Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.7 1 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Κάποτε ξετρελάθηκα με μία Χιλιανή. Πέρασα μαζί της κοντά 1 χρόνο. Μισή ισπανικής καταγωγής μισή Μαπούτσε (μη γελάτε ρε, έτσι λέγονται). Γαμιόταν με τρελή μανία. Όταν πριν 1-2 μήνες είδα την Kim στο τότε θυγατρικό site του GDE που την παρουσίαζε σαν Αργεντίνα την έβαλα στο μάτι αλλά δεν το έσωσα. Εμφανίστηκε λοιπόν στο GDE ως Ισπανίδα. Αργεντίνα + Ισπανίδα = Χιλιανή σκέφτηκα. Αυτόχθονας της Αμερικής από τη Χιλή = Μαπούτσε. Εδώ είμαστε, είπα, κι ας έχει γεμιστούς βύζους. Θα την πηδήξω και θα θυμηθώ την μουνάρα της ζωής μου. Συνεννόηση με 2 μηνύματα και να’ την λίγο νωρίτερα.

Την υποδέχτηκα μιλώντας της ισπανικά. Με προσπέρασε φορώντας κάτι σαν χαμόγελο χωρίς να μιλάει. Στρογγυλοκάθισε και μου έδειξε ένα μπουκάλι από την κάβα. Η Kim είναι λίγο πάνω από 1,60. Πιο μπρούτζινο δέρμα απ’ όσο περίμενα, με σιλικονέ βυζάρες σε μέγεθος πεπονιού (το καθένα), κατάμαυρα μαλλιά έως τον κώλο, εμφανώς πειραγμένα χείλια (δυστυχώς), μαύρα μεγάλα μάτια με το επίμονο βλέμμα έξυπνου λάμα αλλά όχι έξυπνης γυναίκας. Την ρώτησα στα ισπανικά από πού είναι και πόσο χρονών είναι. Τίποτα. Δοκίμασα αγγλικά και μου έριξε 5 μούντζες για να πει πως είναι 25. Πάνω που στο βάθος του μυαλού μου σχηματιζόταν η σκέψη ότι είναι κωφάλαλη, άρχισε να μιλάει βραζιλιάνικα. Κατάλαβα μόνο ότι είπε ένα όνομα ως πραγματικό της και ότι είναι από το Μπέλο Οριζόντε. Πούτσες Μαπούτσε και αρχίδια Μπέλο Οριζόντε. Η γκόμενα πρέπει να είναι ή να κατάγεται από την Αμαζονία. Χρησιμοποιώντας λατινικές ρίζες προσπάθησα να της πω σε κάτι σαν πορτογαλικά “εσύ κάνεις μπάνιο;”. Απαντώντας με πολλά “αου , αου” είπε πιθανότατα ότι έκανε πριν έρθει. Της δείχνω τα λεφτά, κάνει νόημα “μετά”, στέλνει μήνυμα, παίρνει μήνυμα και τελικά τσεπώνει τα φράγκα. Στ’ αρχίδια μου, σκέφτηκα, θα κάνω ό,τι και οι πρώτοι Μπαντεϊράντες όταν αντίκρισαν τις πρώτες ινδιάνες της μεγάλης ζούγκλας. Θα την γαμήσω ζουγκλικά.

Την πήγα στο κρεβάτι, της πέταξα το μπλουζάκι και το μαύρο σουτιέν της και μπούκωσα το ένα πεπόνι βγάζοντάς της το τζιν παντελόνι της και αμέσως το μικροσκοπικό βρακί της. Πολύ σφιχτό αλλά μασίφ σώμα. Ωραίο δέρμα, μπρούτζινο αλλά και ηλιοκαμένο, με πιο ανοιχτά σημάδια από το μαγιό. Φτιαγμένος και ο κώλος…, σκληρός σαν πέτρα. Τα βυζιά σφιχτά και πολύ βαριά με μεγάλες ρώγες. Στ’ αρχίδια μου, σκέφτηκα, θα κάνω ό,τι και οι πρώτοι Μπαντεϊράντες όταν, μαστουρωμένοι, αντίκρισαν τις πρώτες ινδιάνες της μεγάλης ζούγκλας. Θα την γαμήσω σα να χω παραισθήσεις.

