Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 184 10
Call-Girls 756913
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα σε όλους. Νομίζω οποιαδήποτε επιπλέον κριτική για την Adrianna δε θα κάνει κανέναν σοφότερο, εφόσον έχει 100+ κριτικές κ μάλιστα ως επι τω πλείστον εξαιρετικές.
Ο λόγος που την ανεβάζω είναι ότι την συναντήσαμε ως ζευγάρι με τη γυναίκα μου για τρίο. Ημερομηνία κάπου Ιούλιος 2021.
Επικοινωνία εύκολη στο viber, μας απαντούσε φωνητικά με ευγένεια, ενώ της αρέσει κ να προσεγγίζεται ευγενικά. Ήρθε στο χώρο μας (Airbnb Κέντρο Αθήνα) αρχικά αναστατωμένη γιατί είχε τσακωθεί με τον ταρίφα γιατί την άφησε σε λάθος σημείο κ διέσχισε όλη την Ερμού σχεδόν με τις βυζαρες και τη μουναρα της έξω καθώς φορούσε υπέρκοντή φουστα κ crop top see through με ντεκολτέ!!
Αφού την ηρεμήσαμε με τη γυναίκα μου προσφέροντας της ποτό ξεκινήσαμε να χαλαρώνουμε γλύφοντας της μαζί τις βυζαρες της. Η Adrianna με εμφανή διάθεση να δώσει το βάρος της περιποίησης στη γυναίκα μου ξεκίνησε επιθετικά να τη χαϊδεύει, να της γλύφει το λαιμό(γλωσσόφιλα τα είχαμε εξαρχής απαγορέψει), τα βυζια κ μετά της έκανε ένα τέλειο γλυφομουνι ( η γυναίκα μου σπαρταραγε) και εγώ βρήκα την ευκαιρία να της γλείψω μουνι κ κολοτρυπιδα και φορωντας καποτα να της γαμαω τη μουναρα. Ακολούθησε cow της γυναίκας μου κ όσο τη σφυροκοπαγα η Adrianna μου έκανε ένα υπέροχο γλυφοκωλι. Μετά από εναλλαγές γαμησιου με πολλές αλλαγές προφυλακτικών η Adrianna μου έκανε μια τρομερή ακα πίπα όπου έχυσα πανηγυρικά. Μετά από ντους από όλους ακολούθησε ένας παρόμοιος γύρος όπου στο τέλος η Adrianna είχε όρεξη κ μας έκανε κ ένα squirt show.
Πρόκειται για ιδανική επιλογή για ζευγαρι αφενός μεν λόγω εμπειρίας όπου μπορείς να κανεις πολλά που φαντάζεσαι (με ευγένεια πάντα) και αφετέρου γιατί εστιάζει στη γυναίκα ώστε να νιώθει προτεραιότητα του ραντεβού.
Λεφτά στο τέλος, λίγο θετικά τρελή, πεντακάθαρη κ χαμογελαστή (όπως κι εμείς βέβαια). Το «δε θα τη συναντούσα πάλι» καταλαβαίνετε ότι έχει να κάνει με τις άπειρες επιλογές που έχει εκεί έξω.
Καλή συνέχεια στους αγώνες σας!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 31, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
el_pero
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, Ntaffy2 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2022
Καλή ιδέα .. Αντριάννα + ζευγάρι
Τα 190€ όλα για Αντριάννα ?
Γιατί όχι γλωσσοφιλα?
review reaction 1 hornyasfuck, el_pero
29 Μαΐου, 2022
Γλωσσόφιλα δε θελουμε εμείς (έτσι έχουμε συμφωνήσει μεταξύ μας). Η Adrianna 170€+20€ ταξί. Αλλιώς €170 στο Bill.
review reaction 1 hornyasfuck, olddog, Ωρίων
29 Μαΐου, 2022
καλα μετα απο ενα χρονο πως και θυμηθηκες να γραψεις κριτικη ρε φιλε??? μας βαζεις ιδεες σε εμας τους κακους ανθρωπους χααχχα
review reaction 3 hornyasfuck
29 Μαΐου, 2022
Καλησπέρα φίλε μου. Όπως θα δεις 2 κριτικες που έχω όλες κι όλες είναι στο 2022 ενώ δεν έχω κ πολλές συναντήσεις στον αγοραίο έρωτα. Γενικά (κακώς ίσως για την ενημέρωση του bou) δε γράφω κριτικες, όποτε σκέφθηκα έστω κ καθυστερημένα να γράψω αυτή που αφορά κ ζευγαρι. Όπως έγραψα κ αρχικά δεν έχει ανάγκη η Adrianna καμία επιπλέον κριτικη. Την ξέρουν κ οι πέτρες πλέον. Καλή συνέχεια.
review reaction 1 review reaction 4 hornyasfuck, gymaster
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4