Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 8 10
Call-Girls
25784
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την είχα κλείσει Πέμπτη βράδυ για Κυριακή,προηγήθηκε το Σάββατο ένα δυνατό τρίωρο με στανταράκι καί Κυριακή μπάσκετ σέ έναν φίλο γείτονα,ήταν τό γραφείο πού μού θύμισε τήν υπαρξή της σαν επιβεβαίωση ραντεβού,πήρε ok.Από κοντά είναι τό κορίτσι των φωτό μείον λάμψη,τό ντύσιμο νεανικό casual παπούτσια αυτά τα ψηλά με τους φελλούς.Πονηρή ,χάζευε τον χώρο χάζευε το σπίτι χάζευε εμένα συνάμα ακουμπούσε τριβόταν,της αρέσει η κουβέντα γιά πολλούς λόγους.Δέν μου ζήτησε τα χρήματα μπροστά αλλά ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ τα έδωσα εγώ βγάζοντας 100αρια και 200αρια,τρελάθηκε τα μάτια της πήραν το σήμα του ευρώ.Την έγδυσα,σώμα καλό στήθος μικρό κώλος δυνατός και δουλεμένος.Την πέταξα στο κρεβάτι και την έγλυφα ανελέητα,στοματικό καλό δίνει έμφαση στο κεφάλι και πιπιλάει ώρα για να σε τελειώσει αλλά δεν της έκανα την χάρη και της τράβηξα κάτι ξεγυρισμένα mouth fuck.Την πήρα σε όποια στάση μπορούσα και πάντα γελούσε και γούσταρε,δέν γνωρίζω αν τελείωσε αλλά στα @@μου τελείωσα εγώ όπου τα κατέβασε και συνέχισε να πιπώνη.Ελληνικά άκουσα μόνο πούτσα ευχαριστώ σπέρμα,μπορει να τα έμαθε από τον οδηγό τού πούλμαν για Ελλάδα.Συμπέρασμα,τσουλάκι χαρωπό που κάνει τα πάντα για sex και κυρίως χρήμα...δώστε του να καταλάβη.Όσο για εμένα πίνω αναψυκτικά για ενέργεια!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
330€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν