Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 13 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Επικοινωνία τελευταίας στιγμής με το γραφείο (πολυ εξυπηρετική η τηλεφωνητρια), μου ειπε οτι διαθεσιμη και ξεκουραστη ειναι η Κατερίνα οποτε κανονιζω να ερθει στο χωρο μου.
Για την κοπελα θα παρω το κειμενακι απο την προηγουμενη κριτικη καθως ειναι ακριβως οπως τα ειπε ο συμπολεμιστης...

"Οι φωτογραφίες απέχουν πολύ, για αρχή ειναι μελαχρινή και το πρόσωπο δν ειναι αυτο το αυστηρό των φωτογραφιών. Εχει γλυκο προσωπακι με μαγουλακια όταν χαμογελαει,οχι κατι που θα εκθειασεις αλλά καλύτερο των φωτογραφιών. Γνωριζει ελάχιστα ελληνικά κ οκ αγγλικα οποτε μπορείς να κουβεντιασεις.

Το σωμα ειναι το κλασικό ουκρανικό, κωλαρα με μικρο βυζι. Βυζι καπου στο 1,5 με ρωγα ετοιμη για πιπιλισμα , ωραιο τουρλωτο κωλαρακι, λεια επιδερμίδα και καθαρη. "

Στα του ραντεβου φιλιά ελαχιστα και τα απεφευγε οσο μπορουσε, η κλειτοριδα ηταν απαγορευμενο σημειο καθως οπως μου ειπε ηταν πολυ ερεθισμενη.
Το ραντεβου ηταν μια αποτυχια το μονο που ευχαριστηθηκα ηταν οταν την εβαλα ορθια στα 4 που ηταν φοβερη η θεα και αντεξε το χτυπημα το μωρο.
Τελος εφυγε ενα 15λεπτο νωριτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 30, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
kounavos7
Μέλος
1
Πόντοι: