Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 18 10
Call-Girls
58505
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Γράφω ξανά κριτική για αυτό το κορίτσι γιατί πρέπει να τονίσω 2-3θεματα σπάνια πλεον. Την έχω δει πάνω από 3 φορές σε αυτό το tour. 2 πράγματα μου έχουν κάνει εντύπωση. Ότι το πουλί μου ,το κρατάει τεντα συνεχώς για 1hr και η σταθερή απόδοση σε πολύ δυνατές καταστάσεις. Τεχνοκρατικα ξαναλέω οι φωτογραφίες είναι αυτό που βλέπετε ιδιως σωματικά, η πιπα είναι εξαιρετική με πολλά τερτίπια και βαθιά μπασιματα, το κούνημα ασταμάτητο και τα στησίματα τέλεια σε όλες τις φάσεις.το κωλαράκι είναι στα τέσσερα άψογο και δέχεται δάκτυλα παντού. Ηλικία ρωτήστε την δεν είναι αυτό που γράφει θα σας εκπλήξει...ναι έχουμε θέμα στην επικοινωνία αλλά έχει τέτοιο νάζι και γλύκα στο διάλειμμα που δεν σταματάει να σε χαϊδεύει και να σε γλύφει. Για όσους ενδιαφέρονται πολύ καλό μασάζ και χαϊδεύει με λάδι τα πάντα ώστενα έρθεις γρήγορα στον επαναληπτικό γυρο.Κάθε φορά το πουλί το κράταγε τεντα και για τις 2 φορές,κάθε φορά έλεγα δεν γίνεται αυτό ας κάνουμε κάτι παραπάνω και πάντα είχα κάτι πιο δυνατό να θυμάμαι. Πρωτοβουλίες παίρνει ιδιως όταν σε δει ότι εχεις στερέψει στο να την σκίζεις. Επισης 2-3 βασικά πράγματα που για εμένα πλεον είναι απαραίτητα για επανάληψη. Καθαριότητα στην εντέλεια από δωμάτιο και προσωπικη υγιεινή, με μπάνιο πάντα στο διάλειμμα. Σταθερή απόδοση
και λίγες παρλες.Την τελευταία φορά ήταν εμφανής η κούραση της αλλά το σεξ ήταν πολύ δυνατό και τις 2 φορές (τεντα η πουτσα, τελευταία φορά δεν το ξαναλέω ) τον κατάπιε κυριολεκτικά και το last riding before the final finish, ήταν από τα καλύτερα που μου έχουν κάνεις Γουστάρει sex ,Respect και τα ρέστα μου.
και λίγες παρλες.Την τελευταία φορά ήταν εμφανής η κούραση της αλλά το σεξ ήταν πολύ δυνατό και τις 2 φορές (τεντα η πουτσα, τελευταία φορά δεν το ξαναλέω ) τον κατάπιε κυριολεκτικά και το last riding before the final finish, ήταν από τα καλύτερα που μου έχουν κάνεις Γουστάρει sex ,Respect και τα ρέστα μου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες