Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 70 10
Call-Girls
265999
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Είναι δεύτερη φορά πού γράφω ή πρώτη δεν ανέβηκε για κάποιο λόγο! Τα κορίτσια ήρθαν στην ώρα του ραντεβού, κάθε φορά πού έρχομαι Αθήνα βλέπω Σοφία από εποχής ντίβα! Τότε με Σαμανθα την βυζαρου και Ηρα το βαθύ λαρύγγι, έστειλα πρώτα στην Σοφία για την ώρα και μού είπε " δεν θα γνωρίζεις την Γιολάντα ' έκλεισα μόνο μια ώρα γιατί δεν είχαν κενό για δεύτερη ώρα δυστυχώς, Γιολάντα _ νταρντανα γυναίκα με πράσινα πολύ ωραία μάτια, κωλο Λοπεζ για όσους είναι φαν, φόραγε ένα μαύρο κοντό φόρεμα, γλυκιά με ωραία φωνή! Σοφία αγαπημένη εξάλλου το έχω δηλώσει ότι είναι η πρόστυχη φίλη μου... ήρθε με μαύρο δερμάτινη φούστα μέχρι γόνατο ( φωτογραφία ασανσέρ) βυζια τούμπανα όπως πάντα, με το πού σε φιλάει στα φέρνει στο πρόσωπο να τα φιλάς! Λίγο μπουρου μπουρου και μπήκαν για ντους. Εγώ της περίμενα ξάπλα πίνοντας κρασί, με το πού ήρθαν κρεβάτι άρχισε το πάρτυ... γλωσσοφιλα σαν ζευγάρι ασταμάτητα, ήρθαν και δίπλα μού και είχαμε ενώσει και η 3 της γλώσσες μας, Εγώ με Σοφία δίναμε φιλία ή Γιολάντα κατέβηκε μα γλείφει...δεν μού είπε πως αρέσει στο Σοφάκι μού να την γλείφουν, απαλά και αισθησιακά! Η μια να γλείφει η άλλη να περνει πίπα, με ξάπλωσαν, η Γιολάντα τσιμπούκι ή Σοφία να γλείφει παντού....( παντού όμως) και η δύο τους είχαν πιάσει τον πούτσο λες και ήταν παγωτό, ταυτόχρονα πίπα! Γύρισε την Γιολάντα στα 4 και την πέρασε με γλώσσα μ@@νη κωλο ' στην ετοιμάζω μού είπε να την γεμίσεις! Αλλά και η δύο μας, ξάπλωσε ανάσκελα η Σοφία, είχε φορέσει το στραπον και η Γιολάντα ανέβηκε πανό, τώρα μού είπε πάρε με από κωλο δυνατά, μες την καυλα η φάση! Δεν άντεξα πολύ και τέλος, μπάνιο και η 3 είχαν μείνει 15 λεπτά από το χρόνο και σκέφτηκα να μιλήσουμε λίγο...αμ δεν με πιάσανε ξανά ,με βάλανε στο τοίχο και αυτές στα γόνατα και ι δύο, μού περνάνε πίπα ταυτόχρονα ..για 10 λεπτά ασταμάτητα, το τέλος ήρθε στα βυζια τους όπου έκανε η Γιολάντα μασάζ στα βυζια της Σοφίας! Τα κορίτσια αυτά έχουν φοβερή επικοινωνία, σαν να είναι χρόνια κολλητές, και αυτό το κάνει να κάνουν ένα φοβερό λεσβιακό show για όποιον θέλει να το ζήσει! Για κάποιον που δεν της ξέρει καθόλου και της διαβάζει εδώ έχω να πω ότι ο τρόπος πού γράφει εδώ Γιολάντα δείχνει να είναι λίγο άγρια, από κοντά είναι γλυκιά ( καμία σχέση) ένα καλό παιδί, η Σοφία συνήθως κάνει αστεία και στο φόρουμ και από κοντά αλλά στο σεξ είναι άγρια δεν είναι γούτσου _γουτσο! Για μένα και η δύο όμορφες είναι ,γλυκιά Γιολάντα , καυλο φάτσα πονηρό, πουτανε βλέμμα η Σοφία, στα πρώτα λεπτά σε έχει καταλάβει τη θες! Αυτό που μού άρεσε είναι ότι έχουν κόψει και τα κορίτσια λεφτά από την τιμή στο ντουο, δεν χρεώνουν το λεσβιακό όπως το έχω δει σε άλλο γραφείο, γλείφουν παντού χωρίς να τα χρεώνουν, το γράφω για αυτούς που θέλουν να το ζήσουν σαν εμπειρία! Να περνάτε καλά και να είστε ευγενική με τα κορίτσια! ΥΣ δεν το έχω ιδιαίτερα με το γράψιμο αλλά ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο κάποιον πού θέλει τέτοια εμπειρία.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 17, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν