Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 22 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεν είχα σκοπό να γράψω αυτήν την κριτική καθώς ήθελα να αποτοξινωθώ για ένα διάστημα από το bou ωστόσο διαβάζοντας την κριτική του συναγωνιστή ROBERTINO69 άλλαξα γνώμη και ξανααμάρτησα.

Την Sofi αν και την έχω δει αρκετες φορές δεν γνωρίζα ότι γουστάρει και κορίτσια. Δεν σας κρύβω ότι αυτό μμε ιντρίγκαρε ίδιαιτερα. Ο βλα΄κας δεν είχα κοιτάξει ποτέ ή δε θυμόμουν το service list της κοπέλας στο site . Ετσι αρχισα να κοιτώ στο site και ποιές αλλες κοπέλες προσφέρουν υπηρεσιές αντίστοιχες. Λιγές οι επιλογές με το μάτι μου να πηγαίνει στη Roni μόνο και μόνο επειδη την γνώριζα απο παλαίότερες συναντήσεις και είχαμε καλή χημεία.

Την Sofi είχα σκοπό να την συναντήσω έτσι και αλλιώς και έτσι εκλεισα ενα 2ωρακι incall. Φτάνω στο χοτέλι στην Πειραίως, παρκάρω στην καβανζτα της Σαλαμίνος και ανεβαίνω στο δωμάτιο εισπράτοντας τα πονηρά χαμόγελα των παιδιών στη ρεσεψιον . Η Sofi όπως πάντα με περίμενε ευδιάθετη , περιποιημένη και με χαμόγελο . Αφού με τα πολλά ανοίξαμε το μπουκάλι κρασί βγήκαμε στο μπαλκονάκι του δωματίου που κοιτά το εξωτερικό σαλονάκι πίσω από τη ρεσεψιόν. Εκεί άρχισα να ρωτάω την Σοφι για το αν γουστάρει κορίτσια και αν έχει κάποια φίλη για να ωργανώσουμε κάτι σε lesbian show . Η Sofi δεχτηκε με χαρά να κάνει Lesbian show με κάποια κοπέλα αλλα μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάποια κοπέλα που να βρίσκετε στο γραφείο αυτη τη στιγμή.

Εκεινη τη στιγμή λοιπόν , εμφανίζετε από το πουθενά στο σαλονάκι πίσω από τη ρεσεψιόν η Ρονι. Αραξε σε ένα καναπέ και ακουγε μουσίκη με βαριεστημε΄νη διάθεση. Οπως καταλαβαίνετε ρώτησα ρώτησα τη Σοφι αν θα γούσταρε να κάνούμε κάτι με τη Ρόνι μιας και την είχαμε μπροστά μας . Εχόντας διαβάσει την κριτική του Κamikaze73 γνώριζα ότι η Roni είναι άπειρη με άλλα κορίτσια, και είχα κάποιες επιφυλάξεις, ωστόσο το γεγονός ότι είχα καλή χημεία και με τις 2 κοπέλες καθώς και η εμπείρία και η καλή διάθεση της Sofi με έκαναν να το αποτολμήσο .

Φώναξα τη Ρόνι η οποία με θυμήθηκε αμέσως . Η κοπέλα είναι εκπληκτική διότι θυμόταν το όνομα μου μετα από 6 μήνες που είχα να την δώ. Το ραντεβού κλείστηκε ουσιαστικά εκεί με την Σοφι να εξηγεί στην Ρονι τι θέλαμε να κάνουμε. εγώ από την πλευρά μου ενημέρωσα το πρακτορείο . Σε 2 λεπτα η Roni είχε ανέβει στο δωματιο και τα λέγαμε όλοι μαζί πίνοντας το κρασάκι μας. Θεώρησα πολύ σημαντικό να γνωρίστουν να κορίτσια καθώς ήταν άγνωστες μεταξύ τους έτσι αφιέρωσα αρκετό χρ'όνο στο social. Ηθελα η Roni κυρίως να νιώσει άνετα. Πράγ,ατι ο πάγος έσπασε μεταξύ τους και αυτόι
ήταν το θετικό.

Δεν θα περίγράψω θέματα εμφάνισης δίότι και οι 2 κοπέλες έχουν κριτικές και είναι γνωστές.

Στον αγώνα τα κορίτσια βρήκαν χημεία ευτυχώς ! Αρχισαν με γλωσσόφιλα , χαμουρέματα και γλυψίματα. Η Σόφι στο ρόλο της έμπειρης δασκάλας και η Roni στο ρόλο της πρόθυμης μαθήτριας.

Κάποια στίγμη δεν κρατήθηκα και όρμηξα και εγώ γλωσσοφίλα όλοι μαζι, έγλυφα τη μια, με πίπωνε η άλλή, εναλλαγές ρόλλων. Γενικά έπεσε πολύ γλυψιμο. Και τα 2 κορίτσια κατέχουν τη τέχνη της πίπας , η καθεμία με τη δίκη της τεχνική. Η Roni είναι πιο ¨"επιθετική" και με το ζόρι κρατήθηκα για να μην τελιώσω στο στόιμα της . Στο σέξ έβαλα την Sofi να κάνει γλυφομούνι στην Ρονι και άρχισα να σφηροκοπάω τη Σοφί στα τέσσερα. Μετά από μερικά λεπτά σφυροκοπήματος ήρθε το ΄τελος στο στ.ομα της Roni την ώρα ακριβώς που χτπούσε το καμπανάκι της λήξης.

Δευτερος γύρος παίχτηκε μόνο μετην Sofi καθως την είχα κλείσει για περισσοτερη ώρα, και ήταν όπως πάντα καταπληκτικός!

Συμπέρασμα η Sofi και η Roni εχουν χημεία μεταξύ τους κα μπορούν να κάνουν κανονικό lesbian show. Φυσικά η Roni πρεπει να αποχτήσει την απαραίτητη εμπειρία αλλα δείχνει διάθεση να μάθει. Αν και ήταν όπως είπε η πρώτη της εμπειρία σε lesbian show πιστευώ ότι ανταποκρίθηκε με επιτυχία κάτω από την καθοδήγηση της έμπειρης Σοφι. Από ότι μου είπαν τα κορίτσια θα αρχίσουν να το προσφέρουν συστηματικά μάλλον από εδώ και εμπρός. Κόστος συνάντησησ ενδεικτικό!



Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 02, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
17.928
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Aragorn135, Ntaffy2, Διαγραμμένο μέλος 163859 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2022
Μοῦ θύμισε σκηνή ἀπό πορνοταινίες.... Μπράβο! Εὖγε! Ἐρώτημα: πῶς ἄντεξες τόσην ὥρα καί τόσο γαμήσι;
review reaction 3 srek7
03 Ιουνίου, 2022
Πονάνε τα πόδια μου ! Δεν νομίζω να ξαναγαμήσω για καμια εβδομα΄δα
03 Ιουνίου, 2022
Ωραίος φίλε. Εννοείται ότι θα το κάνουν και συστηματικά, τώρα που κατάλαβαν πόσο ευκολο είναι. Αξιος.
J
jormakka
04 Ιουνίου, 2022
Πολύ ωραίος αγαπητέ, πάντα τέτοια. Να βγαίνουμε από τη ρουτίνα και να ανακαλύπτουμε νέους δρόμους.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4