippy την ψιλιαστικα την δουλειά όταν μου είπε να πάμε μαζί για ντουζ, αρπάζοντας προφυλακτικά μαζί μου για να μην ψάχνουμε μετά. Ωραίο σώμα λεπτό με απαλή επιδερμίδα και ένα μεγάλο τατουάζ στην πλάτη, δυαράκια φυσικά στήθη με πολύ καλή υφή χωρίς να είναι χαλαρά. Παιχνίδι αρκετό, φιλιά πολύ αισθησιακά όπως και το στοματικό της αργό και βασανιστικό. Όπως έγραψα και στον τίτλο πρόκειται για μια πολύ ερωτική συνοδό πού επιδιώκει μια ερωτική ατμόσφαιρα γεμάτη συναισθήματα και το καταφέρνει πολύ καλά!
Πληροφορίες Συνάντησης
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2022
Απο κωλο τι λεει η κοπελα πως ειναι;
T
TRAXANOPLAGIAS1234
07 Ιουνίου, 2022
TRAXANOPLAGIAS1234 από τις φωτό παίρνεις μια πρόγευση πολύ καλό, μικρό, και χωρίς ραγαδες. Δεν θα πάθεις συγκοπή όπως πχ τζινα22 ή παλαιότερα από Valeria αλλά όχι και κατηγορίας Γ' είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο και γενικά όπως διάβασες την κριτική μου μια αξιόλογη παρουσία σε όλα της.
company of heroes tho
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2