Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Call-Girls 10245
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Όσον αφορά την εμφάνιση υπήρχαν 2 διαφορές σε σχέση με αυτό που περίμενα: Το ύψος ήταν 3-4 πόντοι λιγότερο από αυτό που αναγράφει στο προφίλ. Επίσης το στήθος δεν ήταν φυσικό. Βέβαια η σιλικόνη ήταν σε μικρή ποσότητα και το στήθος από μόνο του δεν πρέπει να ήταν μικρότερο από 2αρι. Τέλος όσον αφορά τα κιλά ήταν λίγο περισσότερα από αυτά που αναφέρει αλλά ήταν ομοιόμορφα κατανεμημένα και δε μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα διαβάζοντας τις κριτικές και βλέποντας τις φωτογραφίες. Το πρόσωπό της ήταν όμορφο και νεανικό, όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες. Η κοπέλα ήταν γλυκιά και ευγενική. Η επιδερμίδα της ήταν βελούδινη και είχε ένα ωραίο άρωμα.

Όσον αφορά τον αγώνα τώρα μην περιμένετε τρομερή απόδοση αλλά δε θα κλάψετε και τα λεφτά σας. Η κοπέλα προσπαθεί να ικανοποιήσει και δεν κλέβει. εκεί που θέλει δουλειά είναι στην πίπα και στο γλύψιμο αρχιδιών .Αξίζει να την πάρετε εάν σας αρέσουν τα ζουμερά κορμιά με έντονες καμπύλες και οι μιγάδες από λατινική Αμερική. Πριν μερικά χρόνια δεν εμφανίζονταν κοπέλες με αυτά τα χαρακτηριστικά στην Ελλάδα. Τώρα όμως βλέπουμε όλο και περισσότερο κοπέλες με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Προσωπικά εγώ πέρασα καλά και δεν το μετάνιωσα καθόλου που τη συνάντησα. Σε περίπου 45 λεπτά είχα τελειώσει 2 φορές πολύ εύκολα μέσα της και μου άφησε μια πολύ ευχάριστη αίσθηση. Δεν ξέρω όμως αν θα την ξαναέβλεπα λόγω των πολλών επιλογών. Τέλος οφείλω να ομολογήσω ότι προσωπικά μου αρέσουν περισότερο οι κοπέλες από ανατολική Ευρώπη. Επειδή όμως μου αρέσουν και οι αλλαγές εαν θελήσω κάποια φορά κανά λατίνα και δε νβίσκω κάτι καλό θα την προτιμήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών