Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 477313
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κάποιος συναγωνιστής έγραψε εύστοχα ότι ο ενθουσιασμός ξεκινάει από τον ήχο τον τακουνιών καθώς πλησιάζουν προς το δωμάτιο. Φανταστείτε τι εκρηκτικό κοκτέιλ συναισθημάτων δημιουργείται μόλις ανοίξει η πόρτα και δεις ένα πανέμορφο πλάσμα να σε χαιρετάει και εσύ να αναρωτιέσαι με ενθουσιασμό" αποκλείεται να συμβαίνει αυτό". Το ίδιο συνέβη στην περίπτωση μου, προχθές.

Στα τις εμφανίσεις , πανέμορφο πρόσωπο ( το πιο ωραίο που έχω συναντήσει σε call girl) μαλλί Λάρα κροφτ - λαβή για το doggie style, εκπληκτική οδοντοστοιχία με σαρκώδη φυσικά χείλη και γλυκά νεανικά ματάκια πιθανών 22 με 24 χρόνων. Κοντή ροζ φούστα που αναδεικνύουν τα ψηλά γυμνασμένα πόδια της (φανταστείτε τη Dua lipa στο levitating). Το καλύτερο όμως είναι όταν σηκώθηκε αυτή η φούστα και είδα αυτήν την κολάρα που είναι σαν καρδιά. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα πάνω σε αυτό. Μια εικόνα χίλιες λέξεις και στο εν λόγω profil υπάρχουν 9000 λέξεις που περιγράφουν με ακρίβεια αυτό το θαύμα της φύσης.
Στα του αγώνα, απολαυστικό στοματικό με deepthroat και τίμιο mouthfuck κάνοντάς τα ματάκια της να βουρκώσουν ανεβάζοντας παράλληλα ακόμα περισσότερο τη λίμπιντο μου. Μη θέλοντας να τελειώσω την σταματάω και ζητάω anal σε doggie style. Παιδιά εδώ τα πράγματα τελείωσαν σύντομα. Ούτε τζελ , ούτε μαλακίες, ευχάριστη αίσθηση και ακόμα πιο ευχάριστη θέα. Τα θυμάμαι και αναστατώνομαι. Προσπάθησα να πάω αργά για να αντέξω αλλά ένιωθα το τέλος να πλησιάζει. Έτσι έμεινα μέσα της και άρχισα να την φιλάω στον λοβό από το αυτί της. Της άρεσε δείχνοντας μου το χέρι της και λέγοντάς μου, "κοίτα ανατρίχιασα" ενώ ταυτόχρονα κουνούσε τη λεκάνη της. Αυτό ήταν κάθε προσπάθεια μου να κρατηθώ εξαντλήθηκε, οπότε ανεβάζω 12.000 στροφές και τελειώνω με δύναμη μέσα της. Δεν τραβήχτηκε , αντιθέτως, έβαλε το χέρι της κάτω από τους όρχεις χαϊδεύοντας τους και συνέχισε με ήρεμο Ρυθμό ( οι λεπτομέρειες κάνουν την πρωταθλήτρια). Εν συνεχεία δεν έτρεξε στο μπάνιο αλλά ξάπλωσε δίπλα μου κάνοντας μου χαδάκια και πειράγματα στις ρόγες ( αποκλιμάκωση- γλυκές στιγμές).
Ακολούθησε μπάνιο εκατέρωθεν και λίγη κουβέντα όπου κατάλαβα ότι είναι μια κοπέλα με στόχους και κίνητρα. Είναι 100% Ελληνίδα και έπαιζε μπάσκετ.
Δεύτερος γύρος, με μεγαλύτερή όρεξη ειδικά στο deepthroat δεδομένου ότι η στύση δεν είναι τόσο σκληρή όσο την πρώτη φορά και με εμφανή διάθεση να σε ευχαριστήσει, μάλιστα σε ένα σημείο που της έδωσα τα εύσημα μου απάντησε λέγοντας " φαντάσου να μην είχα και αμυγδαλές" , οπότε να ένα στοιχείο που αποκόμισα, οι κοπέλες που βγάλανε τις αμυγδαλές τους έχουν ένα πλεονέκτημα στο deep throat. Εν συνεχεία ακολούθησε anal reversed riding, με εκπληκτική θέα και έπειτα την γύρισα στο πλάι. Για μια ακόμα φορά σκέφτηκα, "δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό", ολοστρόγγυλος κολος, με αντίθεση στο σημείο του string από το solarium να κρατάει κόντρα στο σφυροκόπημα και να ακούγεται το πλαφ πλαφ. Για δευτερόλεπτα σκέφτηκα, ότι έχουμε κάνα 15λεπτο, από την άλλη όμως το ζούσα έντονα οπότε δεν σταμάτησα και στράγγισμα στο προφυλακτικό. Μακράν το πιο απολαυστικό anal. Και η Αντριάνα κάνει πολύ καλό anal αλλά εδώ έχεις και τον παράγοντα της εικόνας που στο σύνολο υπερτερεί.
Τελος, ακολούθησε εξίσου ενδιαφέρον διάλογος όπου μοιράστηκε μαζί μου κάποιες προσωπικές στιγμές, διαπιστώνοντας ότι ένα από τα βαθυστόχαστα tattoo της, την εκφράζει αρκετά.
Anyway, το ταξίδι μου στο Αριάνα Land έφτανε στο τέλος και παρότι το κόμιστρο είναι υψηλό για την δική μου οικονομική κατάσταση, αρνήθηκα κατηγορηματικά να πάρω πίσω τα 10 € ρέστα γιατί η κοπέλα τα δούλεψα και τα αξίζει. Αν βάλεις και 21 € το ξενοδοχείο (la coba) έφτασα στο 200€ αλλά δεν δικαιούμαι να κλαφτώ. Όπως έγραψε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στα "Φθηνά Τσιγάρα" {είμαι συλλέκτης στιγμών} και το ίδιο είμαστε και εμείς δυνητικά. Χίλιες φορές να τα επενδύσω σε αντίστοιχες εμπειρίες παρά σε αλκοόλ ή φθηνά τσιγάρα.
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα, να περνάτε καλά και να γαματε καλύτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Φεβ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
476
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Vagra7, Panta_orthios και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2022
❤️❤️❤️
A
ariana.magic
review reaction 1 james034
23 Μαΐου, 2022
για να λες
οτι είναι το πιο όμορφο πρόσωπο
που χεις δει σε call
girl
μάλλον δεν έχεις πάει με πολλές... κώλος ναι να το δεχτώ αλλά
όχι πρόσωπο
23 Μαΐου, 2022
Απ'τις καλύτερες κριτικές που διάβασα τους τελευταίους μήνες, καλά γαμήσια τύπε
review reaction 1 Stefanakis, james034
23 Μαΐου, 2022
Παρέλειψα να αναφέρω ότι θα έβαζα σε όλα 10 αλλά δεν με αφήνει το σύστημα.
23 Μαΐου, 2022
Δεν έχω δει πιο ωραίο κωλο στη ζωή μου (προφανώς συνολικά υπάρχουν άπειρες πιο ωραίες κοπέλες)
Πόσο μάλλον να τον χτυπάς κιόλας
Αν και δυσανασχετεί το μωρό ….γκρινιάζει ….
Τα 170 δεν τα κλαις … περνάς καλά ….
23 Μαΐου, 2022
Μπράβο πού πέρασες καλά με το κορίτσι μού ❤
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6