Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 32 10
Call-Girls 60430
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πηρα στο γραφείο να ρωτησω προτασεις και pure sex machine, η τηλεφωνήτρια, νικολ στο όνομα γελασε, ακολουθει διαλογος μας.

-εννωεις να σε ξετιναξει ή να την ξετιναξεις?
-εννωει να μη φαμε την ωρα μας με τα σχετικα, ποτο,μπλαμπλα,αργα αργά να γινει η αγουριδα μέλι.θελω να τη δω και να μου μεινει.
-πες μου ωρα ,μερος και αστο πανω μου, μονο μετα παρε με πίσω..αν τα καταφέρεις χαχαχα
-πριαμο παγκρατι, σε μια ωρα,φευγω για χοτελ και σου στελνω δωματιο.

παμε τωρα στο κυρίως σεναριο.
Η Στεφανία μολις ειχα κανει μπανιο χτυπησε τη πορτα. ανοιγω και βλεπω ενα υπερπορνιδιο. τα χαρακτηριστικα της πραγματικα οσα δηλώνει στον κατασκευαστη, δυο βυζια που θα τα ελεγα υπερβολη αλλα απτην αλλη και γιατι οχι?
χαιρετηθηκαμε, με φιλί γλωσατο απτη πορτα και τσεκαρησμα κωλου, γελασε και μου λεει you will enjoy my soon baby,wait.
αφησε τη τσαντα της και επειδη τον ειχα βγαλει ειω όπως βγηκα απτο μπανιο, εσκυψε και τον αρχισε στη πιπα.
ακομα ντυμενη με ενα μεταξενιο μινι φορεμα και τακουνια.
η εικονα ακομα στο μυαλο μου,αυτη η τσοντα ντυμενη να με πιπωνει
δυστηχως δεν πςριμενα στο πρωτο γύρω ουτε μπανια ουτε τιποτα, περασα σκουφι σηκωσα το φορεμα και μπηκα.
γαμησι στο ορθιο και δυστηχως τελείωσα στο φτερο.
καναμε μπανακι μαζι και της λεω μασαζ και γαμησι τωρα,την εστησα κρεβάτι για μασαζ, και τη περιποιηθηκα παντου.
γεματη ταρουαζ στα ποδια,βυζαρες,ρογαρες, και ενα μουνακι ομορφο αμαμεσα στα ποδια της.περασα απο παντου.
δευτερο γυρω την εβαλα απο πανω καβαλα να χαζευω τα βυζια της και φτασαμε σχεδον σε σημειο σκουηρτ.
γενικά η γκομενα απτο πρωτο λεπτο που τη δεις καταλαβαινεις τη συνεχεια οπου ειναι και αντιπροσωπευτική αυτου που ειδες.
Πηρα πισω στο γραφειο οταν εφυγε και εδωσα τα συγχαρητηρια για αυτο το τσουλακι που μου εστειλαν!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 31, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή