Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 1 10
Call-Girls
5583
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Τηλεφωνο για Ντανα για αουτκολ στο γκλαμουρ αλλα παλι δεν ηταν η μερα μου, θα μου μεινει αποθυμενο στο τελος
Καποιες αλλες ή της ειχα πάρει ή δεν ηταν διαθεσιμες
Τηλεφωνο στη Ζωη στο κεντρο του βιπ, ήταν ή Λιζα ή θα καθομουν σπιτι να δω μαστερσεφ, την ειχα δει μιας και στο ραντεβου μου με την Εμμα εκανε μια γκεστ εμφανιση στο δωματιο της,την ειχα προτεινει και σε εναν φιλο ο οποιος εμεινε με μετριες προς καλες εντυπωσεις αλλα αυτος ξερω οτι ειναι πολυ απαιτητικος γενικα
ηταν διαθεσιμη την ωρα που ηθελα
Παμε εμφανιση προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ, με υποδεχτηκε με ενα σεξυ σετ μαυρα εσωρουχα και με μια μαυρη μασκα και μουσικη στο μακμπουκ εϊρ της
πραγματικα πολυ καβλωτικη φαση
Μπηκα για ενα γρηγορο ντουζ και βγηκα οπου εβγαλε την μασκα της και μου αρεσε το προσωπο της παρα πλυ και ειδικα τα πολυ μακρυα μαλλια της
Μου εκανε μια αχαρη στην αρχη πιπα με πολυ χερι, ετσι δεν γινοταν δουλεια, επρεπε να την ζεστανω οποτε την γυρισα σε 69 οπου τοτε αρχιδαν να περνουν ολα τον δρομο τους
Δια μαγειας 180 μοιρες αλλαγη ταχυτητας και συμπεριφορας, οταν εχυσε αρχησε να φωναζει sex sex sex
καθησε επανω μου και ειχε πολυ καλα κουνηματα και στησιματα
εχυσα μπολικο πραγμα μεσα στην καποτα
Ντουζ και τον πουλο
Δεν φιλαει με γλωσσα λογο του πιρσινγκ και τα σιδερακια, αυτο εδωσε σαν δικαιολογια
Καποιες αλλες ή της ειχα πάρει ή δεν ηταν διαθεσιμες
Τηλεφωνο στη Ζωη στο κεντρο του βιπ, ήταν ή Λιζα ή θα καθομουν σπιτι να δω μαστερσεφ, την ειχα δει μιας και στο ραντεβου μου με την Εμμα εκανε μια γκεστ εμφανιση στο δωματιο της,την ειχα προτεινει και σε εναν φιλο ο οποιος εμεινε με μετριες προς καλες εντυπωσεις αλλα αυτος ξερω οτι ειναι πολυ απαιτητικος γενικα
ηταν διαθεσιμη την ωρα που ηθελα
Παμε εμφανιση προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ, με υποδεχτηκε με ενα σεξυ σετ μαυρα εσωρουχα και με μια μαυρη μασκα και μουσικη στο μακμπουκ εϊρ της
πραγματικα πολυ καβλωτικη φαση
Μπηκα για ενα γρηγορο ντουζ και βγηκα οπου εβγαλε την μασκα της και μου αρεσε το προσωπο της παρα πλυ και ειδικα τα πολυ μακρυα μαλλια της
Μου εκανε μια αχαρη στην αρχη πιπα με πολυ χερι, ετσι δεν γινοταν δουλεια, επρεπε να την ζεστανω οποτε την γυρισα σε 69 οπου τοτε αρχιδαν να περνουν ολα τον δρομο τους
Δια μαγειας 180 μοιρες αλλαγη ταχυτητας και συμπεριφορας, οταν εχυσε αρχησε να φωναζει sex sex sex
καθησε επανω μου και ειχε πολυ καλα κουνηματα και στησιματα
εχυσα μπολικο πραγμα μεσα στην καποτα
Ντουζ και τον πουλο
Δεν φιλαει με γλωσσα λογο του πιρσινγκ και τα σιδερακια, αυτο εδωσε σαν δικαιολογια
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό