Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 23 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
είχα διαλέξει Έλενα αλλά το άλλαξα με την ψηλή. μα πολύ ψηλή γυναίκα λέμε!
ήρθε στην ώρα της, κόκκινο φόρεμα , φλατ παπουτσάκι και κάτι απο πάνω σαν ζακέτα .
Μου έριχνε μπόι ,σηκώθηκα στις μύτες των ποδιών μπας και φτάσω να την φιλήσω, έσκυψε και κείνη λιγουλάκι.
καλησπέρες κτλ πέρασε μέσα και ζήτησε ντουζ , επέστρεψε με ροζ εσώρουχα.
Πρόσωπο καλό αλλά με πειραγμένα χείλη , μαλακία, κορμάκι φυσικότατο κατάλευκο , πόδια από ένα χλμ το καθένα . κορμάκι αδύνατο με καλοστεκούμενο πωπουδάκι.
Χαζοκουβέντα και πέσαν τα πρώτα φιλιά , γλώσσα είχαμε μπόλικη , βγάλαμε το σουτιέν και να σου τα όμορφα φυσικά βυζάκια της με την μεγάλη χορταστική ρόγα.
ξάπλωσε στο κρεβάτι , μου έβγαλε α ρούχα και άρχισε να με φιλά . έφτασε και στο πουλάκι μου, το γράσαρε με την γλώσσα της και τον πήρε στο στόμα της, σχετικά καλή πίπα έκανε και προσπάθειες για ντιπ όσο ήταν μικρούλης ακόμη αλλά την πάτησε όταν μεγάλωσε γιατί πνιγόταν. πέρασε αμυδρά και από μπαλάκια.
αλλάξαμε για να την περιποιηθώ, ώσπου να φτάσω στο μουνάκι της μου είχε τελειώσει το σάλιο, πιπίλα στα βυζάκια της, έγλυφα από δω πήγαινα από κει τελειωμό δεν είχε το κορμί της, έφτασα και στο μουνάκι της με την φούντα. slowly slowly αναφώνησε , δακτυλάκια γιοκ, μόνο γλώσσα, την είχα ανασηκώσει με τα χέρια μου την κωλάρα της και έγλυφα. κάποια στιγμή πέρασε τα πόδια της και με κλείδωσε εκεί στο μουνάκι της και είπε πως τελείωσε.
Ε άντε πάμε για να τελειώσω και γω, μου πέρασε τον σκούφο ιεραποστολικά στην αρχή , μετά στα 4 , δυσκολεύτηκα λιγουλάκι αλλά προσαρμόστηκα . εκεί και τελείωσα με εκείνην να φωνάζει δηλώνοντας ότι τελείωσε πάλι . Άρε τι γαμιάς λέω είμαι αχχχχαχαχαχααχ πλάκα έχουν πάντως στο δούλεμα.
μπανιαρίστηκε , επέστρεψε είπαμε δυο τρία ακόμη λογάκια και καληνύχτα κοπελιά μας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
gpd
Γλομπεάρχης
332
Πόντοι:
34.717
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 chaoserevos, dragajia, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2022
Παρατήρησα κάτι: Στις κριτικές των "συναδέρφων", η συγκεκριμένη εμφανιζόταν με το ίδιο ρούχο; Οι περιγραφές, απ' ότι διάβασα, ανέφεραν την ίδια ενδυμασία. Μεγάλο φάουλ σε συνδυασμό με τις πολύ μέτριες υπηρεσίες και το δυσανάλογο "δώρο" που παίρνει γι' αυτά που προσφέρει, δεν αξίζει της προτίμησής μας! Αυτά, για να "σώσουμε" κάποιον επόμενο ή επόμενους...
review reaction 1 srek7, hornyasfuck, andronikos3 και 2 άλλα μέλη
23 Μαΐου, 2022
Μᾶλλον πῆτε ἀπ'τὸν ἕναν στὸν ἄλλο καπότα-καπότα... Παρντόν... Καπάκι-καπάκι...
review reaction 3 review reaction 1 TOMCRUISE, HoneyVoskos, srek7
23 Μαΐου, 2022
Διόρθωση: "πῆγε"
review reaction 1 TOMCRUISE
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3