Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 22 10
Call-Girls 86971
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Προσπαθούσα για αρκετές μέρες να κλείσω ραντεβού με την συγκεκριμένη κοπέλα και δεν έβρισκα διαθέσιμο ραντεβού. Για πρώτη φορά και επειδή ήθελα πολύ να τη συναντήσω έκλεισα ραντεβού μετά τα μεσάνυχτα στη 1:00.
Πάντα απέφευγα τέτοιες ώρες φοβούμενος κάτι το οποίο όντως προέκυψε και με επιβεβαίωσε.
Χτυπάει η πόρτα ανοίγω και αντικρίζω μία εκπληκτικά όμορφη κοπέλα η οποία φορούσε ένα εφαρμοστό φόρεμα που δεν μπορούσε να κρύψει τις καμπύλες της!
Αντί για χειραψία μου έκανε μία αγκαλιά συνοδευόμενη από ένα βαθύ γλωσσόφιλο ερεθίζοντας με περισσότερο.
Μπήκε να κάνει ένα ντουζ και όταν επέστρεψε μου αποκάλυψε τη σωματάρα της στην πλήρη έκταση της χωρίς ρούχα και εσώρουχα!
Β-Υ-Ζ-Α-Ρ-Ε-Σ!!!!
Η επικοινωνία μας πολύ καλή. Ξεκινησαμε τα γλωσσόφιλα και σταδιακά άρχισε να κατεβαίνει και μου έδωσε μία πολύ όμορφη εμπειρία με την πίπα της!
Θα μπορούσα να χύσω αλλά ήθελα να την χαρώ περισσότερο και την τράβηξα για να ξεκινήσουμε το σεξ. Κάπου εδώ τελειώνουν τα όμορφα.
Η κοπέλα ήταν πάρα πολύ κουρασμένη. Το Καταλάβαινα από τον τρόπο που ανέπνεε από τον τρόπο που κουνιόταν από εκφράσεις της και μετά από ένα 15λεπτο με γλυφομούνι και σεξ σταμάτησα. Η Γιούλη ήθελε να με ικανοποιήσει ήθελε να τιμήσει τα χρήματα που έδωσα αλλά καταλάβαινα την κούραση της.
Της είπα να ξαπλώσει ξάπλωσα και εγώ δίπλα της και για μισή ώρα απλά μιλούσαμε γιατί δεν ένιωθα καλά να κάνω σεξ με ένα τόσο κουρασμένο κορμί.
Μου είπε ότι είναι κουρασμένη γιατί κάθε μέρα κάνει πάρα πολλά ραντεβού και ότι μετά από μένα είχε άλλα δύο.

Πραγματικά η κοπέλα είναι από τις πιο όμορφες που έχω δει τον τελευταίο πολύ καιρό με φοβερές καμπύλες και πολύ καλή συμπεριφορά αλλά δυστυχώς είναι εξουθενωμένη.

Θα την ξαναδώ αλλά θα φροντίσω να κλείσω ένα ραντεβού από την προηγούμενη ή την προπροηγούμενη μέρα για νωρίς

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή