Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 23 10
Call-Girls
43730
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση με το δίμετρο μωρό με γλυκόπικρα συναισθήματα στην αποχώρηση. Όταν λέμε δίμετρο το εννοώ εδώ . Υποδοχή με καθυστερηση στο άνοιγμα και το σοκ άνευ παπούτσια ήταν ότι μου έριχνε ένα κεφάλι τουλάχιστον. Μου άρεσε:drooling-face: το 1,95.Φωνούλα τύπου νυστάζω και ανακοίνωση ότι με περιμενε λίγο νωρίτερα. Ειχε κίνηση λέω, δώσε χρήμα λέει. Φεύγω λέω, μείνε λέει!!! Έτσι πήγε ο διάλογος το 1ο 5λεπτο διότι όταν με το καλησπέρα μου ζητά κοπέλα ,χρήμα εχω τάση φυγής. Έμεινα γιατί το πάλεψε να μείνω και ενημέρωσε το γραφείο ότι έκανε λάθος και συγνώμη και τέτοια αλλα κόλπα.. Λόγω της κατάστασης ξεκίνησε γλωσσοφιλο άμεσα και ορμηξε στον μικρό μένοντας μόνο με τον στρινγκο.Ωραιο κορμί σύντροφοι και το στήθος πολύ όμορφο αρμονικό,ανταποκρισιμο λόγω των 23 ετων Μουνακι χαρμα με περιποιημενη τριχουλα, υγρό πολύ δέχεται δάκτυλα διακριτικά. Πίπα πολύ καλή που τρελαίνεται να προσπαθεί να τον πάρει όλο μεσα και ας μην το καταφέρνει. Στην πράξη αφού βάλει πολύ προσεκτικά το προφυλακτικο ,εχει καλή συμμετοχή με φωνούλες και έντονη διέγερση στο στήθος . ξεκίνα αργά αλλά δίνει πόνο. Φοβάται όμως πολύ μην φύγει το προφυλακτικο..συνεπώς ελέγχει κατά την διάρκεια και σε χαλάει αυτό...μην μπω σε λεπτομέρειες όλων των γύρων, το μωρό είναι δυνατό, στο πρόσωπο όχι τόσο όμορφο όσο των φωτογραφιών, σίγουρα σώμα για μοντέλο και στην κουβέντα βγαίνει ότι έχει ταλαιπωρηθει στην ζωή..αναφέρθηκε σε οσα συμβάντα έχουν πει οι προλαλησαντες και ακόμα περισσότερο. Όμορφη ανάμνηση έχω αλλά και γλυκιά πίκρα από την ουκρανεζα μοντέλα μας οπότε, δεν θα ξαναπάρω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα