Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Υποτυπώδεις ημερομηνια παρελθόντος χρονου, στο περιπου.... αρχή του έτους 2022 θα έλεγα...
Μετά από μια μια ξαφνική απόφαση μου, χωρίς να το σκεφτώ πολυ πολυ, είπα να κανονισω ένα γρήγορο ραντεβού με την κοπέλα που έχουν γραφτεί τόσα και τοσα! Επρεπε να μπει στο παλμαρε!
Τώρα γράφει όμως ο Διανοούμενος και δεν υπάρχει ρίσκο προμοτορικης κριτικής. Όσοι με γνωρίζουν καταλαβαίνουν τι εννοώ....!
Μέσα σε τρία μυνήματα έκλεισα ραντεβού. Επειτα στο ξενοδοχείο με άμεσο παρκαρισμα. Η κοπέλα 15 λεπτά μετά από εμένα, ακριβέστερη στην ώρα της. Πρώτη άποψη, κομψοντυμένη, κυρία με Κ κεφαλαιο! Κορμί ότι βλέπετε στις φωτο περιτυλιγμενο με ακριβά εσώρουχα. Άκρα περιποιημενα φρέσκοβαμμένα και όμορφα, προσωπο το οποίο είναι ναι μεν προσεγμενο, αλλά μετριο. Δόντια περιποιημενα. Χείλη ελαφρώς φουσκωμένα αλλά οχι αντιαισθητικα. Ματαρες, αλλά κάτι χαλάει στο συνολο του προσωπου γι αυτό και δεν μπορεις με τιποτα να βάλεις πανω απο 6. Δεν πειραζει, ολα καλά απο μένα. Και το 6 που είναι άνω του μετρίου είναι μια χαρά. Ερωτήθηκε από εμένα για την ηλικία της αλλά μάλλον πηρα "καλλιτεχνική" απάντηση. Μου είπε 30, εγω την έκανα λίγο πριν τα 40. Δε με πειραξε, μακάρι να είχαν οι 40αρες τέτοιες ποδαρες και κορμάρα!
Έκανε μπάνιο και μου ήρθε φρέσκια φρέσκια και καθαρή. Πρώτο φάουλ: έκανε μπάνιο και περπατησε ξυπόλυτη μέχρι το κρεβάτι, αλλαγή σχεδίων λοιπόν από εμένα γιατί ενώ είχα σκοπό να της γλυψω τα όμορφα δαχτυλακια των ποδιων της, αυτό με απέτρεψε. Κατεβάζω πετσετα και της δίνω εργασια για το πρωτο βόλι. Πάντα όταν έχω 1 ώρα διαθεσιμότητα το πρωτο βολι είναι από την αρχή ως το τέλος στο στομα. Στο δευτερο δίνω πονο!
Άρχισε λοιπόν την διάσημη "σλουρπ" πίπα της. Όντως υπήρχε αυτός ο θόρυβος αλλά ήταν μια πιπα απλα άνω του μέτριου, στο 7 οχι παραπανω. Βαθυ λαρυγγι ουτε καν. Ίσως μεγέθους (ισως....). Βέβαια έχω παει με κορασίδες που τον εξαφανιζαν, άρα υπαρχει περιθωριο αρκετης βελτίωσης...! Μέχρι την μέση λοιπον αλλά με καλή αίσθηση και λίγα σάλια, οχι πολλα. (Προτιμώ τα πολλα σάλια... Να με κανουν λουτσα
και να φτανουν μέχρι τα αρχιδια). Μετά από 10 αρχοντικά λεπτά εχυσα μπόλικο σπέρμα στην στοματική της κοιλότητα κι έπειτα αφου με στράγγιξε πηγε και τα έφτυσε χωρίς βιασύνη κι έκανε ένα γρήγορο ντους, όπως κι εγώ.
Μετά χαλαρωσαμε με ερωτήσεις και χαλαρό κους κους που μου έδειξε ότι είναι αρκετά έξυπνη και σοβαρή στις απόψεις της. Το πιο σημαντικό επίσης ότι είναι πολυ πολυ καθαρή και προσεκτικη με τα ΣΜΝ και τις προοληπτικες εξετάσεις της.
Μετά από ένα 20λεπτο βάζω σιγά σιγά μπρος για το γαμήσι. Μου τον έβαλε μικρό και ζαρωμενο στο στόμα της και σε δυο λεπτά έγινε πετρα (το "σλουρπ" που λέγαμε.... ).
Την έβαλα μπρουμητα με τα ποδια στην ευθεία έτσι ώστε να βλέπω το λαμπάδα κορμί της. Αυτή είναι η αγαπημένη μου στάση εξάλλου.
Τώρα αρχίζουν τα άσχημα λοιπόν, εισηλθα στο ομορφο μουνακι της αλλά ρε μάγκες δεν καταλάβαινα καθόλου τριβή, τίποτα! Μέσα - έξω μέσα - έξω αλλά μετά από τρία λεπτά έπεσε το πουλι μου. Τι διάολο...; Ή είχε βάλει μπόλικο τζελ την ώρα που είχε παει για το δευτερο μπάνιο (γιατί ήξερε ότι ο δεύτερος γυρος θα έπαιζε τρελό γαμησι κι επειδή ειδε ότι είμαι πάνω από το μέσο όρο στο μέγεθος του πουλιου και δεν ήθελε να ταλαιπωρηθει). Απογοήτευση λοιπόν! Τον έβγαλα, χαλάρωσα κανα 5λεπτο και της τον έδωσα στο στόμα να με τελειώσει έτσι. Η αλήθεια είναι ότι άργησα στη δευτερη πιπα, αλλά με ευλάβεια κι επιμονή με τελείωσε στο 20λεπτο.
Εν κατακλείδι, καλη πιπα και ακούραστη, οχι κορυφαία όμως. Πεντακάθαρη κοπελα σε όλα της. Θετική αυρα. Πολυ καλο κορμί αλλά δεν 'φχαριστηθηκα μουνι να σκυλογαμησω. Όπως και να έχει όμως θετική συνεδρεία στα 80€. Το κυριότερο όλων είναι συνεννοησιμη, καλο παιδι και πολυ προσεκτικη με τα ΣΜΝ κάνοντας τακτικά τις εξετάσεις της. Το ότι δεν γάμησα καλά το αφήνω στα ψιλά γράμματα γιατί είμαι πιο πολυ της πιπας και οχι του γαμησου με λαστιχο, και αφου δεν μπορουμε να γαμησουμε χωρίς λάστιχο (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!) μας μένει η ακαπελα πιπα που υπάρχει η φυσικότητα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 14, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
29.164
Πόντοι:
9.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TurboLover, gasper και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού