Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 87 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνια ενδεικτικη. Συναντηση στο Πριβε με την αρτεμη στην ωρα της.. Η εμφανιση ειναι οπως στις φωτο. Ειναι νταρντανα και εχει ΚΩΛΑΡΑ. Μπαινει μεσα , παει στο ντουζ και ξεκιναμε με πιπα.. πιπαρα.. οπως ακριβως την ηθελα. Ρωτουσε αν μ αρεσε κ αν ηθελα να αλλαξει κατι. Τον επαιρνε ολο μεσα στο στομα και γουσταρε. Εγλειφε πολυ ωραια. Μετα την γυριζω ανασκελα και αρχιζω ν τη γλειφω εγω, να βαζω δαχτυλα, να τη γλειφω ξανα, να ξαναβαλω δαχτυλα..εναλλαξ. Μετα, και τα δυο ταυτοχρονα. Σπαρταραγε και μ πιεζε τ κεφαλι μου να μην το σηκωσω μου εκανε κεφαλοκλειδωμα κλειδωνοντας με τ ποδια της τ κεφαλι μου αναμεσα στα ποδια της. Ειχε γινει μουσκεμα. Μετα γυρισμα στα 4 με θεα την κωλαρα οπου τελειωσα στα κωλομερια της. Ο 2ος γυρος λογω περιορισμενου χρονου ειχε μονο πιπα οπου τ πηρε στο στομα. Γενικα ευγενικη κοπελα, προσχαρη, ευδιαθετη, σεβεται τον πελατη, πεντακαθαρη. Δεν με αφηνει το συστημα να βαλω μεγαλυτερη βαθμολογια δυστυχως. Το μονο αρνητικο οτι δεν δινει φιλια. Ευχαριστω Αρτεμις για εκεινο το υπεροχο μεσημερι! Θα τα ξαναπουμε συντομα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν