Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 57 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 128160
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλησπέρα παιδιά,
Οπως είναι εύκολα κατανοητό, δεν έχω να γράψω κάτι για την κοπέλα που να μην έχει ήδη ειπωθεί. Οπότε θα σας πω ακριβώς τι σκέφτηκα οταν μου ανοιξε την πορτα.
Τίποτα. Απλως μου επεσε το σαγονι. Οι φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν πλήρως την αλήθεια. Οτι ειπε ο φιλος πιο κατω. Το υπερτουμπανο που βλεπεις ας πουμε σε ενα κυριλέ club και απλώς την χαζεύεις γιατί ξέρεις ότι είναι απίθανο να συμβεί κάτι.
Απο σεξ, πολυ δυνατή πίπα με dt. Παιχτηκαν 2 στασεις, στα 4 και ιεραποστολικό. Τα μόνα που εχω σαν παρατηρήσεις είναι ότι έβαλε ποοοοολυ τζελ και ειχε μια εμφανη κούραση (μάλλον από απανωτά ραντεβού) στο πρόσωπό της. Παρόλα αυτα, δεν είπε όχι σε τίποτα και είχε πολύ καλή συμμετοχή. Σαν γενική συμπεριφορά, πολυ φιλική και ευγενική.
Must see λογω εμφάνισης και πιο πολύ για την εμπειρία. Είναι η πρώτη τόσο boombastic γυναίκα που επιλέγω (επειδή ηθελα να το ζήσω και αυτό) και χαίρομαι που όλα πήγαν οπως τα είχα φανταστεί. Το "ισως" πηγαίνει καθαρά και τίμια στο ότι μου αρέσουν πιο down to earth εμφανίσεις σε κοπελα, προσωπικά.
Υγεία παιδιά, καλά να περνάμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 20, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
D
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chaoserevos, THV, eridon1877 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2022
Τα έχουμε πει, το κορίτσι είναι στις τοπ 3. Να ακούτε τον Τζορ.
J
jormakka
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1