Πάω να της χώσω γλωσσάρα στο στόμα έχοντας ξεχάσει ότι δεν φιλάει, κάνει σούπερ ελιγμό και με αποφεύγει. Πάω να φιλήσω χείλη με χείλη με στόμα κλειστό, δεύτερη προσποίηση. Την πετάω στο κρεβάτι και μπουκώνω τα πεπόνια σαν πωρωμένος πεπονοφάγος. Ψεύτικα, ρυθμικά ζαχοβογγητά. Πάω να χαϊδέψω μουνί, τρίτη προσποίηση. Της ανοίγω τα πόδια και πάω να φάω ερυθρόδερμο μουνί. Ευτυχώς πεντακάθαρο αλλά ξυρισμένο χθες. Μουνότριχες σκληρές σαν σιδερόβουρτσα πάνω από το μουνί και λίγο γύρω γύρω. Το μπουκώνω, χώνω γλώσσα, παίζω κλειτορίδα με τα χείλια. Βογγητά ίδια με πριν, λίγο πιο δυνατά. Τελικά άρχισε να μου σφίγγει την κεφάλα με τις μπουτάρες της. Στ’ αρχίδια μου, σκέφτηκα, θα κάνω ό,τι και οι απόγονοι των πρώτων Μπαντεϊράντες όταν, μαστουρωμένοι, αντίκρισαν τις πρώτες φουσκωτές κούκλες-ινδιάνες. Θα την γαμήσω όπως και να ‘ ναι. Της τον δείχνω και κάνω κίνηση με την γροθιά και γλώσσα να σπρώχνει το μάγουλο. Τον παίρνει στο στόμα και κάνει ένα μέτριο τσιμπούκι αλλά κοιτάζοντάς με. Δεν ξέρω γιατί, καύλωσα τέρμα και της δείχνω καπότα, μου την φοράει, την γυρίζω και αρχίζω δυνατά ψωλοχτυπήματα μέσα της. Βογγητά ίδια αλλά λίγο πιο δυνατά. Γραπώνω κωλάρα και ανεβάζω ταχύτητα. Τόσο σκληρός κώλος που δεν έκανε ούτε ένα πλοφ ή πλατς ούτε τον παραμικρό κυματισμό, γαμώτο! Την γυρίζω πρόσωπο με πρόσωπο, ξαναμπαίνω και γαμάω σαν να ψάχνω για πετρέλαιο. Volume σχεδόν τέρμα. Ίδια βογγητά. Χύνω καλά. Θέλω να την διώξω αλλά θέλω και να δω αν θα πάει για μπάνιο. Τίποτα. Πάω εγώ, βγαίνω, της δείχνω “πλύσου”. Με γράφει στο μουνί της πληκτρολογώντας στο κινητό. Βγάζω μεταφραστή και την ρωτάω αν μιλάει με τον γκόμενο. Αρχίσει να κελαηδά με τον οίστρο πουτάνας ερωτευμένης με τον νταβά της, που δεν της περνάει από το μυαλό τί σκέφτεται αυτός γι’ αυτήν. Την ευχαρίστησα, της χάιδεψα τα μαλλιά (με προσοχή μην μου μείνουν στην περίπτωση του εξτένσιον) και την έδιωξα.

Την γάμησα σαν σε μπουρδέλο στην φαβέλα, είπα, χωρίς να ξέρω αν στενοχωρήθηκα ή αν, λόγω κάποιας ανωμαλίας, το διασκέδασα. Τελικά με έπιασαν τα γέλια γιατί μου ρθαν στο μυαλό τα αστεία λόγια ενός σκοπού που μουρμούριζε η γιαγιά μου. Το μαπούτσε πουλί πέταξε για πάντα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 26, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
CaptainK
Σεβαστός
Εγγραφή:
15 Νοε 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
9.889
Πόντοι:
1.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 rodriguez96, Ωρίων, Elganador και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2022
Ποιος Καββαδίας και παπαριές. Καπετάνιε το εχεις, τεραστιο ταλέντο
review reaction 1 review reaction 3 Ωρίων, hornyasfuck, CaptainK και 2 άλλα μέλη
28 Μαΐου, 2022
Αυτη ειναι αφηγηση......ολα τα λεφτα!!!!!
Το χασαμε το κορμι πατριωτηηηηηη!!!!
review reaction 1 review reaction 3 Ωρίων, hornyasfuck, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 2 άλλα μέλη
28 Μαΐου, 2022
ουτε για τον πουτσο καβαλα η τυπισσα δηλαδη...
επρεπε να χε μείνει στη φαβέλα της
review reaction 1 hornyasfuck, olddog, CaptainK και 1 ακόμα μέλος
29 Μαΐου, 2022
Κρίμα, φαίνεται (και είναι όπως περιγράφεις) υπερτούμπανο.
review reaction 1 hornyasfuck, CaptainK
29 Μαΐου, 2022
Υπερτούμπανο είναι αλλά δεν είναι έσκορτ. Συμπεριφέρεται και δουλεύει σα να είναι στη Φυλής για να μην πω στο Μεταξουργείο. Στα θετικά της ότι είναι ερωτευμένη... Ίσως έπρεπε να γυρίζει τσόντες με τον δικό της για να ζήσει.

Αν σου αρέσει και την δεις , θα πρέπει να είσαι έτοιμος και να μην περιμένεις συμμετοχή. Εκτός, δεν ξέρω, αν της αρέσεις πολύ. Δεν μπορώ να την φανταστώ όμως να γίνεται πραγματικό έσκορτ. Αν μιλάς Πορτογαλικά, δοκίμασε. Ποτέ δεν ξέρεις.
review reaction 1 hornyasfuck, drifter81, olddog
30 Μαΐου, 2022
Τέλεια... Εὐχαριστοῦμε γιά τὴν κριτική καί δέν εἰρωνεύομαι...
review reaction 1 CaptainK
24 Οκτωβρίου, 2022
Ποίηση ρε Καπετάνιε, ποίηση.
review reaction 1 hornyasfuck, CaptainK
06 Φεβρουαρίου, 2023
Τι είναι τα ζαχοβογγητά, Καπετάνιε;
review reaction 1 hornyasfuck
06 Φεβρουαρίου, 2023
Τα βογγητα του Ζάχου.

Η γάτα ρε Ωρίωνα. Όποτε γράφω έρχεται και κάνει μαλακίες. Χαζοβογγητα είναι στο πρωτότυπο
review reaction 1 Ωρίων, hornyasfuck
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9