Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 25 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Οι ζέστες αρχισανε και τα ματια μας βλεπουν πολλές να κυκλοφορουν με προκλητικά ρουχα. Φυσικα και η τεστοστερονη εχει ανεβει και αυτο συνεπάγεται έκρηξη καυλας. Τον γιατρο μου σε αυτες τις περιπτώσεις τον τελευταιο καιρό τον βρισκω στο γκλαμουρ οπου και οι τηλεφωνητριες εχουν καυλιαρικη φωνη και δεν αργουν ποτε να σε εξυπηρετήσουν. Ηταν δεύτερη επιλογη η Λουίζα αλλα δεν ήθελα να περιμενω οποτε εκλεισα το ραντεβου.
Με το που ανοιξα την πόρτα ειδα την κοπελα μεσαιου αναστηματος χαμογελαστη αλλα και με υφος παλιας πουτανας. Είναι λιγο παραπανω απο 25 με όμορφο προσωπο και κωλο αλλα βυζι με λιγακι χαλαρωση. Ομιλει την αγγλική οσο πρεπει για να μην βαλεις τρανσλειτ στο γκουγκλ.
Πηγα ντους και μετα κατευθειαν κρεβατι οπου με περιμενε ξαπλωμενη λες και ποζαρε.
Αρχισαμε ενα καλο φασωμα με βαθιά φιλια και παθος σαν να με γουσταρε η κοπελα.
Της χουφτωνα τα κωλομαγουλα και εκεινη επαιζε με τις ρωγες μου. Οι δικες της έγιναν σκληρες μολις αρχισα να τις γλειφω και μετα πιο χαμηλά το μουνί της που ειναι απο εξω και απο μεσα μικρο με περιμενε ξυρισμενο να το γλειψω. Διαπιστωνοντας την καθαριοτητα της επιδόθηκα σε γλειφομουνι χωρις δευτερη σκεψη και με το δαχτυλάκι να μπαινοβγαίνει μεσα της καταλήξαμε σε βογγητα και υγρα.
Η πιπα της ηταν αστερι, λιγο οι καύλες και λιγο η εμπειρια με εστειλε στον ουρανο ειδικα με το σπεσιαλ σπατουλάρισμα στα αρχιδια. Αφησα να συνεχίσει μεχρι να χυσω και εμεινα ακίνητος μερικα λεπτα για να ευχαριστηθώ και μετα ετοιμάστηκα για δεύτερο γυρο αφου χρονο ειχαμε αρκετο.
Εβαλα καποτα μολις μου σηκωθηκε και μπηκα μεσα της. Εχει στενο μουνι και δεν εβαλε ιχνος τζελ, μονο φυσικη λιπανση. Ιεραποστολικό, cowgirl και μετα στα τέσσερα. Το στήσιμο της στα τεσσερα πολύ κάλο και η θεα αρκετα καλη. Στο ιεραποστολικό με φιλια ξανα έβγαλε αρκετα ωραίο αίσθημα και στο cowgirl χοροπηδάει ασταματητα, ξεσκίζεται. Το τελείωμα ηρθε με πισωκολλητό και χυσιμο πανω στον κώλο της. Ειχε κοκκινίσει στο προσωπο και ειχε ακόμα διάθεση για σοσιαλ. Ο χρόνος ομως τελείωνε και επρεπε και εγω να φυγω. Τα λεφτά τα πηρε στο τελος με ενα ωραίο ευχαριστω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 28, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή