Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 17 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Καλώς τη 2 μέτρα φόλα μου...

Ότι έχουν πει οι υπόλοιποι σχετικά με σώμα και πρόσωπο, συμφωνώ στα περισσοτέρα. Η κορασίδα είναι σχεδόν δύο μέτρα και λέει ότι είναι 185... όπου μου ρίχνει κεφάλι και είμαι 186....το σάιτ γράφει 183... ΕΛΑ ΝΙΩΣΤΕ ΟΜΩΣ... είναι 195 άνετα....τέρμα κόμπλεξ σχετικά με το ύψος της και φαίνεται. Κόκκινο φόρεμα, μαύρο ριχτό από πάνω, φλάτ παπούτσια ΤΕΡΜΑ ΝΤΕΚΑΒΛΕ με ένα οκ ροζ εσώρουχο. Μπαίνει μέσα χωρίς να πει κάτι και πάει και κάθεται στο κρεβάτι και μου γυρίζει πλάτη... ξεκινάμε ότι να ναι λέω...ένα χαμόγελο έριξε και το χέρι της να μου πει το όνομα της... πιο ψεύτικο χαμόγελο δεν έχω ξαναδεί. Καθαρά δεν ήθελε να είναι εκεί οπότε της λέω αν είναι όλα καλά και αν δεν αισθάνεται άνετα να φύγει... προσπάθησε να το σώσει με μη παθιασμένα και βαριεστημένα γλωσσόφιλα. Κάθε φορά που έλεγα στο κεφάλι μου να φύγει... το καταλάβαινε και έκανε το κάτι παραπάνω για να πω από εδώ και πέρα θα πάει καλύτερα.

Σε μένα η κορασίδα ήταν με 0 σεξουαλικότητα, θυληκότητα ή έστω κάτι να μου ανεβάζει τη διάθεση για τα περαιτέρω... από τις λίγες φορές που φιλώντας κάποια δεν μου είχε σηκωθεί...και εκεί φάνηκε πόσο ξενερωμένος ήμουν. Γενικά στις κινήσεις άχαρη και τα περίμενε όλα από μένα. Έκανε αρκετή ώρα πίπα, ζήτησε όχι δάχτυλα μέσα, μην της πιέζω το κέφαλι...εκεί ξενέρωσα και πάλι το κατάλαβε και άρχισε μόνη της μία μορφή DT, λέω να δούμε τι θα γίνει.... Γλείψιμο από μένα όπου επιτέλους αφέθηκε και για 15 λεπτά ήταν φωτιά, γαμήσι σε ιεραποστολικό, squirt και τέλος και από μένα....Εκεί που λέω καλά έκανα και δεν την έστειλα, γυρίσαμε πάλι στα προηγούμενα... γκρίνια γενικά για τη τσόντα και πως ήταν η κοπέλα έτσι, μανικιούρ, τα extensions και άλλα τόσα... Τέλος πάντων πάω μπάνιο και μετά όταν ξεκίνησα εγώ πάλι, ήθελε μπάνιο, βγήκε ντυμένη, είχε πάρει τα λεφτά κάποια στιγμή άκυρη, σηκώθηκε και έφυγε. Να είμαι εγώ στο κρεβάτι και να λέω αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά.

Άργησε 5 λεπτά τουλάχιστον και το γραφείο ανέφερε ότι έστειλε μήνυμα νωρίτερα....όταν χτυπάει η πόρτα, είδα την ώρα όπως κάθε φορά και αυτό το επιβεβαιώνω μιας και μιλούσα με τον μαλάκα στο προηγούμενο ραντεβού της. 5 λεπτά που σπατάλησε με μαλακίες στην αρχή, 10 λεπτά στο μπάνιο και έφυγε 10 λεπτά νωρίτερα. 150 ευρώ για 15 λεπτά γαμήσι, 15 λεπτά γκρίνια και ξινίλα... και 30 λεπτά κοροϊδία. Η απάντηση του γραφείου ήταν το λιγότερο αναμενόμενη, ξέρω πολύ καλά πότε έχω δίκιο και δεν σηκώνω κουβέντα.... Επίσης, ανέφεραν ότι θα μιλήσουν στη κοπέλα να μην το ξανακάνει στον επόμενο και φύγει νωρίτερα... κάτι που ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι θα κάνει στον επόμενο. Τραγελαφικές καταστάσεις μεσάνυχτα Σαββάτου και να έχει ξενερώσει το είναι μου. Δεν ξέρω, ήταν κουρασμένη καθώς ανέφερε ότι είναι συνεχώς full booked και δεν έχει χρόνο ούτε να ξεκουραστεί, πείναγε... σίγουρα καθώς γουργούριζε και κάποιες στιγμές, ο προηγούμενος δεν την τάισε... μόνο την ξεκώλιασε. Όπως και να έχει, αυτή η κουτοπονηριά για μένα είναι για μένα το χειρότερο.

Το γραφείο να αλλάξει το ύψος της στο πραγματικό της, τελειώς ξυρισμένη δεν είναι με την καμία και δεν μύριζε κάποιο άρωμα, βαθύ στοματικό δεν ξέρει ακριβώς τι είναι αρά ούτε αυτό το παρέχει... Εμπειρία φιλενάδας, αν έκανε έτσι η γκόμενα μου θα την είχα σουτάρει χθες...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, company of heroes tho, mancunian1986 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2022
την άλλην φορά θα τους έχω ψαράκι για να μην σε ενοχλεί το γουργούρισμα
gpd
gpd
review reaction 3 hornyasfuck, TOMCRUISE, redb
22 Μαΐου, 2022
Αυτη δεν κανει ουτε για να ξεκρεμαει τις κουρτινες
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, piko, redb
22 Μαΐου, 2022
ρε συ μπας και ειναι βουλωμενη η μυτη σου και δεν σου μυριζει καμια τιποτα;;;;
G
geroksouras
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, redb
22 Μαΐου, 2022
Ρε τη καρια.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, redb
23 Μαΐου, 2022
κριμα που περασες τοσο χαλια ρε γαμωτο,
παντως η κριτικη σου ηταν απο τις καλυτερες που εχω διαβασει ,
"ο προηγούμενος δεν την τάισε... μόνο την ξεκώλιασε."
εγραψε!!!!
review reaction 3 redb
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5