Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 1 10
Call-Girls
5553
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Παμε στο πρωτο ραντεβου της χθεσινης μερας
Η Ναντιν ειναι πολυ περιοποιημενη σαν γκομενα. Η υποδοχη της ηταν εντυπωσιακη εσωρουχα με ζαρτιερες και στην μεση ενα καλτοδετη με κροσια, πολυ ομορφο μακιγιαζ και μια υπεροχη κοτσιδα γαλλικη γυσμενη στο πλαϊ κοκκετα εντελως και καθολου παραξενο μια που ειναι η δουλεια της στη Μοσχα ενω η ιδια ειναι απο πολη της Σιβηριας. 5η της μερα στην Ελλαδα η χθεσινη. Οποτε σαν συμπερασμα προσωπο πολυ πιο ομορφο απο κοντα (εχει και μια ελια στο πηγουνι της) απο οτι οι φωτογραφιες με υπεροχα χειλια που τα χρησιμοποιουσε εξαιρετικα στα φιλια
Το κορμι της δεν ειναι τοσο μπαμπατσικο οπως στης φωτογραφιες κατα την γνωμη μου χωρις ομως να ειναι και αδυνατη
Στηθος και κορμι φυσικοτατο και παρα πολυ καλη χρηση της γλωσσα της σε ολο της κορμι. Στοματικο πολυ βαθυ αλλα με προφυλακτικο
Με καβαλησε καλα και μου προκαλεσε πολυ καλο και εντονο οργασμο τοσο οσο η πουτσα μετα δεν επεσε εμεινε σηκωμενη για αρκετα δευτερολεπτα
Ναι η γκομενα μου αρεσε παρα πολυ το δηλωνω χωρις παθος και κανενα φοβο
Η Ναντιν ειναι πολυ περιοποιημενη σαν γκομενα. Η υποδοχη της ηταν εντυπωσιακη εσωρουχα με ζαρτιερες και στην μεση ενα καλτοδετη με κροσια, πολυ ομορφο μακιγιαζ και μια υπεροχη κοτσιδα γαλλικη γυσμενη στο πλαϊ κοκκετα εντελως και καθολου παραξενο μια που ειναι η δουλεια της στη Μοσχα ενω η ιδια ειναι απο πολη της Σιβηριας. 5η της μερα στην Ελλαδα η χθεσινη. Οποτε σαν συμπερασμα προσωπο πολυ πιο ομορφο απο κοντα (εχει και μια ελια στο πηγουνι της) απο οτι οι φωτογραφιες με υπεροχα χειλια που τα χρησιμοποιουσε εξαιρετικα στα φιλια
Το κορμι της δεν ειναι τοσο μπαμπατσικο οπως στης φωτογραφιες κατα την γνωμη μου χωρις ομως να ειναι και αδυνατη
Στηθος και κορμι φυσικοτατο και παρα πολυ καλη χρηση της γλωσσα της σε ολο της κορμι. Στοματικο πολυ βαθυ αλλα με προφυλακτικο
Με καβαλησε καλα και μου προκαλεσε πολυ καλο και εντονο οργασμο τοσο οσο η πουτσα μετα δεν επεσε εμεινε σηκωμενη για αρκετα δευτερολεπτα
Ναι η γκομενα μου αρεσε παρα πολυ το δηλωνω χωρις παθος και κανενα φοβο
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
geroksouras
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2022
Καλησπέρα. Από ύψος είναι κάτω από 1,60 ? Ευχαριστώ
el_pero
30 Μαΐου, 2022
Το σώμα είναι γυμνασμένο;
ΓΠ
Γιώργος Παπ.
30 Μαΐου, 2022
Παιδια δεν ηθελε αυτη?Να την βρουμε κανενα παληκαρι?
ΦΑΚΙΡΗΣ
30 Μαΐου, 2022
οχι και οχι
G
geroksouras
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4