Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 93620
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σε εσενα φιλε συμπασχοντα 1.90 η ανω που σκυβεις και εχεις κανει μικρη καμπουρα σε ποναει ο αυχενας η ωμοπλατη για να φιλησεις μια γυναικα, ηρθε η ωρα να μπορεις να δεις την γυναικα στα ματια καμαρωτος καμαρωτος!!! Η Ερικα ειναι μια απο αυτες τις γυναικες

Θελω να πω εξαρχης Αι λαβ υψος !!! με τρελαινει να μπορω να δω την γυναικα στα ματια και να την φιλω χωρις να σκυβω και ξερωντας οτι δεν φοραει τακουνια!!! Αρα ειμαι του αμεσου target group της κοπελας

Συννενοηση λοιπον με γραφειο αψογη για συναντηση σε ξενοδοχειο στην Συγγρου (προσοχη! Ζητανε και καταγραφουν ταυτοτητα στην υποδοχη!!!)

Ανοιγει η πορτα και βλεπω μια γυναικα ισα με εμενα με φλατ σανδαλι!!! 1.90!!! Οργασμος!!! Τρομερη οπως την βλεπετε στις φωτο !! Φωτο αληθινες, βυζακι μικρο στητο, κωλος χαλαρος με ραγαδες παιρναει την βαση. Προσωπο πανεμορφο. Λεπτο σωμα 2-3 μικρα τατουαζ.
Απο Αγια Πετρουπολη πολυ χαμογελαστη επικοινωνιακη ευχαριστη!!
Σεβεται το πελατη και προσαρμοζεται σε αυτα που θελει. Γενικοτερα καλοβολη οχι μα και μου, λιγο μονο το στηθος ειναι ευαισθητη. Πιπα πολυ καλη με καλο δουλεμα της γλωσσας. Δεν βαζει τζελ!!!!!!! Καλοβολη σε ολες τις στασεις . 2 γυροι πρωτος τελειωσα στο σωμα ηθελα στο προσωπο αλλα ειχε πολλες προυποθεσεις και λεω αστο καλυτερα.
Ηθελα να επεκτεινω αλλη μια ωρα τελικα μπορουσα μιση ωρα ακομα , με ειχε τρελανει και αναμεσα στους γυρους πολυ δεκτικη .

Αξιζει μεχρι τελευταιο ευρω !!ανανεωθηκα. Ερικα σου ξαναερχομαι εννοειται!!!

Συγχαρητηρια σε οσους φερνουν γυναικες τις οποιες οι ψηλοι αντρες μπορουν να κοιτουν απευθειας στα ματια χωρις τουπε μοντελας ενω ειναι μοντελο προσφεροντας καλες υπηρεσιες και δεν αρκουνται μονο στην εντυπωσιακη εμφανιση !!!!
Ε

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 29, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Cretan-Eagle
Μέλος
Εγγραφή:
4 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
569
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnstef, Yatoputso, olddog και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού