Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 17 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Εκτός από τις πολύ καλές κριτικές με ώθησαν και οι φωτό γεμάτο καύλα. Ωμορφουλα, χαμογελαστή, κεφατη, φορούσε ψηλά μαύρα πέδιλα και ένα φουστάνι με σχέδια λουλούδια, την φώναζα little bee ! πολύ χαβαλες, πολύ χιούμορ. Οι φωτό του γραφείου είναι πιστές, ύψος μέτριο δηλαδή στα 1.70, ηλικία στα 30 που δεν της φαίνεται λογο ότι είναι κορμάρα από τις λίγες!! Λεπτή, απαλή επιδερμίδα με ένα μεγάλο τατουάζ, αν θυμάμαι καλά, αριστερά και διάφορα άλλα μικρά, όπως ένας μονόκερος δεξιά στην κάτω κοιλιακή χώρα, καύλα. Στοματικό πολύ καλό, προσπάθεια για deep throat που τα καταφέρνει όπως και φιλιά πολλά. Φυσικά ήθελα να την δώ στημένη σε ένα πάσο του δωματίου, την έπιασα από την λεπτή μεσουλα τής όπως ακριβώς το λέει ο τίτλος, κολάρο στο λαιμό μου το κόκκινο στριγκακι της και έγινα πραγματική ferrari. Λόγο του σωματότυπου της είναι στενή νιώθοντας τον κόλπο της όπως και τούς σπασμού τής....Κάτι τελευταίο πότε δεν κατάλαβα αν αυτά τα στήθη, ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΤΉΘΙΑ, αν είναι αληθινά ή ψεύτικα. Εν τέλη δεν με ενδιέφερε ήταν όλα τόσο τέλεια τόσο υπέροχα, τόσο μαγευτικά με ένα από τα καλύτερα κορίτσια που έχω βρεθεί.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
company of heroes tho
Τιμημένος
184
Πόντοι:
31.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 borbi2525, The Saint*, koumanidas και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2022
Τα καναμε και μεις λιγο καιρο πριν..Ωραια αισθηση το κολαρο..

https://www.bourdela.com/call-girls/discussions/review/?id=87684

Ευγε..
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, company of heroes tho
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1